Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ποιότητα κατασκευής ελάχιστοι συγκρίνονται με τη Dell. Όπως και για την εγγύηση και το after sales support. Έχουνε περάσει δεκάδες λάπτοπ από τα χέρια μου (φίλων - για καθάρισμα, format, ξεσκόνισμα, πάστες, ssd upgrade κτλ.)...όταν βλέπω dell τι να πω ρε παιδί μου τα χαίρομαι. Από την τοποθέτηση των βιδών για να ανοίξεις το κουτί καταλαβαίνεις τι παίζει...σε παρόμοια φάση msi φίλου (βέβαια πανάκριβο gaming μηχάνημα δεν ξέρω τα φτηνά της), και κανα δυο asus (επίσης ακριβά ROG κτλ). Lenovo, Vaio και HP εφιάλτης σκέτος...καμία λογική, βίδες που στην πρώτη δοκιμή ξεφτίζουν οι σταυροί τους άμα έχεις λάθος κατσαβίδι, πλαστικά που πρέπει να τα στραβώσεις για να μπουν-βγουν και μερικές φορές δεν εφαρμόζουν ποτέ ξανά όπως από τη μάνα τους.. καλά για τουρμποΧ κτλ δεν μιλάω κάν....τι να πω...ίσως το δείγμα μου να είναι μικρό βέβαια και οι φίλοι μου αούγκανοι...ή εγώ άχρηστος! 

Δημοσ.
Στις 4/18/2018 στις 9:32 ΜΜ, VChris είπε

Σεληνιασμένοι είστε σήμερα μου φαίνεται και δεν ξέρετε τί διαβάζετε.

Ναι το ξέρω ότι είναι εφαρμογή DJ, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. Δεν είπα ότι είναι wallpaper.

Όσο για τον διπύρηνο i7 που απορείς και είσαι και σχετικός πανεπιστήμονας που μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τί έγραψα... άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε

https://ark.intel.com/products/95451/Intel-Core-i7-7500U-Processor-4M-Cache-up-to-3_50-GHz-

Πάμε ξανά. Είπα: αυτό του παραπάνω link είναι διπύρηνο. i7 διπύρηνο.

Εγώ σεληνιασμενος? Καλά. Αυτός παιδάκι μου είναι 7ης γενιάς επεξεργαστής. Εγώ μίλησα ξεκάθαρα για 8ης γενιάς. 

Μπορεί κάποιος να μου πει υπεύθυνα ποιο είναι το πρόβλημα μερικών ανθρώπων που ασχολούνται με την τεχνολογία και τους υπολογιστές? Εχει να κάνει  με την ηλικία? Έχει  να κάνει με την μόρφωση? Είναι ψυχολογικό το θέμα? Πραγματικά σοβαρό το θέμα.

Προτείνω στο φόρουμ να ανοιχτεί ειδικό θέμα να συζητήσουμε πάνω σε αυτό να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nectons είπε

Μπορεί κάποιος να μου πει υπεύθυνα ποιο είναι το πρόβλημα μερικών ανθρώπων που ασχολούνται με την τεχνολογία και τους υπολογιστές? Εχει να κάνει  με την ηλικία? Έχει  να κάνει με την μόρφωση? Είναι ψυχολογικό το θέμα? 

Στη δική σου περίπτωση πάντως ψυχολογικό είναι σίγουρα... Για τα άλλα δύο δεν ξέρω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/4/2018 στις 3:30 ΜΜ, Jimnie είπε

Active stylus υποστηρίζει; Γιατί χωρίς δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα.

Nαι υποστηριζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...