Zerg13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα τα windows7 δεν μπουτάρουν πια, λεει κατι στην boot screen για προφιλ που δεν λειτουργει ή δεν μπορει να φορτωθει. Δεν ειμαι μπροστα στον υπολογιστη τωρα, πως το φτιαχνω; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Zerg13
jim_p Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδη ουτε εγω ειμαι μπροστα στον υπολογιστη για να το ψαξω καλυτερα, κανε οτι λεει εδω, εκει που λεει για τη registry https://neosmart.net/wiki/corrupt-user-profile/ Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από jim_p
micos000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Ασφαλή λειτουργία και είσοδος σαν administrator για δημιουργία νέου προφίλ.
k_w_t Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπαινεις σε ασφαλη λειτουργια. Μετα πας στην registry και βρισκεις το profilelist ειναι στο HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\ CurrentVersion\ProfileList Εκει θα δεις ιδια 2 profile το ενα θα εχει στο τελος .bak Tους αλλαζεις την καταλαξη το .bak το σβηνεις και το αυτο χωρις bak το κανεις .ba Restart και θα παιξει.... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από k_w_t 2
Zerg13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Στις 4/19/2018 στις 4:26 ΜΜ, k_w_t είπε Μπαινεις σε ασφαλη λειτουργια. Μετα πας στην registry και βρισκεις το profilelist ειναι στο HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\ CurrentVersion\ProfileList Εκει θα δεις ιδια 2 profile το ενα θα εχει στο τελος .bak Tους αλλαζεις την καταλαξη το .bak το σβηνεις και το αυτο χωρις bak το κανεις .ba Restart και θα παιξει.... Δουλεψε. Ευχαριστω 1
Grim Ripper Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Τι γίνεται ρε αυτές τις ημέρες με το συγκεκριμένο πρόβλημα; Έχουν έρθει πάνω από 10 μηχανήματα στη δουλειά μου με το συγκεκριμένο πρόβλημα μέσα στην εβδομάδα,.
k_w_t Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, Zerg13 είπε To .ba να το σβύσω; Ναι αφου εισαι πλεον μεσα κανονικα... 15 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Τι γίνεται ρε αυτές τις ημέρες με το συγκεκριμένο πρόβλημα; Έχουν έρθει πάνω από 10 μηχανήματα στη δουλειά μου με το συγκεκριμένο πρόβλημα μέσα στην εβδομάδα,. Και εδω μια απο τα ιδια ... Καποιο update που βγηκε δημιουργει προβλημα και σκανε τα accounts... 1
Zerg13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε αυθεντικα 7αρια μου το εκανε ναι. Πριν κανα χρονο το ειδα και σε σπασμενα. Τοτε πηγε στο service δεν ηξερα τι να κανω. Οι λυσεις τοτε που υπηρχαν στο internet ηταν με κατι rename windows files, εβγαινες καπως απο το boot screen, οχι με registry. Και δεν λειτουργουσαν. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Zerg13
accipio Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Το παρουσίασε και ο σταθερός υπολογιστής του αδελφού μου με Windows 7 στα καλά καθούμενα, μετά από κάτι ενημερώσεις που έκανε, και με παραξένεψε. Το αντιμετώπισε προσωρινά με επαναφορά σε προηγούμενη κατάσταση καλής λειτουργίας, έφτιαξε για λίγο, του το ξανάκανε και πάλι έκανε επαναφορά· από τότε, εδώ και κάτι μέρες, λειτουργεί κανονικά. Διαβάζοντας αυτό το θέμα κατάλαβα ότι δεν ήταν μόνο δικό του πρόβλημα. Και αν του το ξανακάνει, μάλλον θα πρέπει να πάω εκεί και να το φτιάξω με τον τρόπο που αναφέρθηκε με επέμβαση στο μητρώο, μια και ο ίδιος δεν τα καταφέρνει και τόσο με τους υπολογιστές όταν δεν λειτουργούν όπως πρέπει. Δουλειά να 'χουμε να κάνουμε δηλαδή.
Zerg13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Αρρένων; Δεν υπαρχουν αυτες οι σαχλες μεταφρασεις φιλε μου.
accipio Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, Zerg13 είπε Αρρένων; Δεν υπαρχουν αυτες οι σαχλες μεταφρασεις φιλε μου. Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις, μπορείς να μας το εξηγήσεις;
Zerg13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για το μητρώο που ειπες. Η μεταφραση αυτη απλα δεν υπαρχει. Και γενικοτερα οι χαζες Ελληνικες μεταφρασεις στην,ορολογια της πληροφορικης. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από Zerg13
accipio Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Α, μάλιστα. Και πώς να το πω αλλιώς στα ελληνικά; Αφού αυτός ο όρος χρησιμοποιείται, αυτόν θα χρησιμοποιήσω κι εγώ, μια και, γενικά, είμαι υπέρ της χρήσης ελληνικών όρων. Αλλά το "αρρένων" πού κολλάει;
k_w_t Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, accipio είπε Α, μάλιστα. Και πώς να το πω αλλιώς στα ελληνικά; Αφού αυτός ο όρος χρησιμοποιείται, αυτόν θα χρησιμοποιήσω κι εγώ, μια και, γενικά, είμαι υπέρ της χρήσης ελληνικών όρων. Αλλά το "αρρένων" πού κολλάει; Λογικα απο το μητρωο αρρενων του στρατου..... Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από k_w_t
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα