Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Όσο δεν μειώνονται οι δαπάνες, τόσο θα βλέπεις του φόρους σε αυτα τα επίπεδα, αν όχι υψηλότερα... Να μειωθούν αλλά να αρχίσουν απο πάνω προς τα κάτω βλέπεις να γίνεται; Μιλάγανε για ανάπτυξη που είναι βλέπεις κάποια ανάπτυξη γιατί εγώ δεν βλέπω, κάτι κλειστά μαγαζιά βλέπω και άνεργους που φεύγουν για τα ξένα. Επένδυση στο πρωτογενή τομέα θα κάνουν που τους έχουν ισοπεδώσει τους αγρότες-κτηνοτρόφους; Να έχουμε τουλάχιστον να φάμε γιατί προβλέπω δύσκολα χρόνια που και ΔΥ να είσαι θα ψοφήσεις απο την πείνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 4 minutes ago, Χάρης Μυλωνίδης said: Να μειωθούν αλλά να αρχίσουν απο πάνω προς τα κάτω βλέπεις να γίνεται; Τα ποσά που χρειάζονται δεν πιάνονται μόνο με τους "πάνω".
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Τα ποσά που χρειάζονται δεν πιάνονται μόνο με τους "πάνω". Με αύξηση του ΑΕΠ και μείωση δαπανών όλα γίνονται αλλά γουστάρετε εισαγόμενα τι να κάνουμε. και μη μου πεις τι σχέση έχει όλα έχουν σχέση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Χάρης Μυλωνίδης said: αλλά γουστάρετε εισαγόμενα τι να κάνουμε. Δεν φτάνουν τα εγχώρια ούτε γι' αστείο, ούτε καν παράγουμε τα πάντα., ούτε έχουμε τέτοια δυνατότητα... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από ThReSh
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Πως να φτάσουν αφού το 80 έδιναν επιδοτήσεις για να καταστρέψουν σοδειές Πας να μαζέψεις ελιές; ή είσαι και εσύ φαν μποι του γραφείου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Χάρης Μυλωνίδης said: Πας να μαζέψεις ελιές; ή είσαι και εσύ φαν μποι του γραφείου; Δεν έχω ελιές. Εσυ μαζεύεις? Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από ThReSh
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Δεν έχω ελιές. Εσυ μαζεύεις? και ελιές μαζεύω και ρόδια και ότι να ναι μαζεύω όχι δικά μου απο φίλους και γνωστούς κοίτα να συνηθίσεις γιατί βλέπω δύσκολα χρόνια να έρχονται για όλους μας. Αν πεινάσεις να δεις πως θα τα μαζεύεις και εσύ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 minute ago, Χάρης Μυλωνίδης said: και ελιές μαζεύω και ρόδια και ότι να ναι μαζεύω όχι δικά μου απο φίλους και γνωστούς κοίτα να συνηθίσεις γιατί βλέπω δύσκολα χρόνια να έρχονται για όλους μας. Αν πεινάσεις να δεις πως θα τα μαζεύεις και εσύ Μπράβο...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Το θέμα είναι να μάθουμε όλοι να δουλεύουμε με τον πρωτογενή τομέα αυτό θα μας σώσει Και εγώ θέλω να κάνω δουλειά γραφείου αλλά όταν έρθει εκείνη η ώρα όχι ελιές μαζεύω όλο το χωράφι θα αλωνίσω. Όσοι δεν είναι σκληραγωγημένοι (ΔΥ,ΙΥ,ΕΕ) λυπάμαι που θα το πω αλλά θα πεθάνουν απο την πείνα έτσι και γίνει καμιά στραβή. Καλού κακού αν έχεις κήπο βάλε αγγούρια, ντομάτες,κρεμμύδια ήδη πολλοί αρχίζουν και το κάνουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε Καλού κακού αν έχεις κήπο βάλε αγγούρια, ντομάτες,κρεμμύδια ήδη πολλοί αρχίζουν και το κάνουν. Χαρη λυπαμαι που στο ανακοινωνω, αλλα τα παραπανω απο εδω και περα θεωρουνται Επαγγελματικη δραστηριοτητα, περνα για εναρξη στην Εφορια και ΕΦΚΑ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 4 minutes ago, Χάρης Μυλωνίδης said: Το θέμα είναι να μάθουμε όλοι να δουλεύουμε με τον πρωτογενή τομέα αυτό θα μας σώσει @@, όταν τα έσοδα που έχουμε σαν χωρα ανά στρέμα είναι σχεδόν για γέλια...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, QuitLife είπε Χαρη λυπαμαι που στο ανακοινωνω, αλλα τα παραπανω απο εδω και περα θεωρουνται Επαγγελματικη δραστηριοτητα, περνα για εναρξη στην Εφορια και ΕΦΚΑ. Δεν είμαι ο μόνος ξέρεις πόσοι υπάρχουν που έχουν στο σπίτι τους; Αρκετοί στην επαρχεία και αν τολμήσουν να κάνουν κάτι θα τους πάρουμε με τις ντομάτες και τα αυγά ομελέτα θα γίνουν Λυπάμαι τους Αθηναίους γιατί στην κατοχή αυτοί πεινάσανε πιο πολύ οι Αθηναίοι και οι μεγάλες πόλεις
