Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη  σας σχετικά με ένα θέμα που αντιμετωπίζω  με την κάρτα γραφικών μου.

Πρόσφατα αγόρασα ένα πύργο DELL (570 Euro) τον οποίο με τα όποια χαρακτηριστικά είχε μου τον πρότειναν και ως καλό για να παίζει παιχνίδια όπως FIFA 2018 και άλλα βαριά παιχνίδια.

Επειδή δεν είμαι και γνώστης υπολογιστών τον αγόρασα και τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής

Intel Core i3-7100 CPU @ 3.90GHz

3.91 GB RAM

Κάρτα γραφικών GeForce GT 710FH 2 GB μνήμη 

Εφόσον ρώτησα για ποιόν λόγο δεν παίζει το παιχνίδι (FIFA 2018,CALL OF DUTY) μου πρότειναν απλά να πάρω μια καινούρια κάρτα γραφικών .

Eπειδή δεν γνωρίζω μου σύστησαν να αγοράσω Ge Force GTX1050 Ti 4GB G1 Gaming εσείς τι θα μου προτείνατε ?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε ξερω ποιος στον προτεινε..αλλα καλο για αυτα τα λεφτα δε το λες... τεσπα... μπορουσε να στηθει καλυτερο μηχανημα 

με ξεχωριστα κομματια και καλυτερα...περα απο αυτο οι καρτες γραφικων ειναι ακριβες καινουργιες αυτη τη στιγμη η 1050τι εχει κανα 200αρι

καλυτερα να εβρισκες μια μεταχειρισμενη να γλυτωσεις κατι απο εκει και καλο ειναι να βαλεις και αλλα 4 γιγα ραμ στο pc ...

απο μεταχειρισμενες καλη θα ηταν μια 1050τι η καμια 960 ιδανικα με κανα 150αρι αλλιως καλυτερα να κοιταξεις για 1060 3gb στα 220-240 μεταχειρισμενη...

υπαρχουν και αλλες ποιο φτηνες λυσεις σε σχεση με αυτη που εχεις απλα λεω για κατι καλο σχετικα...

Επεξ/σία από Ghost007
  • Like 3
Δημοσ.

το συστημα ειναι για γελια...

τωρα πως να διορθωσεις την κατασταση,σιγουρα μια 1050 θα ειναι καλυτερη απο την ανυπαρκτη 710 (αληθεια παιζει παιχνιδια η 710?...)

απο την αλλη μην περιμενεις μεγαλους τιτλους με την 1050 γιατι ειναι καρτα της πλακας,βεβαια το συστημα σου πασχει και στον επεξεργαστη-οπου στην ουσια εχεις διπυρηνο..

βαλε μια 1050 να παιξεις υποτυπωδως...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

δε ξερω ποιος στον προτεινε..αλλα καλο για αυτα τα λεφτα δε το λες... τεσπα... μπορουσε να στηθει καλυτερο μηχανημα 

με ξεχωριστα κομματια και καλυτερα...περα απο αυτο οι καρτες γραφικων ειναι ακριβες καινουργιες αυτη τη στιγμη η 1050τι εχει κανα 200αρι

καλυτερα να εβρισκες μια μεταχειρισμενη να γλυτωσεις κατι απο εκει και καλο ειναι να βαλεις και αλλα 4 γιγα ραμ στο pc ...

απο μεταχειρισμενες καλη θα ηταν μια 1050τι η καμια 960 ιδανικα με κανα 150αρι αλλιως καλυτερα να κοιταξεις για 1060 3gb στα 220-240 μεταχειρισμενη...

υπαρχουν και αλλες ποιο φτηνες λυσεις σε σχεση με αυτη που εχεις απλα λεω για κατι καλο σχετικα...

Οπότε οτιδήποτε κάρτα γραφικών και να βάλω ,σίγουρα πρέπει να βάλω και άλλα 4 GB RAM 

Δημοσ.

βασικα αυτο το συστημα κανει για ιντερνετ και δουλειες γραφειου,εβρισκες εδω μεσα φουλ πυργο με αυτα τα χαρακτηριστικα με 200 ευρω συνολο.

σιγουρα θα  βαλεις και αλλα 4 ραμ και ετσι θα την παλεψεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

βασικα αυτο το συστημα κανει για ιντερνετ και δουλειες γραφειου,εβρισκες εδω μεσα φουλ πυργο με αυτα τα χαρακτηριστικα με 200 ευρω συνολο.

σιγουρα θα  βαλεις και αλλα 4 ραμ και ετσι θα την παλεψεις

οποτε καρτα γραφικων και ram....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, nikk23 είπε

οποτε καρτα γραφικων και ram....

κοιτα φιλε μου δυστυχως οπως ειπαμε και παραπανω ηταν λαθος κινηση το μηχανημα ...καταλαβαινω αν δε γνωριζεις πολλα την πατας

με αυτα τα ετοιμα... αλλα οκ καθε αρχη και δυσκολη μην απογοητευεσαι και εγω καποτε το πρωτο μου μηχανημα το ειχα πληρωσει χρυσο απο 

κωτσοβολο και ηταν πατατια...πρωτη μερα αλλαγη μητρικης..μετα καρτες δισκους ετσι αλλιως..αν ολιγης πηγα σε αλλο μετα...

τεσπα..προς το παρον με μια καρτουλα καλυτερη απο αυτην και λιγο ραμ θα μπορεις να παιζεις τα παιχνιδακια σου μεχρι να μαθεις και πεντε πραγματα παραπανω...και την επομενη φορα καλυτερα να ρωτησεις εδω πριν κανεις κινησεις αγορας οτιδηποτε...

α και για την ραμ..τσεκαρε πρωτα ακριβως τι ραμ εχεις και ποσες και ξαναρωτα εδω..μη παρεις οτι ναναι..

Επεξ/σία από Ghost007
  • Like 1
Δημοσ.

όντως το μηχάνημα δεν κάνει για gaming......απορώ γιατί στο πούλησαν για τέτοιο...... για μένα αν είσαι στις πρώτες μέρες της αγοράς πήγαινε το πίσω και πάρε τα λεφτά σου πίσω και πες ότι σε κορόιδεψαν και ότι πως δεν κάνει για την χρήση που το θες.....
Διαφορετικά αν δεν γίνεται.....
πάρε την ποιο οικονομική 1050ti πχ.https://www.skroutz.gr/s/10553461/Zotac-GeFoce-GTX1050-Ti-4GB-Mini-ZT-P10510A-10L.html η https://www.skroutz.gr/s/10297571/Palit-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-StormX-NE5105T018G1F.html γιατί η G1 είναι 70€ πιο ακριβή αυτή την στιγμή  και βάλε αλλά 4gb ram και πιστεύω θα είσαι κομπλέ για τα περισσότερα games σε 1080p 40-60fps medium προς high settings.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...