Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ο pentium που έχεις είναι sandy bridge (socket g2) ενώ ο m370 arrandale (socket g1). Θεωρητικά μπορείς να βάλεις κάποιον από τους i3 της παρακάτω λίστας χωρίς να υπάρχει θέμα, ψάξε μήπως έχουν κανένα περιορισμό στο bios του συγκεκριμένου μοντέλου αν θες να πας σε i5 ή i7.

http://www.cpu-upgrade.com/CPUs/Intel/Pentium_Dual-Core_Mobile/B940.html

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ  φίλε  μου για την  βοήθεια  είναι σίγουρο όμως γιατί στης  ιντελ  το σιτε έχουν  tdp  ίδια  και  β988  σοκετ  

Δημοσ.
18 ώρες πριν, kelas7back είπε

ευχαριστώ πολύ  φίλε  μου για την  βοήθεια  είναι σίγουρο όμως γιατί στης  ιντελ  το σιτε έχουν  tdp  ίδια  και  β988  σοκετ  

Για να μπει σε άλλο σοκετ, θες σφυρί.

Δημοσ.

το  γνωρίζω  ότι προφανώς  δε  μπαίνει  σε άλλο  σοκετ   πρέπει  να είναι  όπως  τα 1155  και 1156  ίδια όσον αναφορά  την  υποδοχή άλλα  άλλο εντελώς  σοκετ 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kelas7back είπε

το  γνωρίζω  ότι προφανώς  δε  μπαίνει  σε άλλο  σοκετ   πρέπει  να είναι  όπως  τα 1155  και 1156  ίδια όσον αναφορά  την  υποδοχή άλλα  άλλο εντελώς  σοκετ 

Επι εποχές ib η Ιντελ κλείδωνε τα τσιπάκια μητρικών με pentium και celeron να μην δέχονται αναβάθμιση σε core i, εξαναγκάζοντας σε σε επανεκκίνηση κάθε μισή ώρα.

Το έχω διαβασει και εδώ αλλά και σε ξένα σάιτ. Προσωπικά δεν το έχω δει.

Δημοσ.
On 23/04/2018 at 17:47, kelas7back said:

Tdp τα περισσότερα laptop έχουν παρόμοια, ανάλογα με την αρχιτεκτονική, τη συχνότητα κλπ (όλοι οι i3 socket g1 και g2 έχουν 35w tdp). Από αυτή τη λίστα που σου έστειλα μπορείς να βάλεις κάποιον με 35w tdp. Το socket είναι διαφορετικό, έχω αλλάξει σε vaio από p6000 σε i3 m370 και από p6100 σε i7 m640 και παίξανε χωρίς κανένα θέμα σε μητρικές ΗΜ55. Η δίκη σου μητρική είναι ΗΜ65, μπορείς να το επιβεβαιώσεις με χρήση cpuid.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...