polaki Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, QuitLife είπε Εγραψες ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΥ. Σε αυτο απαντησα, οτι δεν υπαρχει ΔΥ ανεργος και ανασφαλιστος. Μεχρι να πεθανεις. Τωρα λες "φυτοζωει", αυτο ειναι αλλο απο το ανεργος. Επισης οι ΔΥ εχουν και κομποδεμα. Και αυτοι και τα παιδια τους (με μορφη ακινητων πχ). Man, chill. Σου ξαναλέω.. απαντούσα στον από πάνω που διαχώριζε το πόσο θα επηρεάσει την κοινωνία αν κάποιος φυτοζωεί και λεω ΔΕΝ εχει καμία σημασία αν αυτός που φυτοζωεί Η' ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ είναι ΔΥ, ΙΥ ή ΕΕ. Προφανώς και ξέρω ότι δεν θα μείνει ΠΟΤΕ ανεργος ΔΥ. Δεν ήταν εκεί το θέμα όμως, αλλά στο ότι δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σημασία το τί είναι κάποιος. 2 ώρες πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε Δηλαδή εσύ τι προτιμάς να γίνουν όλοι άνεργοι; Η μήπως υπάρχουν μμε επιχειρήσεις να απορροφήσουν αυτούς που θα απολυθούν απο το δημόσιο. Για ρίξε μια ματιά γύρω σου και δες πόσα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Αναφέρεσαι σε μένα? Είπα εγώ ποτέ ότι θέλω να μείνει έστω ΕΝΑΣ άνεργος? Όχι βέβαια. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι θέλω και να ταϊζω όλους τους καρεκλοκένταυρους με τους μειωμένους μισθούς μου και τις καθυστερήσεις στις πληρωμές από την ιδιωτική εταιρία που δουλεύω (ο οποισδήποτε, όχι μόνο εγώ) επειδή το μαγαζί που επέλεξε ο συνάνθρωπός μου να εργαστεί και να γίνει ΔΥ δε βγαίνει. Αν σε χαλάει Δημόσιε Υπάλληλε το ότι σου κόβεται ο μισθός γιατι ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ, έχεις κάθε δικαίωμα να ψάξεις την τύχη σου και στον Ιδιωτικό Τομέα. Ακόμα καλύτερα αν θες μπορείς να γίνεις και Ελεύθερος Επαγγελματίας. Εκεί να δεις γλέντια... 1 ώρα πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε Επένδυση στο πρωτογενή τομέα θα κάνουν που τους έχουν ισοπεδώσει τους αγρότες-κτηνοτρόφους; Πόσες πια επενδύσεις φίλε μου να γίνουν στον πρωτογενή? Δε σου φτάνουν οι βιλάρες και οι τζιπάρες που υπάρχουν στην επαρχία? Ο Έλληνας δεν κατάλαβε ότι πέθανε η χώρα του το 2007 που μπήκαν άλλες 10 χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκεί πέθανε το πανηγυρι. Γιατί? Ψάξε και θα βρεις... Αλλά επειδή δεν θέλω να κουράζεσαι, θα σου πω απλά ότι μέχρι το 2007 εμείς παίρναμε τα μεγαλύτερα κονδύλια, και σαν ΧΩΡΑ τρώγαμε με χρυσά κουτάλια. Το 2007 λοιπόν οι άλλες 10 χώρες άρχισαν και αυτές να παίρνουν κονδύλια, και μειώθηκαν κατα πολύ τα δικά μας. Εν αντιθέσει με μας όμως, αντί να τα τρώνε στις μεζονέτες, στις τζιπάρες και στις Ρωσίδες, τα κάνανε επένδυση. Φάε τώρα λοιπόν Βουλγάρικη ντομάτα, και μη μιλάς. Φάε και ένα Bansko στη μούρη και τόσα άλλα θέρετρα διακοπών, γιατί όταν σου έδιναν ΕΣΠΑ για να φτιάξεις ξενοδοχειακές μονάδες να εκσυγρονιστείς, εσύ ώς μπουρτζόβλαχος έλληνας πέταγες 3 προκάτ "ενοικιαζόμενα δωμάτια ΜΠΑΜΠΗΣ" και δίπλα έχτιζες σπιταρόνα με 7 δωμάτια και 4 μπάνια. Όχι και να ΞΑΝΑεπενδύσουμε στον πρωτογενή τομέα όμως ρε φίλε, είχαν την ευκαιρία τους και τη χάσανε, game over τώρα. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από polaki
skiabox Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ThReSh είπε Όσο δεν μειώνονται οι δαπάνες, τόσο θα βλέπεις τους φόρους σε αυτα τα επίπεδα, αν όχι υψηλότερα... Ρε Θρεσάκο μόνο 0.5% σου λέω ψηφίζουμε μείωση δαπανών. 2 ώρες πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε Να μειωθούν αλλά να αρχίσουν απο πάνω προς τα κάτω βλέπεις να γίνεται; Μιλάγανε για ανάπτυξη που είναι βλέπεις κάποια ανάπτυξη γιατί εγώ δεν βλέπω, κάτι κλειστά μαγαζιά βλέπω και άνεργους που φεύγουν για τα ξένα. Επένδυση στο πρωτογενή τομέα θα κάνουν που τους έχουν ισοπεδώσει τους αγρότες-κτηνοτρόφους; Να έχουμε τουλάχιστον να φάμε γιατί προβλέπω δύσκολα χρόνια που και ΔΥ να είσαι θα ψοφήσεις απο την πείνα. Ανάπτυξη με κρατισμό δεν υπήρξε πουθενά ιστορικά Μόνο συνεχής φτωχοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα