filipjohn Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδες..εκανα μια παραγγελια πριν απο λιγο καιρο απο ενα ηλεκτρονικο καταστημα γνωστο ως cityshop.gr.Αγορασα το Xiaomi Mi A1..Σημερα παρελαβα το κινητο και ενω ειχα ρωτησει απο που ερχονται τα κινητα και αν ειναι αυθεντικα ανακαλυψα μεσω της εφαρμογης Mi Verification και Antutu Officer καθως και απο το site της mi,με χρηση imei,που μου εβγαλε οτι η παραλαβη εχει γινει στην ταιλανδη,οτι το κινητακι ειναι μουφιτσα..Φτιαγμενο απο third party..Εμπιστευτηκα αυτο το site καθως ειχα δει αρκετα καλες κριτικες παντου για αυτο το καταστημα..Δυστυχως ομως πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι απο που αγοραζουμε και να μην δελεαζομαστε απο τις ισως χαμηλες τιμες που μας τραβουν!! Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από filipjohn
filipjohn Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 evileyes καταλαθως πατησα δημοσιευση πριν..το εκανα επεξεργασια τοση ωρα
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Αν οντως δοκιμασες να κανεις verify και σου εβγαλε οτι ειναι fake,το επιστρεφεις πισω στο καταστημα και ζητας αλλο επισημο.Αν δεν ξερουν τα υπολοιπα κινητα που εχουν αν ειναι ή οχι,τοτε ζητας επιστροφη χρηματων.
isay Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δεν είναι fake, γιατί fake σημαίνει σου πουλάω μάρκα ΧΟΤΣΙΜΙΝΚΓ με κολλημένο ταμπελάκι BWM. Επισης αν ήταν fake το Mi Verify θα σου ελεγε αμέσως. Στην περιπτωση σου, το κινητό είναι το ιδιο αυθεντικό με αυτό που θα αγοραζες πιο ακριβά απο τους διανομείς μεταπώλησης της infoquest (public, mediamarkt, germanos, you, κλπ) με μόνη διαφορά οτι για το διάστημα της εγγύησης για οποιοδήποτε προβλημα μιλάς με το cityshop και οχι με την infoquest. Το κινητό σου ειναι αυθεντικότατο. Το ιδιο γίνεται για όλα τα xiaomi προιόντα στην ελληνικη αγορα. Οσα βρίσκεις στο δικτυο της infoquest (με την αντιστοιχη πιο ακριβή τιμή) ο πελάτης ασχολείται με την infoquest. Οσοι αγοράζουν απο λοιπα σκροθτζομαγαζα μιλάνε με το μαγαζι αγοράς και εκει φαίνεται πόσο ένα μαγαζι ειναι σοβαρό. Το cityshop είναι. Και οι δυο (infoq και άλλοι) αγοράζουν απο τις ίδιες πηγές. Π.χ. στα κινητά xiaomi που εχω αγοράσει για μενα και τον στενό κύκλο μου, μόνο δυο (απο τα 8 συνολικά) ειναι απο την infoquest. Ολα μα ολα ειναι αυθεντικα. Τα γράφω αυτά γιατί θεωρώ το cityshop απο τα αξιοπιστα μαγαζιά του skroutz και σπίλωση εικόνας λόγω "ασάφειας γνώσεων του αγοράστη" δεν την θεωρώ δικαιη. Το ιδιο θα εγραφα και για το mygad.gr (και 2-3 άλλα). 25 λεπτά πριν, filipjohn είπε Καλησπερα παιδες..εκανα μια παραγγελια πριν απο λιγο καιρο απο ενα ηλεκτρονικο καταστημα γνωστο ως cityshop.gr.Αγορασα το Xiaomi Mi A1..Σημερα παρελαβα το κινητο και ενω ειχα ρωτησει απο που ερχονται τα κινητα και αν ειναι αυθεντικα ανακαλυψα μεσω της εφαρμογης Mi Verification και Antutu Officer καθως και απο το site της mi,με χρηση imei,που μου εβγαλε οτι η παραλαβη εχει γινει στην ταιλανδη,οτι το κινητακι ειναι μουφιτσα..Φτιαγμενο απο third party..Εμπιστευτηκα αυτο το site καθως ειχα δει αρκετα καλες κριτικες παντου για αυτο το καταστημα..Δυστυχως ομως πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι απο που αγοραζουμε και να μην δελεαζομαστε απο τις ισως χαμηλες τιμες που μας τραβουν!! 4
EvilEyes Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, filipjohn είπε evileyes καταλαθως πατησα δημοσιευση πριν..το εκανα επεξεργασια τοση ωρα Ναι ρε φαινόταν no worries πλάκα έκανα. Τεσπά το citishop είναι αξιόπιστο αποκλείεται να σου έστειλε μούφα κινητο. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από EvilEyes
saruman123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 53 λεπτά πριν, filipjohn είπε Καλησπερα παιδες..εκανα μια παραγγελια πριν απο λιγο καιρο απο ενα ηλεκτρονικο καταστημα γνωστο ως cityshop.gr.Αγορασα το Xiaomi Mi A1..Σημερα παρελαβα το κινητο και ενω ειχα ρωτησει απο που ερχονται τα κινητα και αν ειναι αυθεντικα ανακαλυψα μεσω της εφαρμογης Mi Verification και Antutu Officer καθως και απο το site της mi,με χρηση imei,που μου εβγαλε οτι η παραλαβη εχει γινει στην ταιλανδη,οτι το κινητακι ειναι μουφιτσα..Φτιαγμενο απο third party..Εμπιστευτηκα αυτο το site καθως ειχα δει αρκετα καλες κριτικες παντου για αυτο το καταστημα..Δυστυχως ομως πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι απο που αγοραζουμε και να μην δελεαζομαστε απο τις ισως χαμηλες τιμες που μας τραβουν!! Αποκλείεται να είναι "μουφα". Αν η παραλαβή έγινε και από την Αλάσκα αυτό δεν σημαίνει κάτι. Το θέμα είναι στο εσωτερικό του αν είναι σωστό. Επίσης αν είναι άγνωστη μάρκα και κόλλησαν και έβαλαν του mi a1. Κατέβασε το π.χ το CPU-Z και θα στα δείξει όλα. Νομίζω ο isay έδωσε την πιο σωστή απάντηση.
filipjohn Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Ισως γνωριζετε καλυτερα παιδες..εγω δεν μιλησα για εγγυησεις και για το ποιος με αντιπροσωπευει σε περιπτωση ζημιας..εγω μιλησα για ενα κινητο το οποιο συμφωνα με καποιες υπηρεσιες που προσφερει η ιδια η xiaomi το κινητο δεν ειναι οπως θα επρεπε να ειναι..
saruman123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, filipjohn είπε Ισως γνωριζετε καλυτερα παιδες..εγω δεν μιλησα για εγγυησεις και για το ποιος με αντιπροσωπευει σε περιπτωση ζημιας..εγω μιλησα για ενα κινητο το οποιο συμφωνα με καποιες υπηρεσιες που προσφερει η ιδια η xiaomi το κινητο δεν ειναι οπως θα επρεπε να ειναι.. Εγώ σου είπα και για το Cpu-Z.
filipjohn Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Mε αυτο μπορω να τσεκαρω αν τα specs του ειναι αυτα που θα επρεπε να ειναι;
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, filipjohn είπε Mε αυτο μπορω να τσεκαρω αν τα specs του ειναι αυτα που θα επρεπε να ειναι; Ναι κυριως απο πλευρας επεξεργαστη,ram κλπ
kodorevi8ulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 δεν ειναι σίγουρο ότι δουλεύει πλέον το mi verification μιλάμε για εφαρμογές που είχαν βγει πριν 2-3 χρόνια θα προτιμούσα να ρωτήσεις πρώτα ή να πεις παιδιά δοκιμάστε λίγο όσοι έχετε xiaomi (πρόσφατο) το app Κλπ παρά να κατηγορήσεις κάποιον (όχι δεν έχω αγοράσει ποτέ από το κατάστημα) 1
ziaba Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Βγάλε φωτογραφίες από συσκευή - κουτί - παρελκόμενα και ανέβασε τις εδώ θα σου πούμε αν είναι fake ή όχι
dimips Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Αν έχει καθαρό Google Android και είναι στο update Απριλίου δεν είναι fake 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα