Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Σκοπέυω να αγοράσω αυτην την τηλεόραση (Philips 55 "UHD TV 55PUS6262) και θα ήθελα κάποια γνώμη απο κάποιο σχετικό άμα είναι καλή κίνηση/value for money.

Η τηλεόραση ειναι Αυτή Και κοστίζει 450 ευρώ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Επεξ/σία από Dimitris362
Δημοσ.
17 ώρες πριν, greed είπε

Aν δεν εχεις θεμα με το vertical banding και το οτι ειναι σαπιο smart tv προχωρα.

Κρίνοντας απο το οτι δεν γνωρίζω καν τι είναι το vertical banding μάλλον δεν θα με ενοχλεί. Αλλα δηστυχώς σήμερα που θα την τσιμπούσα την ανέβασαν 100 ευρω, αλλα έχουν αυτή στα 470. 

ποιά η γνώμη σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορω να εκφερω γνωμη για κατι που δεν εχω δει. Την philips την ειχα για 8-9 μερες πριν τη στειλω πισω. ψαξε να δεις τι ειναι το vertical banding γιατι και εγω ουτε καν που γνωριζα πως λεγεται αυτο που ειδα. 
Δεν ειναι οπως παλια οι tv που επαιρνες μια και ολα καλως..
Γενικες γραμμες μιας και εγω ειμαι σε ψαξιμο.
philips vertical banding 100% χαλια smart, σουπερ το ambilight, πολυ καλα χρωματα (στα ματια μου) va panel με πολυ καλη ομοιομορφια περα του γκρι.
lg ips panel σουπερ μικρη καταναλωση 55uj701v στα low εφτανε 25watt-30watt και στο auto eco 35watt +-, πολυ καλο smart tv πραγματικο smart tv χαλια μαυρα λογο ips.
Samsung μεγαλη καταναλωση καλο smart αλλα οχι οπως της lg αρκετες επιλογες στα διαφορα μοντελα.
Sony smart tv χειροτερο απο philips? και ας φορανε και τα δυο linux... δεν υποστιριζει local dimming που ακομα και οπως λειτουργουσε στην lg λογο edge led εκανε δουλιτσα εδω και εκει...
Γενικα σε αυτα τα χρηματα αν θες κατι επωνυμο παλι σκουπιδι θα παρεις αν εισαι τις λεπτομερειας..την εβαψες. Ακομα ομως και παραπανω χρηματα να βαλεις κανεις δεν θα σου πει πως δεν θα εχεις θεματα ακομα και σε oled αν πας.
Προσοχη μεγαλη το τι θα παρεις... και αν πας να τη δεις απο κοντα ζητα να σε βαλουν σε σκοτεινο δωματιο ή να χαμηλωσουν τα φωτα. 
Μας πουλανε σκουπιδια...

Επεξ/σία από greed
  • Like 1
Δημοσ.

Eίναι θέμα γούστου και μοντέλου .Χονδρικά κάποιες Sony έχουν έντονα χρώματα ,Samsung ψεύτικα ,Philips κάτι ενδιάμεσο .Οι Philips έχουν για φθηνές πολύ καλή κατασκευή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Dimitris362 είπε

LG 55UJ630V? @greed Eίπες το IPS το πάνελ δεν είναι καλό ή είναι?

Οι τηλεοράσεις με IPS Panel  (In-Plane Switching) έχουν καλύτερη χρωματική απόδοση και γωνιά θέασης σε σχέση με όσες έχουν VA ή ΤΝ panels. Στην ίδια κατηγορία με τα IPS ανήκουν και τα PLS Panel (Plane-to-Line Switching), που είναι φωτεινότερα και έχουν ελαφρώς μεγαλύτερη γωνιά θέασης και τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά από συγκεκριμένες κατασκευάστριες εταιρείες.

http://www.lgblog.gr/article/4853/ips-vs-va-lcd-eseis-poia-tha-dialexete

Επεξ/σία από bromiaris

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...