Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Ανησυχία γιατί ; Μια χαρά είναι τα requirements.
Stavros Delta Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Έγραψα στο προηγούμενο ποστ πως ανησυχούσα πως θα είναι μόνο για Win10. Και έπεσα μέσα. Για την ιστορία έχω 8.1 και δε θέλω να τα αλλάξω. 😢
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χειρότερο OS από τα 8.1 δεν υπάρχει.. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από Psycho_Warhead 1
Stavros Delta Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Χειρότερο OS από τα 8.1 δεν υπάρχει.. Ίσως τα μπερδεύεις (όπως πολύς κόσμος) με τα 8. Τα 8.1 έχουν κανονικό desktop screen, και είναι πιο ελαφριά από τα 7. Έτσι είναι καλύτερα και απ τα 7 και απ τα 8. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ασχολείται καμία εταιρεία με τα 8/8.1, drivers βγάζουν μόνο για 7 και 10.
_Theo_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν ασχολείται καμία εταιρεία με τα 8/8.1, drivers βγάζουν μόνο για 7 και 10. Φτιάχνουν και για 8/8.1. Χειρότερο λειτουργικό υπήρξε πάντως και λέγεται (s)Vista...
Stavros Delta Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν ασχολείται καμία εταιρεία με τα 8/8.1, drivers βγάζουν μόνο για 7 και 10. Οι drivers της nVidia μια χαρά τρέχουν στο σύστημά μου, και είναι up to date. Η AMD είναι που τους έχει σταματήσει κάποιο καιρό τώρα.. Αυτός ήταν μάλιστα και ο λόγος που μετά από 10+ χρόνια με AMD gpus έκανα το βήμα και πήρα nVidia πριν κάτι μήνες. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από Stavros Delta
_Theo_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Stavros Delta είπε Οι drivers της nVidia μια χαρά τρέχουν στο σύστημά μου, και είναι up to date. Η AMD είναι που τους έχει σταματήσει κάποιο καιρό τώρα.. Φιλαράκο ίσως όμως θα έπρεπε να αλλάξεις Λειτουργικό. Τα Windows 10 πλέον 10 € κάνουν κατά μέσο όρο, δεν υπάρχει δικαιολογία...😎
Stavros Delta Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Φιλαράκο ίσως όμως θα έπρεπε να αλλάξεις Λειτουργικό. Τα Windows 10 πλέον 10 € κάνουν κατά μέσο όρο, δεν υπάρχει δικαιολογία...😎 Μα δε μου αρέσουν τα 10!!! 😢 Τα είχα δοκιμάσει όταν είχε βγει δωρεάν η δοκιμαστική έκδοση, μερικούς μήνες πριν το release. Ήταν πιο βαριά, είχαν κακό σχεδιασμό UI, και bugs. Χώρια το spyware και τα αναγκαστικα updates που διαβάζω ότι έχει. Τα 8.1 είναι πιο ελαφριά, πιο εύχρηστα, δε με κατασκοπεύουν, και δε μου σπαν τα νεύρα. Ο μόνος λόγος που έχει περάσει απ' το μυαλό μου η ιδέα των 10 είναι το gaming. Αν εξαιρέσουμε τα Win10 exclusives, σε όλα τα άλλα, τα 8.1 λειτουργούν άριστα. Αλλά αργά ή γρήγορα θα πρέπει να βάλω 10. Αν θέλω να συνεχίσω να παίζω παιχνίδια στο pc και να μη πάει χαμένη η αναβάθμιση που έκανα πριν μισό χρόνο σε cpu & gpu. ------------------------------------------------------------ υ.γ. που τα βρήκες 10ε ? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από Stavros Delta
_Theo_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Stavros Delta είπε Μα δε μου αρέσουν τα 10!!! 😢 Τα είχα δοκιμάσει όταν είχε βγει δωρεάν η δοκιμαστική έκδοση, μερικούς μήνες πριν το release. Ήταν πιο βαριά, είχαν κακό σχεδιασμό UI, και bugs. Χώρια το spyware και τα αναγκαστικα updates που διαβάζω ότι έχει. Τα 8.1 είναι πιο ελαφριά, πιο εύχρηστα, δε με κατασκοπεύουν, και δε μου σπαν τα νεύρα. Ο μόνος λόγος που έχει περάσει απ' το μυαλό μου η ιδέα των 10 είναι το gaming. Αν εξαιρέσουμε τα Win10 exclusives, σε όλα τα άλλα, τα 8.1 λειτουργούν άριστα. Αλλά αργά ή γρήγορα θα πρέπει να βάλω 10. Αν θέλω να συνεχίσω να παίζω παιχνίδια στο pc και να μη πάει χαμένη η αναβάθμιση που έκανα πριν μισό χρόνο σε cpu & gpu. ------------------------------------------------------------ υ.γ. που τα βρήκες 10ε ? Τα Windows 10 64 bit είναι πλέον "must" όσον αφορά το gaming. Πρέπει να τα βάλεις. Ψάξε εδώ και όλο και κάτι θα βρεις Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από _Theo_
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Stavros Delta είπε Μα δε μου αρέσουν τα 10!!! 😢 Τα είχα δοκιμάσει όταν είχε βγει δωρεάν η δοκιμαστική έκδοση, μερικούς μήνες πριν το release. Ήταν πιο βαριά, είχαν κακό σχεδιασμό UI, και bugs. Χώρια το spyware και τα αναγκαστικα updates που διαβάζω ότι έχει. Τα 8.1 είναι πιο ελαφριά, πιο εύχρηστα, δε με κατασκοπεύουν, και δε μου σπαν τα νεύρα. Ο μόνος λόγος που έχει περάσει απ' το μυαλό μου η ιδέα των 10 είναι το gaming. Αν εξαιρέσουμε τα Win10 exclusives, σε όλα τα άλλα, τα 8.1 λειτουργούν άριστα. Αλλά αργά ή γρήγορα θα πρέπει να βάλω 10. Αν θέλω να συνεχίσω να παίζω παιχνίδια στο pc και να μη πάει χαμένη η αναβάθμιση που έκανα πριν μισό χρόνο σε cpu & gpu. ------------------------------------------------------------ υ.γ. που τα βρήκες 10ε ? χαμένη πάει ήδη η αναβάθμιση σου ήδη που κάθεσαι με αυτό το λειτουργικό.. όχι δα και βαριά τα 10αρια..πάνε μπάλα!
john2gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Θα τρέχει και σε Win7 "It actually does work on Windows 7 for some of our testers, but we're not officially supporting that OS because more often than not you'll have issues with it."
jmirko15 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 12/9/2020 στις 9:59 ΜΜ, Stavros Delta είπε Μα δε μου αρέσουν τα 10!!! 😢 Τα είχα δοκιμάσει όταν είχε βγει δωρεάν η δοκιμαστική έκδοση, μερικούς μήνες πριν το release. Ήταν πιο βαριά, είχαν κακό σχεδιασμό UI, και bugs. Χώρια το spyware και τα αναγκαστικα updates που διαβάζω ότι έχει. Τα 8.1 είναι πιο ελαφριά, πιο εύχρηστα, δε με κατασκοπεύουν, και δε μου σπαν τα νεύρα. Ο μόνος λόγος που έχει περάσει απ' το μυαλό μου η ιδέα των 10 είναι το gaming. Αν εξαιρέσουμε τα Win10 exclusives, σε όλα τα άλλα, τα 8.1 λειτουργούν άριστα. Αλλά αργά ή γρήγορα θα πρέπει να βάλω 10. Αν θέλω να συνεχίσω να παίζω παιχνίδια στο pc και να μη πάει χαμένη η αναβάθμιση που έκανα πριν μισό χρόνο σε cpu & gpu. ------------------------------------------------------------ υ.γ. που τα βρήκες 10ε ? Spoiler Πάντως και εγώ με 2700x είμαι με Win7. Κανένα θέμα δεν έχω μόνο μερικά games που δεν παίζουν αλλά κλάιν. Στην χειρότερη να περάσω dual και Win10 μόνο για αυτά. 1
Stavros Delta Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 τα πρώτα reviews δεν είναι ενθαρυντικά. ☹️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα