Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, skiabox είπε

Ανάπτυξη με κρατισμό δεν υπήρξε πουθενά ιστορικά

Μόνο συνεχής φτωχοποίηση.

Κοιτα ολα σχετικα ειναι. Φιλος που ξενιτευτηκε πριν 3 χρονια στην Αμερικη, ηρθε το Πασχα και μουλεγε διαφορα. Διαφορετικα απο οσα νομιζουμε για την Αμερικη. Δουλευει για το Κρατος, με μετριο προς κακο μισθο για τα Αμερικανικα δεδομενα, ΑΛΛΑ εχει εξαιρετικη καλυψη ιατρο/φαρμακευτικων με ΜΗΔΕΝ συμμετοχη και καλη συνταξη. Και μου ειπε οτι ενα ΜΕΓΑΛΟ ποσοστο Αμερικανων το κανουν, λογω ασφαλειας.

Αρα ολα γινονται αρκει να ξερεις πως. Το Αμερικανικο κρατος ειναι χαζο που εχει κατω του 10% vat ;

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

QuitLife : Καλά την Αμερική δεν την λες και πρωτεύουσα του κρατισμού!

Του καπιταλισμού ναι.

9 λεπτά πριν, Que sera sera είπε

0.5% είναι ο μαϊμού απόφοιτος ΑΣΟΕ;

Τρολάκι δε μετράς μία με 21 posts.

Κάνεις μπαμ από 10 χιλιόμετρα ότι είσαι fake account.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, skiabox είπε

Του καπιταλισμού ναι.

Μα γιαυτο το ειπα. Ολοι νομιζουμε οτι η Αμερικη εχει μικρο κρατος και ολα ειναι ιδιωτικα. Αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, skiabox είπε

Του καπιταλισμού ναι.

Τρολάκι δε μετράς μία με 21 posts.

Κάνεις μπαμ από 10 χιλιόμετρα ότι είσαι fake account.

Α, με τέτοιες αντιδράσεις πως να μην είναι στο ένα έκτο του λεβέντη;

Δεν φαντάζομαι να είσαι ο Θάνος αυτοπροσώπως;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Que sera sera είπε

Α, με τέτοιες αντιδράσεις πως να μην είναι στο ένα έκτο του λεβέντη;

Δεν φαντάζομαι να είσαι ο Θάνος αυτοπροσώπως;

Κάτσε να σε βάλω στην λίστα αγνόησης μαζί με τα άλλα trolls - fake accounts.

Δε σε χάλασε!

Χαχααχαχαχαχα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, QuitLife είπε

Χαρη λυπαμαι που στο ανακοινωνω, αλλα τα παραπανω απο εδω και περα θεωρουνται Επαγγελματικη δραστηριοτητα, περνα για εναρξη στην Εφορια και ΕΦΚΑ.

:D

Κατω τα χερια απο τα αγγουρια καρανικες γιατι θα σας μπουν αλλιως :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, polaki είπε

Man, chill. Σου ξαναλέω.. απαντούσα στον από πάνω που διαχώριζε το πόσο θα επηρεάσει την κοινωνία αν κάποιος φυτοζωεί και λεω ΔΕΝ εχει καμία σημασία αν αυτός που φυτοζωεί Η' ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ είναι ΔΥ, ΙΥ ή ΕΕ. Προφανώς και ξέρω ότι δεν θα μείνει ΠΟΤΕ ανεργος ΔΥ. Δεν ήταν εκεί το θέμα όμως, αλλά στο ότι δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σημασία το τί είναι κάποιος.

Αναφέρεσαι σε μένα? 
Είπα εγώ ποτέ ότι θέλω να μείνει έστω ΕΝΑΣ άνεργος? Όχι βέβαια. 

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι θέλω και να ταϊζω όλους τους καρεκλοκένταυρους με τους μειωμένους μισθούς μου και τις καθυστερήσεις στις πληρωμές από την ιδιωτική εταιρία που δουλεύω (ο οποισδήποτε, όχι μόνο εγώ) επειδή το μαγαζί που επέλεξε ο συνάνθρωπός μου να εργαστεί και να γίνει ΔΥ δε βγαίνει. 

Αν σε χαλάει Δημόσιε Υπάλληλε το ότι σου κόβεται ο μισθός γιατι ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ, έχεις κάθε δικαίωμα να ψάξεις την τύχη σου και στον Ιδιωτικό Τομέα. Ακόμα καλύτερα αν θες μπορείς να γίνεις και Ελεύθερος Επαγγελματίας. Εκεί να δεις γλέντια... 

Πόσες πια επενδύσεις φίλε μου να γίνουν στον πρωτογενή? 
Δε σου φτάνουν οι βιλάρες και οι τζιπάρες που υπάρχουν στην επαρχία? 

Ο Έλληνας δεν κατάλαβε ότι πέθανε η χώρα του το 2007 που μπήκαν άλλες 10 χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκεί πέθανε το πανηγυρι. Γιατί? Ψάξε και θα βρεις...

