Giannisaf Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Καλησπέρα έχω galaxy s7 ξαφνικά δεν μου κάνει εγγραφή στο δίκτυο έβαλα την καρτα άλλου και έκανε έβαλα άλλη καρτα και τίποτα έκανα APN και τίποτα δείχνει ότι έχει σήμα αλλά τίποτα τι θα κάνω;
saruman123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Για αρχή κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Giannisaf Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Για αρχή κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έκανα τίποτα τα ίδια μου κάνει
Giannisaf Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Βάλε άλλη sim Έβαλα 😞
Giannisaf Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Το service το σκέφτηκες...... Ποιον να εμπιστευτείς;την τελαιυτεα φορά πήγα κ τώρα μου έβγαλε αυτό υο οποίο μου το είχε βγάλει σε παλιότερη συσκευή που είχε πάει στο ίδιο σέρβις σκέφτηκα ότι μάλλον κάτι κάνει αυτός αλλά πως ν το αποδείξω;
saruman123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Giannisaf είπε Ποιον να εμπιστευτείς;την τελαιυτεα φορά πήγα κ τώρα μου έβγαλε αυτό υο οποίο μου το είχε βγάλει σε παλιότερη συσκευή που είχε πάει στο ίδιο σέρβις σκέφτηκα ότι μάλλον κάτι κάνει αυτός αλλά πως ν το αποδείξω; Την Smartec και την Omnitech
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα