kaliakman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου το έδωσε η forthnet αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά την εν λόγω ρύθμιση... Έχετε καμία ιδέα;; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από kaliakman
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 δεν βρισκεις γενικα τα Services για dyndns ή δεν βρισκεις να φτιαξεις Custom dyndns.custom λιγα ρουτερ εχω δει να εχουν. On 18/4/2018 at 19:18, kaliakman said: Μου το έδωσε η forthnet αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά την εν λόγω ρύθμιση... Έχετε καμία ιδέα;;
kaliakman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, poulinos είπε δεν βρισκεις γενικα τα Services για dyndns ή δεν βρισκεις να φτιαξεις Custom dyndns.custom λιγα ρουτερ εχω δει να εχουν. Θέλω να βάλω custom dns οπως πχ το καινούριο της cloudflare ή της adguard αλλά όχι μόνο τοπικά σε ένα pc αλλά στο router για να πιάσει όλες τις συσκευές!
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 On 24/4/2018 at 21:34, kaliakman said: Θέλω να βάλω custom dns οπως πχ το καινούριο της cloudflare ή της adguard αλλά όχι μόνο τοπικά σε ένα pc αλλά στο router για να πιάσει όλες τις συσκευές! Νομιζα οτι ηθελες να βαλεις dyndns custom και οχι dns .στον dhcp μηπως σου εχει επιλογη τι dns θα δωσει ο Dhcp? ειτε στο wan?δεν βρισκω και Manual για το ρουτερ και δεν το εχω και μπροστα μου να δω που τα δινεις.
Επιλεγμένo σχόλιο kaliakman Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 27 λεπτά πριν, poulinos είπε Νομιζα οτι ηθελες να βαλεις dyndns custom και οχι dns .στον dhcp μηπως σου εχει επιλογη τι dns θα δωσει ο Dhcp? ειτε στο wan?δεν βρισκω και Manual για το ρουτερ και δεν το εχω και μπροστα μου να δω που τα δινεις. Το βρήκα τελικά να γράψω κιόλας που είναι μιας και μπορεί κάποιος να έχει το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον: Local Network->LAN->DHCP Server->Untick Assign ispDNS->Βάζουμε αυτό που θέλουμε! 4
naive Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Παιδες στο ίδιο router έχω φάει τον τόπο να βρω πώς γίνεται το mac address maping, για να βάλω κάποιες συσκευές να παίρνουν συνέχεια την ίδια ip, έχει κανείς ιδέα;
Agent21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Ξέρει κανείς πώς αλλάζουμε τους DNS στο IPv6 σε αυτό το ρούτερ; Η παραπάνω ρύθμιση είναι για το IPv4 αν κατάλαβα καλά από τις ρυθμίσεις.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 On 27/05/2018 at 23:33, naive said: Παιδες στο ίδιο router έχω φάει τον τόπο να βρω πώς γίνεται το mac address maping, για να βάλω κάποιες συσκευές να παίρνουν συνέχεια την ίδια ip, έχει κανείς ιδέα; Μηπως το εχει τιποτα mac-ip binding? On 30/06/2018 at 16:16, Agent21 said: Ξέρει κανείς πώς αλλάζουμε τους DNS στο IPv6 σε αυτό το ρούτερ; Η παραπάνω ρύθμιση είναι για το IPv4 αν κατάλαβα καλά από τις ρυθμίσεις. μηπως εκειμεσα υπαρχει και για Ipv6?
naive Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, poulinos είπε Μηπως το εχει τιποτα mac-ip binding? Όχι, δεν έχει. Και το port forwarding γίνεται στη mac, όχι στην ip.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 52 minutes ago, naive said: Όχι, δεν έχει. Και το port forwarding γίνεται στη mac, όχι στην ip. θα το κοιταξω σε ενα zte 168 που έχει μια φιλη .zte ρουτερ για διακοσμητικο.δεν ξερω ποια ειναι χειροτερη.η Crypto η zte ή η oxygen.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 βρηκα το manual του 108 και με μια γρηγορη ματια δεν ειδα κατι. το port forward οπως βλεπω γινεται στην καρτελλα Nat/virtual server και γινεται με βαση την ip.εχει local ip address.παραθετω εικονα
naive Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, poulinos είπε βρηκα το manual του 108 και με μια γρηγορη ματια δεν ειδα κατι. το port forward οπως βλεπω γινεται στην καρτελλα Nat/virtual server και γινεται με βαση την ip.εχει local ip address.παραθετω εικονα Έχει διαφορετικό μενού το δικό μου. Η έκδοσή μου είναι ZXHN H168N V3.1.0T15_GR5
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 On 31/08/2018 at 16:37, naive said: Έχει διαφορετικό μενού το δικό μου. Η έκδοσή μου είναι ZXHN H168N V3.1.0T15_GR5 αυτο πρεπει να βλεπεις.μηπως εχεις κανα Mac mapping on?κανε Print screen τι βλεπεις γιατι εχεις βαλει την μιση οθονη. και εδω παλι Ip βλεπω https://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=119117&d=1359468491 γιατι δεν θυμαμαι ρουτερ που να ζηταει Mac address πετα απο το thomson/technicolor που μπορεις να δωσεις Mac address αλλα μποοεις και Lan ip
naive Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 ήθελα να σου δείξω απλά το διαφορετικό μενού. Το port forwrding γίνεται στη MAC, και δε μπορείς από πουθενά να κάνεις ή τάδε συσκευή να παίρνει την τάδε ip. Τελοσπάντων πήρα ένα router xiomi με 26€ ευρωπουλάκια, του έβαλα και custom firmware που βασίζεται στα asus και κάνω τη δουλειά μου άνετα πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από kaliakman,
4 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα