giota1980 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Καλησπέρα κι'απο εμένα. Έψαξα στο forum και δεν βρήκα άλλη αναφορά, οπότε ορίστε και από εμένα ένα διαμαντάκι που ανακάλυψα τις προάλλες https://www.imdb.com/title/tt4635282/ Είναι σίγουρα κάτι το διαφορετικό. Δεν μπορώ να εγγυηθώ πως θα σας αρέσει, αλλά εγώ κόλλησα. 2
xavier Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, giota1980 είπε Καλησπέρα κι'απο εμένα. Έψαξα στο forum και δεν βρήκα άλλη αναφορά, οπότε ορίστε και από εμένα ένα διαμαντάκι που ανακάλυψα τις προάλλες https://www.imdb.com/title/tt4635282/ Είναι σίγουρα κάτι το διαφορετικό. Δεν μπορώ να εγγυηθώ πως θα σας αρέσει, αλλά εγώ κόλλησα. είχε ξεμείνει στις ταινίες απο το παλιό φόρουμ...δες και το sound of my voice απο τους ιδιους δημιουργους, στο ιδιο μοτιβο... παιζει και το the east απο τους ιδιους, αλλα είναι διαφορετικο. τσαμπα χάρηκα που ειδα τοπικ, νομιζα οτι θα ανακοινωθηκε ποτε θα παιξει η season 2 Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από xavier
giota1980 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) πολύ ενδιαφέρον φαίνεται, παίζει και η ίδια κοπέλα απ'ότι έιδα. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από giota1980
totalius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Την είχα ξεκινήσει πριν κανα χρόνο κ τη παράτησα λόγω βαρεμάρας κάπου στο 4 επ. Δε ξέρω αν φτιάχνει μετά .
thomasG4 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, vsl είπε Επιτέλους... Τώρα πρέπει να ξανα δω τη πρώτη σεζόν, γιατί έχω ξεχάσει πολλά πράγματα.
gavros10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Οντως θα βγαλουν 2η σεζον; Πρεπει να δω την 1η τοτε
Fan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Έχω δει τα πέντε πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν. Πλησιάζει όρια Sharp Object στη βαρεμάρα. Νομίζεις δεν κυλάει με τίποτα ο χρόνος, βέβαια κάτι γίνεται πάντα προς το τέλος του επεισοδίου και συνεχίζεις, εάν δεν είχε βγει η δεύτερη σεζόν θα τη σταμάταγα πάντως.
Mesqal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, Fan είπε Έχω δει τα πέντε πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν. Πλησιάζει όρια Sharp Object στη βαρεμάρα. Νομίζεις δεν κυλάει με τίποτα ο χρόνος, βέβαια κάτι γίνεται πάντα προς το τέλος του επεισοδίου και συνεχίζεις, εάν δεν είχε βγει η δεύτερη σεζόν θα τη σταμάταγα πάντως. Ειναι δυσκολη η πρωτη σεζον να την παρακολουθησεις, αλλα το acting ειναι υψηλου επιπεδου και γενικα ειναι μια σειρα διαφορετικη απο τις κοινες σειρες. Το προβλημα ειναι οτι τωρα που βγαινει η 2η, πρεπει να την ξαναδω γιατι δεν θυμαμαι και πολλα 😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις