Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/8/2018 στις 12:36 ΜΜ, kgian είπε

Τελειώσαμε με τον μικρό το lost mines. Σαν τελευταίο βήμα είχαμε να διώξουμε τον δράκο από το χωριό του λαϊκού ήρωα. Μετά από μια επική μάχη καταφέραμε να διώξουμε τον δράκο αλλά ο ένας πολεμιστής πέθανε. Ευτυχώς ο cleric ήταν όρθιος και είχε το spell που ανασταίνει νεκρούς με 300 Χρύσα αν έχουν πεθάνει το τελευταίο λεπτό. Έτσι την γλύτωσε ο πολεμιστής και πήραμε ενα καλό μάθημα: οι δράκοι είναι σοβαρός αντίπαλος. 

Περιμένουμε και άλλες ανταποκρίσεις (ή και φωτογραφικό υλικό) απ' τις περιπέτειές σας με τον μικρό! :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είμαστε στο τέλος σχεδόν του βιβλίου Hoard of the Dragon Queen .

Μέσα στο ιπτάμενο κάστρο πήγαμε να σκοτώσουμε τον αρχικακό αλλά μας είχαν στήσει παγίδα με προδοσία και μας έπιασαν αιχμάλωτους. Όταν ξυπνήσαμε ήμασταν μέσα στον Πύργο ενός παντοδύναμου βαμπίρ. Ευτυχώς χάρη σε ένα μαγικό ρόπαλο που φώτιζε με το φως της αυγής καταφέραμε και επιζήσαμε, καρφώνοντας τον βρυκόλακα με ένα ξύλινο πάσσαλο στην καρδιά. Στην πορεία καταστράφηκε το μαγικό ρόπαλο. 

Στην συνέχεια ήπιαμε ένα μαγικό φίλτρο για να φαινόμαστε πεθαμένοι και να μας βγάλουν έξω από το κάστρο να γλιτώσουμε. Αντί για αυτό όμως μας τάισαν στον δράκο που ζούσε στο υπόγειο. Προλάβαμε να συνέλθουμε και με μαγικά και taunts κάναμε τον δράκο να μπλέξει στις στενές στοές. Εκεί τον παγίδεψαμε με ιστούς αράχνης και καταφέραμε να τον σκοτώσουμε. Ο μάγος της ομάδας έφαγε την παγωμένη ανάσα του δράκου στα μούτρα και πέθανε απευθείας, χωρίς να πέσει αναίσθητος πρώτα, αλλά ο cleric πρόλαβε και τον ζωντάνεψε με ένα δυνατό μαγικό που είχε κρατήσει για ώρα ανάγκης. 

Πριν από κάθε κεφάλαιο που παίζω ρίχνω πολλή μελέτη. Βέβαια το HotDQ θεωρείται από τα πιο κακογραμμένα βιβλία της σειράς. Επίσης κάνω λάθη στους κανόνες που και που και σε αλλά σημεία αυτοσχεδιαζω. Στην πράξη όμως περνάμε υπέροχα!

ΥΓ. Να πάμε ανοικτά εναντίον του δρακάνθρωπου συγκεντρώνοντας τους συμμάχους μας γύρω μας  ή να κινηθούμε ύπουλα τώρα που μας θεωρούν νεκρούς;

• Like 2
Δημοσ.
Στις 12/8/2018 στις 8:32 ΜΜ, makiss8 είπε

μου το εκαναν δωρο το παιχνιδι περσυ αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα, τωρα που εχω χρονο, υπαρχει καποιο βιντεο η σαιτ στα ελληνικα να διαβασω πως να το ξεκινησω ?

βρες παρεα και παιξε...ο πιο ευκολος τροπος να μαθεις...

ψαξε στο fb dungeons and dragons greece μεγαλη κοινοτητα ολο και κατι θα βρειτε

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια, ειμαι και εγω νεος στο αθλημα παροτι οταν ημουν μικρος ειχα αγορασει βιβλιο και ειχα διαβασει αρκετα. Αν υπαρχουν παιδια απο Πατρα που παιζουν θα με ενδιεφερε να μπω στην ομαδα τους. Ριξτε μου μνμ ☺️

Δημοσ.

Γειά σου Δημήτρη,

Είμαι και εγώ από Πάτρα και έχω ενώ γκρουπ που παίζουμε D&D 2nd edition. Είμαστε αυτή την στιγμή αρκετοί αλλά άμα αδειάσει καμία θέση θα σε έχω υπόψη μου. Αν θέλεις στείλε μου το τηλέφωνό σου σε private μήνυμα.

Δημοσ.

Γεια σου Δημήτρη. Και εγώ είμαι Πάτρα και έχω γκρουπ που πάιζουμε D&D 5th edition αλλά είναι 12, 9 και 6 χρονών! Δεν ξέρω αν θα ταίριαζες.

Δημοσ.
Στις 15/1/2021 στις 10:51 ΜΜ, kgian είπε

Γεια σου Δημήτρη. Και εγώ είμαι Πάτρα και έχω γκρουπ που πάιζουμε D&D 5th edition αλλά είναι 12, 9 και 6 χρονών! Δεν ξέρω αν θα ταίριαζες.

Καλημέρα, είναι ωραίο που ακούω τόσο μικρές ηλικίες να μπαίνουν στο παιχνίδι. Ξεκίνησα μόλις ένα παιχνίδι με φίλους όμως με ενδιαφέρει γενικά να μπώ σε έτοιμη ομάδα ώστε να κατανοήσω και καλύτερα τους κανόνες.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν υπαρχουν παιδια απο Πατρα που παιζουν θα ηθελα να μπω στην ομαδα τους.  Παρακαλώ στείλτε μου μέιλ η επικοινωνιστε όπως θελετε. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/7/2021 στις 9:10 ΜΜ, jacknapier40 είπε

Αν υπαρχουν παιδια απο Πατρα που παιζουν θα με ενδιεφερε να μπω στην ομαδα τους. Ριξτε μου μήνυμα please.

Γνώρισα το παιχνίδι από το discord και ψάχνω άτομα για να δοκιμάσω dm από κοντά,σε ενδιαφέρει;

Δημοσ.

Έχω κάνει 3-4 χρόνια DM στα παιδιά μου. Αν θέλετε θα μπορούσα να σας δείξω πως γίνεται το παιχνίδι, να κάνουμε μερικά δοκιμαστικά sessions. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kgian είπε

Έχω κάνει 3-4 χρόνια DM στα παιδιά μου. Αν θέλετε θα μπορούσα να σας δείξω πως γίνεται το παιχνίδι, να κάνουμε μερικά δοκιμαστικά sessions. 

Πολύ ωραίο ακούγεται

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ανασταίνω το Θέμα, προσπαθούμε να στήσουμε ομάδα σε 3.5 έκδοση Pathfinder, αν κάποιος ενδιαφέρεται ακόμη ας στείλει ένα μνμ.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...