Αλλά επειδή δεν θέλω να κουράζεσαι, θα σου πω απλά ότι μέχρι το 2007 εμείς παίρναμε τα μεγαλύτερα κονδύλια, και σαν ΧΩΡΑ τρώγαμε με χρυσά κουτάλια. 
Το 2007 λοιπόν οι άλλες 10 χώρες άρχισαν και αυτές να παίρνουν κονδύλια, και μειώθηκαν κατα πολύ τα δικά μας.
Εν αντιθέσει με μας όμως, αντί να τα τρώνε στις μεζονέτες, στις τζιπάρες και στις Ρωσίδες, τα κάνανε επένδυση.
Φάε τώρα λοιπόν Βουλγάρικη ντομάτα, και μη μιλάς. 

Φάε και ένα Bansko στη μούρη και τόσα άλλα θέρετρα διακοπών, γιατί όταν σου έδιναν ΕΣΠΑ για να φτιάξεις ξενοδοχειακές μονάδες να εκσυγρονιστείς, εσύ ώς μπουρτζόβλαχος έλληνας πέταγες 3 προκάτ "ενοικιαζόμενα δωμάτια ΜΠΑΜΠΗΣ" και δίπλα έχτιζες σπιταρόνα με 7 δωμάτια και 4 μπάνια. 

Όχι και να ΞΑΝΑεπενδύσουμε στον πρωτογενή τομέα όμως ρε φίλε, είχαν την ευκαιρία τους και τη χάσανε, game over τώρα. 

ακομα κοντα 5 δις το χρονο περνει η χωρα, δεν τα λες και ψίχουλα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ThReSh είπε

Όσο δεν μειώνονται οι δαπάνες, τόσο θα βλέπεις τους φόρους σε αυτα τα επίπεδα, αν όχι υψηλότερα...

Μεσα στις δαπάνες βέβαια ειναι κ ο κρατικοδιατος ιδιωτικός τομέας (βλέπε κεελπνο κτλπ).

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, bilya said:

Μεσα στις δαπάνες βέβαια ειναι κ ο κρατικοδιατος ιδιωτικός τομέας (βλέπε κεελπνο κτλπ).

Γιατί μου το λες αυτό? Δουλεύω εκεί και δεν το έχω πάρει χαμπάρι για να με πειράξει η περικοπή? :P

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Γιατί μου το λες αυτό? Δουλεύω εκεί και δεν το έχω πάρει χαμπάρι για να με πειράξει η περικοπή? :P

Δεν το ειπα για σενα αλλά γενικότερα πολλοί ξεχνάνε ή θέλουν να ξεχνάνε οτι οτι ο Άγιος ιδιωτικός τομέας δεν είναι κ τόσο Άγιος. 

• Super Moderators
Δημοσ.
33 minutes ago, bilya said:

Δεν το ειπα για σενα αλλά γενικότερα πολλοί ξεχνάνε ή θέλουν να ξεχνάνε οτι οτι ο Άγιος ιδιωτικός τομέας δεν είναι κ τόσο Άγιος. 

To καταλαβαίνεις όμως ότι πχ η επιδότηση που παίρνει είναι ψίχουλα μπροστά στις δαπάνες πχ του ασφαλιστικού.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, QuitLife είπε

Εχουμε ηδη βεβαια ξεχειλωσει το νημα αυτο.... αλλα να πω οτι δεν ειπα να μην υπαρχουν ΔΥ.

Ξερεις οτι σημερα ο μεσος ορος μισθων στο Δημοσιο ειναι 400 ευρω περισσοτερο απο τον Ιδιωτικο τομεα ; Μετα απο 8 χρονια μνημονιων ;

Οσο για την αρση μονιμοτητας, οκ ναι. Αλλα δεν ειναι αρκετο. Ξερω οτι ανοιγω αλλο θεμα τελειως, αλλα αν δεν αλλαξει η Δικαστικη Εξουσια δεν εχουμε κανενα μελλον. Αυτο ειναι το ν1 προβλημα στην Ελλαδα. Διαβαζω σημερα ενα αρθρο απο το Analyst.gr που λεει οτι οταν το ΔΝΤ πηγε στην Ουγγαρια για τα γνωστα, το Συνταγματικο τους Δικαστηριο εβγαλε ΑΚΥΡΗ την φορολογηση ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΝΦΙΑ δλδ). Εδω τιποτα.

Αυτα. τα ολιγα.

Εδώ η εξουσία τους ξυπνάει και ξεσηκώνονται μονο όταν τους πειράζουν τις συντάξεις τους και τους μισθούς τους - όλα τα αλλα τα κοψίματα τα 'βρίσκουν' νόμιμα - τόσο ανεξάρτητοι είναι!!!! :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, QuitLife είπε

Μα γιαυτο το ειπα. Ολοι νομιζουμε οτι η Αμερικη εχει μικρο κρατος και ολα ειναι ιδιωτικα. Αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι.

εκει αν φοροδιαφυγεις σε εκτελουν.

Επεξ/σία από Ntinaras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...