Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι λογικά ζεσταίνουν αρκετά τα βελούδινα... Βέβαια καλοκαίρι λιγότερο θα τα χρησιμοποιήσει κάποιος λογικά... Αν βρεις κάτι πάντως ρίξε ένα pm μήπως παραγγείλουμε και μαζί τίποτα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, black66.gr είπε

Τα velour earpads με τα οποία έρχονται τα ακουστικά αλλάζουν; και αν ναι που μπορούμε να βρούμε άλλα;

Ναι αλλάζουν. Εγώ είχα παραγγείλει τα επίσημα ανταλλακτικά στον Φίλιππο Νάκα. Ήρθαν, αν και με καθυστέρηση ~1.5 μήνα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, cb_papi είπε

Ναι αλλάζουν. Εγώ είχα παραγγείλει τα επίσημα ανταλλακτικά στον Φίλιππο Νάκα. Ήρθαν, αν και με καθυστέρηση ~1.5 μήνα.

Είναι πάλι "βελούδο"; Έχει ο Νάκας on line για παραγγελία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Είναι πάλι "βελούδο"; Έχει ο Νάκας on line για παραγγελία;

Ναι, ήταν ίδια με τα εργοστασιακά. Online τα είχα παραγγείλει αλλά δεν τα είχαν σε στοκ και τα έφεραν απ΄τον προμηθευτή τους. Κόστος ~25 ευρώ. 

Επεξ/σία από cb_papi
Δημοσ.

Έχω τα αγόρασα τον Δεκέμβριο στην τιμή των 88,36£ και επειδή βιαζόμουν έβαλα τα ακριβά μεταφορικά 11,75£. Κοντά στα 120€ μου είχαν βγει. Η τιμή εάν δείτε και το ιστορικό είναι πάνω κάτω αυτή.

Μουσικά είναι ίδια με τα HD598 αλλά η πιο σημαντική διαφορά τους είναι το πάνω μαξιλαράκι, και το χρώμα. Υποτίθεται ότι τα SR είναι περισσότερα ξεκούραστα και δεν πιέζουν τόσο το πάνω μέρος του κεφαλιού σε σχέση με τα απλά. Επίσης τα SR δίνουν επιπλέον καλώδιο με μικρόφωνο θα βολέψει αρκετούς που ακούνε μουσική από το κινητό.

Η έκδοση SR έχει βγει μόνο για την amazon και δεν θα την βρείτε σε άλλο online ή φυσικό κατάστημα. Μόνο στο e-bay καινούρια ή μεταχειρισμένα αλλά εκεί παίζει η εγγύηση οπότε No.

Εγώ σας τα προτύνω ανεπιφύλακτα και αν αγοράσετε και έναν ενισχυτή ακουστικών με dac τότε θα πάθετε πλάκα. Επίσης μετά από μια εβδομάδα ακρόασης θα καταλάβετε διαφορά προς το καλύτερο γιατί θα στρώσουν. Προσοχή δεν είναι για μπαμπα μπουμπα και μπιτια :) , εάν ακούτε τέτοια μουσική πάρτε κλειστού τύπου. Όχι ότι δεν έχουν μπάσο, απλά το μπάσο τους είναι χαλαρό. Επίσης επειδή είναι ανοιχτού τύπου οι τριγύρω σας λογικά θα ενοχλούνται γιατί ακούνε καθαρά oτι ακούτε και εσείς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(λίγο off topic ) Είμαι μεταξύ 598cs ίδια με αυτά σε closed και BeyerDynamic DT 770 Pro(250 Ohm) θέλω κάποια πρόταση για κάρτα ήχου (ή εξωτερικό amp) να σημειωθεί ότι έχω Sennheiser E 835-S που δεν μπορεί να το λειτουργήσει η on board αξίζει να πάω σε ένα amp η να πάρω ένα mod mic.

Επεξ/σία από RellikEht
Δημοσ.

Για παιχνίδια τύπου Pubg θα καταλάβω διαφορά σε σχέση με τα "gaming headset" η μία από τα ίδια,  γιατί ψάχνω ακουστικά και μου φαίνονται καλή περιπτωση . Δεν έχω  ξεχωριστή κάρτα ήχου  ούτε ενισχυτή για αυτό ρωταω

Δημοσ.

gaming headset εχουν ενσωματομενο μικροφωνο και ειναι γενικα χειροτερη ποιοτητα απο τα κλασσικα headphones, για τετοια παιχνιδια οτι και να παρεις δεν θα δεις διαφορα αλλα ισως να επρεπε να κοιταξεις για ακουστικα που εχουν κλειστο σχεδιο αν παιζεις πολυ ή το εχεις παρει στα σοβαρα ωστε να ακυρωνουν τους εξωτερικους ηχους.

Δημοσ.

Έκανα το λάθος και τα πήρα με standard delivery αντί για expedited.
Μετά είδα ότι ως standard delivery έρχονται με UPS i-parcel, δηλ. φτάνουν στο αεροδρόμιο με UPS και μετά μεταφέρονται με ΕΛΤΑ. 
Αυτό φυσικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσουν στην ώρα τους (σε εμένα έλεγε παράδοση μέχρι 2 Μαΐου) και ότι πρέπει να πας εσύ στο ταχυδρομείο να τα παραλάβεις.

Δημοσ.

Έφτασαν, νομίζω ότι σε σχέση με τα HD558 που είχα τα τελευταία 5 χρόνια, είναι πιο ευκρινή. 

Μπορεί να είναι και ψυχολογικό βέβαια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...