Προς το περιεχόμενο

[ΛΑΘΟΣ ΤΙΜΗ] Corsair Vengeance RAM DDR4 16GB(2x8gb) -3000MHZ -116€ - amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.

Items: £111.69
Postage & Packing: £5.61

Φτασαμε ηδη στα 135ευρω μεσω οριτζιναλ amazon.. 

2. 112.38lires μεσω ιταλικου μαγαζιου που αλλαξε ονομα και εγινε bravosi κατι=128eurw

170-180e εχουν στην ελλαδα οποτε το κερδος επεσε αρκετα:p

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

μολις μου ακυρωσαν παλι μια παραγγελια με μνημες σαν οτι δεν θα το ξαναφερουν ,εγω εκανα την παραγγελια και περιμενω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

135eurw η μια μνημη pre order δεν παιζει... 

Γι αυτο και η τιμη απο 98 λιρες εφτασε 117 λιρες  σε μολις 2 ωρες και αλλαξε το 2ο μαγαζι που την ειχε και new...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την συγκεκριμενη!!!!!!!

Edit ο αλγοριθμος τους ηδη ανεβασε κ αλλο την τιμη στα  120+5 λιρες 145ευρω

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάντε pre-order και θα παραλάβετε όταν γίνει reset στο χρόνο ή όταν εφευρεθεί η χρονομηχανή!. :lol::lol::lol:

Τα έχει παίξει τελείως το σύστημα τους.

Untitled.png

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.

Έστειλα και μου απάντησαν ότι ακυρώθηκε.Τα λεφτά είναι δεσμευμένα στον λογαριασμό μου και φαντάζομαι αύριο θα είναι κομπλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν φταιει το Αμαζον για οτι πουλανε αλλοι πωλητες, υπαρχουν χιλιαδες και το Αμαζον απλα βασιζεται στο οτι κανουν σωστα την δουλεια τους.

Φανταστειτε ποσα ατομα θα επρεπε να ειχε το Αμαζον για να ελεγχει τα εκατονταδες χιλιαδες προιοντα απο 3ους πωλητες, απλα ειναι αδυνατον.

10 ώρες πριν, manosfp είπε

Είμαι από κινητό και δεν το έβγαζε. Όπως και να χει δε νομίζω να στείλουν το προϊόν πριν διευκρινίσουν το λάθος. 

Καμμία ελπίδα όταν και το αμαζον αρχίζει να τα σκατώνει... 

Screenshot_2018-04-19-17-56-22.png

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
9 hours ago, tassard said:

Έστειλα και μου απάντησαν ότι ακυρώθηκε.Τα λεφτά είναι δεσμευμένα στον λογαριασμό μου και φαντάζομαι αύριο θα είναι κομπλε

Εμένα δεν μου απάντησαν ακόμη και στις orders του Amazon φαίνεται ως "Αttempting to cancel". Εκανα reply στο email που έστειλαν από το απόγευμα, αλλά δεν έχω πάρει άλλη απάντηση μέχρι στιγμής.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...