Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω εδώ και περίπου 2 χρόνια ένα TP-LINK powerline kit σαν το παρακάτω:

https://www.skroutz.gr/s/3535570/TP-LINK-TL-WPA4220KIT-v1.html

Δεν είχα ενημερωθεί σωστά τότε για αυτά που έλεγαν ότι πρέπει να μπεί μόνο του σε πρίζα και αν είναι απαραίτητη η χρήση πόλύπριζου πρέπει το powerline να είναι pass-through και να μπαίνει το πολύπριζο πάνω στο powerline, όλως περιέργως πάντως μέχρι τώρα τα πάντα δουλεύουν ρολόι. Έχω και τα 2 στελέχη του kit πάνω σε πολύπριζο (αναγκαστικά λόγω έλλειψης άλλης πρίζας παραδίπλα) και το TV Box στο οποίο χρησιμοποιείται δουλεύει μια χαρά. Δεν ξέρω βέβαια τι λέει αυτό για την ποιότητα των πολύπριζων (από ό,τι έμαθα αργότερα το πρόβλημα προκύπτει αν το πολύπριζο είναι ασφαλείας), αλλά τέλος πάντων.

Θα ήθελα τώρα να προσθέσω ακόμα ένα στέλεχος για να συνδέσω και το PC με ethernet (μέχρι τώρα το δουλεύω με μια USB Wifi κάρτα) αλλά επειδή θα μπει και UPS δίπλα στο PC θέλω το συγκεκριμένο powerline να είναι passthrough για να μπει το UPS πάνω στο powerline. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο TP-Link που πρέπει να πάρω για να επικοινωνούν όπως πρέπει; Κι αν ναι ποιο; Ελπίζω να μην χρειάζεται να πάρω ολόκληρο νέο kit (εξάλλου πάλι θα χρειαστώ 3 στελέχη).

ΥΓ. Συμπληρωματική σχετική ερώτηση για να μην ανοίγω νέο τόπικ μόνο για αυτό. Στην σύνδεση του υπολογιστή. Το powerline (passthrough) θα σίγουρα μπει απευθείας στην πρίζα. Από εκεί και πέρα, το UPS θα μπει απευθείας πάνω στο powerline και από εκεί κουμπώνω πάνω στο UPS πολύπριζο αν δεν μου φτάνουν οι πρίζες του UPS; Ή μπορώ να κουμπώσω το πολύπριζο πάνω στο powerline, να βάλω κάποιες συσκευές που δεν με ενδιαφέρει να μπουν στο UPS (όπως καμιά λάμπα, τα ηχεία ή φορτιστής) και σε μια θύρα από το πολύπριζο να κουμπώσω το UPS;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απλες απαντησεις.οποιοδηποτε Passthrough tp link θα παιξει.μπορεις και αλλης εταιρειας αλλα καλυτερα ιδια.μπορεις να συνδεσεις οτι θες με οποιο τροπο θες πανω στο passthrough.ειτε πολυπριζο ειτε ups ειτε και τα 2.

γ.δεν ειναι οτι δεν παιζουν αν δεν ειναι μονα τους στην πριζα.ειναι οτι χανεις σε ταχυτητα το οποιο μπορει να μην σε νοιαζει.

ελπιζω να σε καλυψα.θα το κανεις pair ειτε με το κουμπι ειτε μεσα απο το utility της tp link.

https://static.tp-link.com/tpPLC_Utility_Windows_new.zip

θα εκλεινα σε ολα το power saver και μετα αφου τα σεταρα θα τα κανα ολα μαζι secure

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...