Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει καποια εταιρεια που να προσφερει μεγαλα upload speeds στην περιοχη της Τουμπας στη Θεσσαλονικη. Γνωριζω για την HCN στην οποια εχω κανει αιτηση απο τον νοεμβριο αλλα συμφωνα με την τελευταια ενημερωση που ειχα η οπτικη ινα θα φτασει σ εμενα μετα το σεπτεμβριο ενω εχουν φτασει μεχρι δυο πολυκατοικιες πιο κατω απ τη δικια μου εδω και 1 χρονο τουλαχιστον. Υπαρχει καποια αλλη εταιρεια που προσφερει FIber η ασυρματη η vdsl με 10mbps upload και πανω στη περιοχη μου ?

Δημοσ.
Στις 4/18/2018 στις 3:08 ΜΜ, Satanogria είπε

Καλησπερα παιδια,

Ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει καποια εταιρεια που να προσφερει μεγαλα upload speeds στην περιοχη της Τουμπας στη Θεσσαλονικη. Γνωριζω για την HCN στην οποια εχω κανει αιτηση απο τον νοεμβριο αλλα συμφωνα με την τελευταια ενημερωση που ειχα η οπτικη ινα θα φτασει σ εμενα μετα το σεπτεμβριο ενω εχουν φτασει μεχρι δυο πολυκατοικιες πιο κατω απ τη δικια μου εδω και 1 χρονο τουλαχιστον. Υπαρχει καποια αλλη εταιρεια που προσφερει FIber η ασυρματη η vdsl με 10mbps upload και πανω στη περιοχη μου ?

Μεγάλη πίκρα αδερφε. Και εγω τα ιδια στα 10 μετρα εχει hcn και περιμένω εδω και 6 μήνες.

Δοκίμασε αρχικά με το τηλέφωνο σου στην εταιρια που εισαι αν σου δίνει vdsl (με τον ελενχο vdsl).

Αν όχι παρε στην vodafone που εχει μεγάλο μέρος της τουμπας σε vdsl και αν σε πίανει εισαι τζοκερ. Πάντος αν θες 10 upload για streaming τοτε σε καμία περίπτωση cosmote booster σου δίνει 30 upload αλλα για 30 gb/month.

(Στην φιλίππου που δουλέυω να φανταστεις έχει hcn δυο πολυκατοικίες και δεν μας φέρνουν και είναι διπλα διπλα)

Επίσης εδω μου φέρνουν μονο 30αρα απο παλίο καφάο να φανταστεις. Μονο στην ερμού και αγίας σοφίας εχει fiber για Θεσσαλονίκη. Ξερω εταιρία που έχει 3 50αρες σε bonding router για αν την παλέψει.

Φιλικά

Δημοσ.
Στις 4/20/2018 στις 10:29 ΠΜ, antonisem είπε

Επίσης εδω μου φέρνουν μονο 30αρα απο παλίο καφάο να φανταστεις. Μονο στην ερμού και αγίας σοφίας εχει fiber για Θεσσαλονίκη. 

Στον ΟΤΕ στην ερμού (με κ ντηλ) που ρώτησα προχθές αν έχουν ίνες, μου είπαν όχι. Χρονοδιάγραμμα άγνωστο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...