poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 On 28/07/2019 at 16:19, BILL5 said: Θα το κοιτάξω και θα σε ενημερώσω αν με αφήνει αναβαθμιση παντα μπορεις να κανεις και ας μην εχει ληξει το συμβολαιο και ειναι λογικο διοτι θα δινεις παραπανω λεφτα.αντιθετα στην υποβαθμιση βγαινει να πληρωσεις εκτος αν ειναι τεχνικοι οι λογοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmisk1974 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας , επανέρχομαι στο θεμα αυτο για να μην ανοιγω αλλο θεμα 🙂 ----------------------------------- εχω μια απορια και θελω την γνωμη σας γιατι δεν βγαζω ακρη ... με τον ΟΤΕ ... ειμαι πελατης χρονια στον Οτε και ειμαι με γραμμη ADSL και κλειδωνω καπου 11mbps , τοσο μου ειχαν πει για να μην εχω αποσυνδεσεις ... μεχρι εδω ολα καλα.... Η περιοχη μου πριν κανα χρονο δεν υποστήριζε VDSL και τωρα πριν κανα 5μηνο μπηκε υποστήριξη VDSL .... βαλαν δω στην γειτονια μαλιστα και νεα καμπινα.... και ρωταω .... δεν πρεπει κανονικα να με βαλουν σε VDSL προφιλ να ανεβω ταχυτητα να πιασω 23 mbps με 24 ? γιατι ειμαι ακομα με προφιλ ADSL 2 Plus ( το γραφει στο modulation του router ) τους πηρα τηλ γιατι εκανα και ανανεωση συμβολαιου στο Douple Play 24 και μου λενε οχι κυριε adsl εχετε αν θελετε παραπανω ταχυτητα να παρετε αλλο προγραμα π.χ. το 50αρι με φυσικα πολυ παραπανω χρεωση ... κατι που φυσικα δεν θελω ... Σε φιλο μου που μενει μερικα χιλιομετρα απο μενα ενω ειχε adsl και στην περιοχη του οταν εβαλαν νεα καμπινα αυτοματα τον βαλαν σε VDSL και τωρα κλειδωνει στα 23.8mbps με κοροιδευουν στον ΟΤΕ που περνω τηλ για να με αναγκασουν να παρω κανα ακριβο πακετο ?? οντος δεν πρεπει κανονικα να με βαλουν σε VDSL προφιλ ? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από jimmisk1974 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 28 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε Γεια σας , επανέρχομαι στο θεμα αυτο για να μην ανοιγω αλλο θεμα 🙂 ----------------------------------- εχω μια απορια και θελω την γνωμη σας γιατι δεν βγαζω ακρη ... με τον ΟΤΕ ... ειμαι πελατης χρονια στον Οτε και ειμαι με γραμμη ADSL και κλειδωνω καπου 11mbps , τοσο μου ειχαν πει για να μην εχω αποσυνδεσεις ... μεχρι εδω ολα καλα.... Η περιοχη μου πριν κανα χρονο δεν υποστήριζε VDSL και τωρα πριν κανα 5μηνο μπηκε υποστήριξη VDSL .... βαλαν δω στην γειτονια μαλιστα και νεα καμπινα.... και ρωταω .... δεν πρεπει κανονικα να με βαλουν σε VDSL προφιλ να ανεβω ταχυτητα να πιασω 23 mbps με 24 ? γιατι ειμαι ακομα με προφιλ ADSL 2 Plus ( το γραφει στο modulation του router ) τους πηρα τηλ γιατι εκανα και ανανεωση συμβολαιου στο Douple Play 24 και μου λενε οχι κυριε adsl εχετε αν θελετε παραπανω ταχυτητα να παρετε αλλο προγραμα π.χ. το 50αρι με φυσικα πολυ παραπανω χρεωση ... κατι που φυσικα δεν θελω ... Σε φιλο μου που μενει μερικα χιλιομετρα απο μενα ενω ειχε adsl και στην περιοχη του οταν εβαλαν νεα καμπινα αυτοματα τον βαλαν σε VDSL και τωρα κλειδωνει στα 23.8mbps με κοροιδευουν στον ΟΤΕ που περνω τηλ για να με αναγκασουν να παρω κανα ακριβο πακετο ?? οντος δεν πρεπει κανονικα να με βαλουν σε VDSL προφιλ ? Άκου τι θα κάνεις Και εγώ έπιανα 22. Ενώ είχα 30ρα γραμμή και τώρα πιάνω 30ρι κανονικά. Δώστο για βλάβη να σε βάλουν στο ΚΑΦΑΟ το καινούργιο στην περιοχή σου. αλλά το ΚΑΦΑΟ που έχουνε βάλει τώρα σε σένα έχει πάρει ρεύμα, από τη ΔΕΗ δουλεύει? όταν δεις έναν τεχνικό στην περιοχή σου ρώτησε τον και αν σου πει ναι δουλεύει το καφαο τότε δωστο για βλάβη να σε βάλουν Σε αυτό το ΚΑΦΑΟ που έχεις εκεί κοντά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmisk1974 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 φυσικα και δουλευει το καφαο , αυτο που λες ειναι καλη περιπτωση , θα το κοιταξω μπας και δηλωσω βλαβη ... αλλα το θεμα ειναι θα με βαλουν στο νεο η θα με ζαλισουν με οτι δεν μπορουμε και κει εισαι και τετοια ...? και αν δω οτι μα και μου γιαιτι οχι να τους εκβιασω οτι θα αλλαξω παροχο και θα φυγω απο τον ΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 On 22/10/2019 at 20:46, jimmisk1974 said: φυσικα και δουλευει το καφαο , αυτο που λες ειναι καλη περιπτωση , θα το κοιταξω μπας και δηλωσω βλαβη ... αλλα το θεμα ειναι θα με βαλουν στο νεο η θα με ζαλισουν με οτι δεν μπορουμε και κει εισαι και τετοια ...? και αν δω οτι μα και μου γιαιτι οχι να τους εκβιασω οτι θα αλλαξω παροχο και θα φυγω απο τον ΟΤΕ. Μπορει και να σε βαλουν μπορει και οχι.το οτι εχεις 11 Mbit δεν ειναι λογος να το κανουν.ουτε μπορεις να πεις κατι που δεν ισχυει γιατι πολυ απλα θα το τσεκαρουν.δεν ειναι τιποτα δυσκολο να σε ριξουν στο kv αλλα και η ταχυτητα σου δεν το δικαιολογει.το εκαναν σε παρα πολλους που επαιζαν 2-3 Mbit. On 22/10/2019 at 17:22, BILL5 said: Άκου τι θα κάνεις Και εγώ έπιανα 22. Ενώ είχα 30ρα γραμμή και τώρα πιάνω 30ρι κανονικά. Δώστο για βλάβη να σε βάλουν στο ΚΑΦΑΟ το καινούργιο στην περιοχή σου. αλλά το ΚΑΦΑΟ που έχουνε βάλει τώρα σε σένα έχει πάρει ρεύμα, από τη ΔΕΗ δουλεύει? όταν δεις έναν τεχνικό στην περιοχή σου ρώτησε τον και αν σου πει ναι δουλεύει το καφαο τότε δωστο για βλάβη να σε βάλουν Σε αυτό το ΚΑΦΑΟ που έχεις εκεί κοντά σου. εσυ ησουν vdsl και σε αλλαξαν απο το αστικο κεντρο στο kv το οποιο ειναι απολυτως φυσιολογικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Στις 24/10/2019 στις 10:43 ΠΜ, poulinos είπε Μπορει και να σε βαλουν μπορει και οχι.το οτι εχεις 11 Mbit δεν ειναι λογος να το κανουν.ουτε μπορεις να πεις κατι που δεν ισχυει γιατι πολυ απλα θα το τσεκαρουν.δεν ειναι τιποτα δυσκολο να σε ριξουν στο kv αλλα και η ταχυτητα σου δεν το δικαιολογει.το εκαναν σε παρα πολλους που επαιζαν 2-3 Mbit. εσυ ησουν vdsl και σε αλλαξαν απο το αστικο κεντρο στο kv το οποιο ειναι απολυτως φυσιολογικο. Ναι γιατί μου είχε φτάσει να έχω 17 από 22 που έπιανα Ακόμα και οι ίδιοι μου είπαν εδώ στο για βλάβη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, BILL5 είπε Ναι γιατί μου είχε φτάσει να έχω 17 από 22 που έπιανα Ακόμα και οι ίδιοι μου είπαν εδώ στο για βλάβη Έδωσες την απάντηση μόνος σου, το πρόβλημά σου ήταν άσχετο με του jimmisk1974. - Εσύ είχες VDSL έως 30 και συγχρόνιζες χαμηλότερα από το κατώτερο όριο συγχρονισμού που έδινε ο ΟΤΕ για τα έως 30Mbps. - Ήταν υποχρεωμένοι ή να το διορθώσουν ή να σε επαναφέρουν σε ADSL2+. Στη δεύτερη περίπτωση θα έκαναν κάτι που θα αποτελούσε δυσφήμιση διαρκείας για τον ΟΤΕ. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από filipN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos5686 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα μιας και στην περιοχή που μένω(Εκτός ηρακλείου κρήτης) δεν υποστηρίζεσε VDSL και η ταχύτητα με το adsl που έχω είναι τραγική μπορώ να ζητήσω και εγώ κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 On 26/10/2019 at 01:28, BILL5 said: Ναι γιατί μου είχε φτάσει να έχω 17 από 22 που έπιανα Ακόμα και οι ίδιοι μου είπαν εδώ στο για βλάβη ναι αλλα εσυ ειχες vdsl και σε γυρισαν σε vdsl στο Kv το οποιο ειναι απολυτως φυσιολογικο.απλα δεν σε εριξαν απο την αρχη γιατι μαλλον δεν ειχε μπει/δεν δουλευε το Kv.Ο φιλος ομως ειναι adsl και δεν ειναι υποχρεωμενοι να τον ριξουν στο Kv.αν επιανε 1-2-3 Mbit θα το εκαναν ετσι και αλλιως αλλα οταν εισαι 11 δενειναι σιγουρο.100 τις 100 θα τον ριξουν αμα ζητησει vdsl που θα το πληρωσει παραπανω βεβαια. η μπορει να το κανουν μονοι τους αργοτερα αν τον γυρισουν voip.οπως επισης σε cosmote αν τον γυρισουν σε kv κατα 99 τις 100 θα του δωσουν και speedport και voip παρεα. On 26/10/2019 at 08:24, filipN said: Έδωσες την απάντηση μόνος σου, το πρόβλημά σου ήταν άσχετο με του jimmisk1974. - Εσύ είχες VDSL έως 30 και συγχρόνιζες χαμηλότερα από το κατώτερο όριο συγχρονισμού που έδινε ο ΟΤΕ για τα έως 30Mbps. - Ήταν υποχρεωμένοι ή να το διορθώσουν ή να σε επαναφέρουν σε ADSL2+. Στη δεύτερη περίπτωση θα έκαναν κάτι που θα αποτελούσε δυσφήμιση διαρκείας για τον ΟΤΕ. ακριβως. On 28/10/2019 at 02:11, Manos5686 said: Καλησπέρα μιας και στην περιοχή που μένω(Εκτός ηρακλείου κρήτης) δεν υποστηρίζεσε VDSL και η ταχύτητα με το adsl που έχω είναι τραγική μπορώ να ζητήσω και εγώ κάτι τέτοιο? αν δεν υποστηριζεται vdsl γιατι δεν υπαρχει Kv τοτε τι να σου κανουν?αντε να σου δωσουν καλυτερο ζευγαρι χαλκου μηπως παιξεις ενα κλικ καλυτερα.αν υπηρχε kv θα εδιναν και διαθεσιμοτητα για vdsl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cornix Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Η cosmote δινει μεσω vdsl καμπινας adsl γραμμη ειται σε adsl2+ profile ειτε σε vdsl 17a profile.Ομως η cosmote δεν πουλαει στους αλλους παροχου χονδρικη απο vdsl καμπινα για πακετα κατω απο τα 50 mbps.H ΕΕΤΤ αυτο το γνωριζει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 2 minutes ago, dionisis241 said: Η cosmote δινει μεσω vdsl καμπινας adsl γραμμη ειται σε adsl2+ profile ειτε σε vdsl 17a profile.Ομως η cosmote δεν πουλαει στους αλλους παροχου χονδρικη απο vdsl καμπινα για πακετα κατω απο τα 50 mbps.H ΕΕΤΤ αυτο το γνωριζει ; το αντιστοιχο μπορει να κανει η wind και η vodafone απο τις δικες τις καμπινες.και στην ουσια δεν δινει adsl αλλα vdsl 24ari.αλλωστε η διαφορα 24αρι με 30 αρι και 50 αρι ειναι μικρη εδω πολλοι δινουν 100αρια κατευθειαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cornix Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, poulinos είπε το αντιστοιχο μπορει να κανει η wind και η vodafone απο τις δικες τις καμπινες.και στην ουσια δεν δινει adsl αλλα vdsl 24ari Ναι αλλα μονο ο παροχος που εχει το δικτυο μπορει να το χρησιμοποιησει και δεν μπορουν οι αλλοι παροχοι να το αγορασουν για το χρησιμοποιησουν για τα συμβολαια adsl 24 mbps. Ναι οι τιμες στου αλλους παρoχους για 50 mbps ειναι χαμηλη σε σχεση με την cosmote . Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από dionisis241 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 On 26/09/2021 at 17:12, dionisis241 said: Ναι αλλα μονο ο παροχος που εχει το δικτυο μπορει να το χρησιμοποιησει και δεν μπορουν οι αλλοι παροχοι να το αγορασουν για το χρησιμοποιησουν για τα συμβολαια adsl 24 mbps. Ναι οι τιμες στου αλλους παρoχους για 50 mbps ειναι χαμηλη σε σχεση με την cosmote . Ο καθενας απλα μπορει να το κανει εκει που εχει Kv και αυτο αν ο πελατης δεν θελει να παει 50 ή 100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα