Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο και είπα να ανοίξω ένα γενικό θέμα για applications επεξεργασίας /βελτίωσης φωτογραφιών! Εδώ θα μπορούμε να συζητάμε για εφαρμογές (κινητών. Ios / android) που χρησιμοποιούμε για την βελτίωση των φωτογραφιών μας. 

Προτάσεις - απορίες - tips - ερωτήσεις - βοήθεια κτλ. 

Ποιο χρησιμοποιείται; Ποιο θεωρείται καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας; 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1
Δημοσ.

VSCO, Photofox, Afterlight, Filterra, Lightroom CC χρησιμοποιώ αν θελω να ικανοποιήσω τη ματαιοδοξία μου. :P  Eιναι και τι θελεις πιο πολύ landscapes η retouch για τη μούρη κτλπ. Με το VSCΟ το καλο είναι οτι μπορεις να παρεις αρκετες ιδεες απο internet εχει απειρα, τα αλλα θέλουν λιγο trial and error αλλα το concept ειναι το ιδιο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ADHD είπε

VSCO, Photofox, Afterlight, Filterra, Lightroom CC χρησιμοποιώ αν θελω να ικανοποιήσω τη ματαιοδοξία μου. :P  Eιναι και τι θελεις πιο πολύ landscapes η retouch για τη μούρη κτλπ. Με το VSCΟ το καλο είναι οτι μπορεις να παρεις αρκετες ιδεες απο internet εχει απειρα, τα αλλα θέλουν λιγο trial and error αλλα το concept ειναι το ιδιο.

Ρίξε μια ματιά και στο mix by camera 360! Έχει πάρα πολλές δυνατότητες και φίλτρα δωρεάν για κατέβασμα! 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lek88 είπε

Ρίξε μια ματιά και στο mix by camera 360! Έχει πάρα πολλές δυνατότητες και φίλτρα δωρεάν για κατέβασμα! 

Δεν το βρισκω στο ios store.. :P 

Θα με ενδιεφερε και καποιο με pixel art φιλτρα, θελω να φτιαχνω avatars εμπνευσμένα απο παιχνίδια κτλπ. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δεν το βρισκω στο ios store.. :P 

Θα με ενδιεφερε και καποιο με pixel art φιλτρα, θελω να φτιαχνω avatars εμπνευσμένα απο παιχνίδια κτλπ. 

Α είσαι με ios? Δεν το ήξερα. 

Δημοσ.

Adobe Photoshop Lightroom CC

Snapseed

PicsArt Photo Studio: Collage Maker & Pic Editor

Adobe Photoshop Express:Photo Editor Collage Maker

LightX Photo Editor & Photo Effects

Prisma

Ολα με συνδιασμο για το τελειο αποτελεσμα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι όντως και το snapseed είναι κορυφή και το Lightroom Cc

Εχω και την εφαρμογή pixlr (όχι το pixlr-o-matic. Το άλλο) που το χρησιμοποιώ μόνο για το SPLASH που έχει και κανει τρομερή δουλειά πάνω σε αυτή την ρυθμιση!! 

Screenshot_20180419-113000.jpg

Επεξ/σία από lek88
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/4/2018 στις 11:25 ΠΜ, lek88 είπε

Ναι όντως και το snapseed είναι κορυφή και το Lightroom Cc

Εχω και την εφαρμογή pixlr (όχι το pixlr-o-matic. Το άλλο) που το χρησιμοποιώ μόνο για το SPLASH που έχει και κανει τρομερή δουλειά πάνω σε αυτή την ρυθμιση!! 

Screenshot_20180419-113000.jpg

Εγω αυτο χρησιμοποιω και το 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handycloset.android.eraser

Background Eraser

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...