Προς το περιεχόμενο

Serious Sam 4: Planet Badass [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Χειρότερο OS από τα 8.1 δεν υπάρχει..

Ίσως τα μπερδεύεις (όπως πολύς κόσμος) με τα 8. Τα 8.1 έχουν κανονικό desktop screen, και είναι πιο ελαφριά από τα 7. Έτσι είναι καλύτερα και απ τα 7 και απ τα 8.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν ασχολείται καμία εταιρεία με τα 8/8.1, drivers βγάζουν μόνο για 7 και 10.

Φτιάχνουν και για 8/8.1. Χειρότερο λειτουργικό υπήρξε πάντως και λέγεται (s)Vista...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν ασχολείται καμία εταιρεία με τα 8/8.1, drivers βγάζουν μόνο για 7 και 10.

Οι drivers της nVidia μια χαρά τρέχουν στο σύστημά μου, και είναι up to date. Η AMD είναι που τους έχει σταματήσει κάποιο καιρό τώρα..

Αυτός ήταν μάλιστα και ο λόγος που μετά από 10+ χρόνια με AMD gpus έκανα το βήμα και πήρα nVidia πριν κάτι μήνες.

Επεξ/σία από Stavros Delta
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stavros Delta είπε

Οι drivers της nVidia μια χαρά τρέχουν στο σύστημά μου, και είναι up to date. Η AMD είναι που τους έχει σταματήσει κάποιο καιρό τώρα..

Φιλαράκο ίσως όμως θα έπρεπε να αλλάξεις Λειτουργικό. Τα Windows 10 πλέον 10 € κάνουν κατά μέσο όρο, δεν υπάρχει δικαιολογία...😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Φιλαράκο ίσως όμως θα έπρεπε να αλλάξεις Λειτουργικό. Τα Windows 10 πλέον 10 € κάνουν κατά μέσο όρο, δεν υπάρχει δικαιολογία...😎

Μα δε μου αρέσουν τα 10!!! 😢

Τα είχα δοκιμάσει όταν είχε βγει δωρεάν η δοκιμαστική έκδοση, μερικούς μήνες πριν το release. Ήταν πιο βαριά, είχαν κακό σχεδιασμό UI, και bugs. Χώρια το spyware και τα αναγκαστικα updates που διαβάζω ότι έχει.

Τα 8.1 είναι πιο ελαφριά, πιο εύχρηστα, δε με κατασκοπεύουν, και δε μου σπαν τα νεύρα.

Ο μόνος λόγος που έχει περάσει απ' το μυαλό μου η ιδέα των 10 είναι το gaming. Αν εξαιρέσουμε τα Win10 exclusives, σε όλα τα άλλα, τα 8.1 λειτουργούν άριστα.

Αλλά αργά ή γρήγορα θα πρέπει να βάλω 10. Αν θέλω να συνεχίσω να παίζω παιχνίδια στο pc και να μη πάει χαμένη η αναβάθμιση που έκανα πριν μισό χρόνο σε cpu & gpu.

------------------------------------------------------------

υ.γ. που τα βρήκες 10ε ?

Επεξ/σία από Stavros Delta
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Stavros Delta είπε

Τα είχα δοκιμάσει όταν είχε βγει δωρεάν η δοκιμαστική έκδοση, μερικούς μήνες πριν το release. Ήταν πιο βαριά, είχαν κακό σχεδιασμό UI, και bugs. Χώρια το spyware και τα αναγκαστικα updates που διαβάζω ότι έχει.

Τα 8.1 είναι πιο ελαφριά, πιο εύχρηστα, δε με κατασκοπεύουν, και δε μου σπαν τα νεύρα.

Ο μόνος λόγος που έχει περάσει απ' το μυαλό μου η ιδέα των 10 είναι το gaming. Αν εξαιρέσουμε τα Win10 exclusives, σε όλα τα άλλα, τα 8.1 λειτουργούν άριστα.

Αλλά αργά ή γρήγορα θα πρέπει να βάλω 10. Αν θέλω να συνεχίσω να παίζω παιχνίδια στο pc και να μη πάει χαμένη η αναβάθμιση που έκανα πριν μισό χρόνο σε cpu & gpu.

υ.γ. που τα βρήκες 10ε ?

Τα Windows 10 64 bit είναι πλέον "must" όσον αφορά το gaming. Πρέπει να τα βάλεις. Ψάξε εδώ και όλο και κάτι θα βρεις ;)

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stavros Delta είπε

υ.γ. που τα βρήκες 10ε ?

χαμένη πάει ήδη η αναβάθμιση σου ήδη που κάθεσαι με αυτό το λειτουργικό..

όχι δα και βαριά τα 10αρια..πάνε μπάλα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/9/2020 στις 9:59 ΜΜ, Stavros Delta είπε

υ.γ. που τα βρήκες 10ε ?

Spoiler

Πάντως και εγώ με 2700x είμαι με Win7. Κανένα θέμα δεν έχω μόνο μερικά games που δεν παίζουν αλλά κλάιν. Στην χειρότερη να περάσω dual και Win10 μόνο για αυτά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...