dimoskoutr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.co.uk/Sennheiser-HD-598SR-Over-Ear-Headphone-Black/dp/B06WLGRYSF Στο skroutz δεν υπάρχουν, όμως το σχεδόν ίδιο HD 598 κάνει ένα κάρο χρήματα 220 ευρώ... https://www.skroutz.gr/s/423184/Sennheiser-HD-598.html?from=catspan&keyphrase=sennheiser+hd+598 Από reviews που διάβασα θεωρούν ότι είναι εξαιρετικό open back ακουστικό από τα καλύτερα στην κανονική τιμή του (δηλαδή στα 190-200) και η τιμή του amazon είναι κλεψιά ειδικά σε σχέση με Ελλάδα. Εγώ ήδη από χτες χτύπησα ένα και το περιμένω Παρασκευή. Μιλούν για γλυκό ήχο που είναι πολύ all around. Ίσως δεν θα ικανοποιήσει πλήρως αυτούς που ακούν ηλεκτρονική μουσική ή πριόνια. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από dimoskoutr
dimoskoutr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Pinkakos είπε Γιατί μου το βγάζει 127 ; Τι να σου πω φιλτατε χτες το πήρα και η αλήθεια είναι ότι είμαι από κινητό και δεν έχω μπροστά μου το mail... Αν δοκιμάσει και κάποιος άλλος και είναι πάλι τόσο να αλλάξω την τιμή στον τίτλο. Ίσως πήρε λίγο πάνω σε τιμή; Ίσως δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή γιατί πήρα και μια ρομποτική σκούπα μαζί; Επιβεβαιώστε μου να το αλλάξω μόνο... Απλά είμαι σίγουρος ότι άφησα την τράπεζα να κάνει την αλλαγή από λίρες σε ευρώ, εγώ πλήρωσα σε λίρες το Amazon. Ακόμη και σε αυτή την τιμή πάντως κλεψιά είναι! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από dimoskoutr 1
dimoskoutr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Οκ αλλάζω τιμή στον τίτλο, ευχαριστώ πολύ.
kostiger Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Πολυ καλα τα 598 παντως. Φανταζομαι αντιστοιχα και αυτα.
dimoskoutr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Είναι ακριβώς ίδια μόνο που αλλάζει το χρώμα και έχει έξτρα καλώδιο μέσα. Θεωρούνται από τα καλύτερα στην κατηγορία τους αν όχι τα καλύτερα... Μόνο πρόσοχη σε όσους θέλουν τρελά μπάσα, είναι open οπότε και η μουσική που ακούς ακούγεται λιγάκι και στους γύρω αλλά και από μπάσα είναι φυσιολογικά χαμηλότερα από αντίστοιχα κλειστά ακουστικά... Εγώ βέβαια προτιμώ open back για πολλούς λόγους (και ασφάλειας), αλλά αυτά είναι γούστα...
vadergr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικό και πολύ άνετο ακουστικό. Τεράστιο soundstage. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από vadergr
dimoskoutr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια παρατήρηση την οποία δεν πρόσεξα πριν. Στο link που σας έχω επάνω παρατήρησα ότι πωλητής είναι άλλο κατάστημα και fulfilled by amazon. Εγώ όμως τα πήρα sold by amazon... Αν πάτε λίγο πιο κάτω που λέει new from 99,99 θα βρείτε και sold by amazon στις 100 λίρες οπότε πάρτε εκείνα με πωλητή το amazon φυσικά... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από dimoskoutr
babyonboard Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 https://www.massdrop.com/buy/massdrop-sennheiser-hd6xx 199$ τα hd6xx https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-sennheiser-hd-58x-jubilee-headphones 149$ τα hd-58x 120€ χωρίς μεταφορικά και κίνδυνο τελωνείου. Οπότε ναι είναι προσφορά Αυτά από εμένα
Innersense Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω τα HD 598SE από παλιότερη προσφορά του amazon.fr (έψαχνα και το παλιότερο link να παραθέσω αλλά δεν το βρίσκω, έχει χαθεί το αρχείο; ) αγορασμένα γύρω στα 100Ε και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, θα τα ξαναγόραζα σίγουρα. Καλές ακροάσεις σε όσους τα περιμένουν! Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από Innersense
dimoskoutr Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Εγώ παρέλαβα Παρασκευή μεσημέρι και τα έχω δοκιμάσει ως τώρα στο pc σε netflix και σε mp3 που έχω στο nas. Δεν έχω εμπειρία με ακουστικά και μάλιστα σχετικά ακριβά όμως μου βγάζουν πολύ ωραίο ήχο στα αυτιά μου...φυσικά κατά πολύ ανώτερα από τον ήχο που βγάζουν τα 5.1 ηχεία μου της logitech του pc...επίσης παρότι τελείως κεφάλας (κυριολεκτικά) δεν είχα πρόβλημα και μου φαίνονται αρκετά άνετα 2 μέρες που τα φοράω...χτες τα είχα σε 3 συνεχόμενα επεισόδια netflix σειράς περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά και δεν με κούρασαν καθόλου...αναμένω να τα δοκιμάσω στην tv και φυσικά σε σοβαρό ενισχυτή κολλητού που πιθανόν θα τον δω αύριο...
black66.gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Τα velour earpads με τα οποία έρχονται τα ακουστικά αλλάζουν; και αν ναι που μπορούμε να βρούμε άλλα;
dimoskoutr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Βγαίνουν σίγουρα και ξαναμπαίνουν. Το έμαθα γιατί φρόντισε η κόρη μου για αυτό. Τώρα που βρίσκεις άλλα... Δεν σε βόλεψαν, για το καλοκαίρι θες κάτι πιο δροσερό; 1
black66.gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Αύριο τα παραλαμβάνω. Αλλά και από άλλα ακουστικά που ξέρω, με τα βελούδινα καλύμματα τώρα το καλοκαίρι, ανάβουν τα αυτιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα