Human Soul Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, chris_g92 είπε Μπορεις να την κατηγορησει καποιος για τα bugs , αλλα να την κατηγορησεις για bug σε update που δεν εδωσε ακομη? Για αυτο δεν εβγαλε το update για να μην το φαμε στην μαπα. ..όπως όλα τα υπόλοιπα που φάγαμε. 5 ώρες πριν, billdanos είπε Εδώ είμαι. Κανένα bug μέχρι τώρα και καμία BSOD... Συγχαρητήρια είσαι ένας από τους ατελείωτους που δεν έχουν bugs. Οι υπόλοιποι (άτυχοι) θα γράφουμε bug reports στο feedback . Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Human Soul
georgepppo Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 μια χαρά είναι τα δεκάρια απλά σε κάποια pc βγάζουν θέμα λόγο συμβατότητας με drivers/mobo κλπ η λόγο κάποιου software που βάζει ο χρήστης πχ εμένα μου χαλάνε όταν περνάω το bet on soldier και θέλει επαναφορά μετά σε προηγούμενη κατάσταση, σημ πως έχω hardware του 11 και όλα συμβατότατα,φαντάζομαι τα νέα συστήματα θα είναι ακόμα πιο σταθερά.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 5 hours ago, Volga said: Ελληνικά θα μάθει αυτή η Cortana όμως κάποια στιγμή; Περήφανος χρήστης Windows 10 από την DAY One κυκλοφορία χωρίς κανένα BSOD. Αντιθέτως το δευτερο PC με τα Ubuntu, 1/3 major αναβαθμίσεις λειτουργικού... θα χρειαστεί αν οχι format... τουλάχιστον ένα 6ωρο διαβάσματος στα forum τι στο καλό πήγε στραβα στο τελευταίο update που διάλυσε το σύστημα και πως να το επαναφέρεις στο προηγούμενο kernel... 6ωρο για να επιλέξεις απο τον grub τον προηγούμενο kernel...μάλιστα! Preparing to Configure Windows. Please Do Not Turn Off Your Computer...Configuring windows updates Do not turn off your computer...zzz...windows updates... 1
~mxls~ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, polaki είπε Εχω παρατηρήσει ότι τα τελευταία 6-7 χρόνια που έχω original windows κυρίως λόγω του ότι έρχονται μαζι με τα laptop που έχω αγοράσει αλλά και τα 2 desktop, δεν υπάρχει κανένα BSOD. Επίσης στο macbook που είχα bootcamp με μούφα windows είχα κατά καιρούς διάφορα BSOD, νόμιζα ότι ήταν λόγω macbook (κάποιου είδους ασυμβατότητα), αλλά τελικά αγοράζοντας original serial από eBay και κάνοντας κανονικό activation, πλέον έχω πάνω από 1.5 χρόνο να δω το οποιοδήποτε πρόβλημα.. Απλά το αναφέρω, γιατί ενδεχομένως μερικές φορές κατηγορούμε το λειτουργικό χωρίς να φταίει αυτό 100%. Για τις εκδόσεις Windows μιλάμε ; 11 λεπτά πριν, georgepppo είπε ...φαντάζομαι τα νέα συστήματα θα είναι ακόμα πιο σταθερά. Χθες Nuc με 7ης γενιας i5 κόλλησε σε σημείο εγκατάστασης, χρειάστηκε manual restart. Σήμερα HP 250 G6 δεν δεχόταν με καμια δύναμη αναβάθμιση την 1709. Του κουτιού μηχανήματα με 10αρια. Συνηθισμένα πράγματα.
nectons Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Intel, Microsoft και ξερό ψωμί... Τα αστεία καλά είναι να τα λέμε και να γελάμε. Όμως μπράβο στην microsoft που δεν βγάζει ότι νάνε πλέον και το λειτουργικό της είναι ποιο σταθερό και από βράχο. Φυσικά όταν έχεις κάποιο σχετικά σύγχρονο μηχάνημα. Μην αρχίσετε τις εξυπνάδες με τα xp ....
flogerakos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, spectaculator είπε Παλιώτερα του είχα κάνει πλάκα. Είχε αφήσει ξεκλείδωτο τον υπολογιστή του. Έκανα printscreen, έκρυψα τα πάντα και το έκανα wallpaper. Του πήρε καιρό να καταλάβει το τι συνέβει! Αυτό ακριβώς το είχαν κάνει οργανωμένα σε όλα τα pc στην αίθουσα διδασκαλίας του InfoCert και τρέχανε και δεν φτανανε....
Exoskeletor Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, Human Soul είπε Πού είναι όλοι αυτοί που λέγανε στο προηγούμενο thread ότι τα windows 10 είναι άψογα χωρίς bugs ? ... Τα bugs σαν δειγμα κακου κωδικα και υλοποιησης έχουν ουσία σε εκδοσεις που ειναι διαθέσιμες για όλους. Το να εχει καποια εσωτερική έκδοση bug δε σημαίνει απολύτως τίποτα
jazzu4ia Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 ...version 1803 ...OS build 17134.1 ...αυτή είναι η πιό πρόσφατη στο fast ring...
_Theo_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, jazzu4ia είπε ...version 1803 ...OS build 17134.1 ...αυτή είναι η πιό πρόσφατη στο fast ring... Εγώ πάντως δεν την ξαναπατάω, θα περιμένω να βγεί επίσημα.
georgepppo Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Χθες Nuc με 7ης γενιας i5 κόλλησε σε σημείο εγκατάστασης, χρειάστηκε manual restart. Σήμερα HP 250 G6 δεν δεχόταν με καμια δύναμη αναβάθμιση την 1709. Του κουτιού μηχανήματα με 10αρια. Συνηθισμένα πράγματα. στο nuc θα κουνήθηκε το stickάκι που κάνεις boot, θα την άκουσε απο κάτι συμβαίνουν αυτά αλλά μετά να φανταστώ δούλεψε κανονικά ? όσο για το hp κάποια πατάτα της hp είναι γιατί το googλαρα λίγο και βλέπω πως και άλλοι το ίδιο θέμα έχουν. άμα η hp έχει έναν προβληματικό driver κάτι προκαλεί θέμα. γιατί με τα παλιά windows δεν είχε τέτοια ? εγώ με μια μητρική asrock p35 4core twins μου έβγαλε το λάδι για να δουλέψει με achi με win7 και με τα windows xp είχα θέματα με έναν παλιό υπολογιστή που για να δουλέψει ο ήχος πέρασα drivers για vista φαντάσου. σαν λειτουργικό τα 10 πιστεύω είναι πιο σταθερά και μετά απο 1.5 χρόνο που τα έχω δεν κολλάνε και δεν φθείρονται τόσο εύκολα όσο τα 7 που ψιλοχαλάγανε με τον καιρό (καταλαβαίνεις τι εννοώ κολλήματα , διάφορα θεματάκια με bugs κλπ κλπ που σε αναγκάζουν μετά απο καιρό να πας σε format).
JimGer Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 10 hours ago, billdanos said: Εδώ είμαι. Κανένα bug μέχρι τώρα και καμία BSOD... Ούτε εγώ έχω είναι η αλήθεια... Και έχει και κάποια bug fixes προηγούμενων versions...
kotlousko Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 11 hours ago, Volga said: Ελληνικά θα μάθει αυτή η Cortana όμως κάποια στιγμή; Περήφανος χρήστης Windows 10 από την DAY One κυκλοφορία χωρίς κανένα BSOD. Αντιθέτως το δευτερο PC με τα Ubuntu, 1/3 major αναβαθμίσεις λειτουργικού... θα χρειαστεί αν οχι format... τουλάχιστον ένα 6ωρο διαβάσματος στα forum τι στο καλό πήγε στραβα στο τελευταίο update που διάλυσε το σύστημα και πως να το επαναφέρεις στο προηγούμενο kernel... Θα αργήσει γιατι οι έλληνες θα δίνουν περίεργες εντολές ! Π.χ. Μαρή Κορτάνα πήγαινε να ανοίξεις την πόρτα. Σκάσε μαρή μας τα έπρηξες. Δε μου λες τόσα λεφτά έχω δώσει τι σκτ blue screen είναι αυτό. Ψιτ Να σου πω έχεις κανα σπαστήρι να βάλω τα windows στην αδερφή μου; Και άλλα τέτοια.
Nikolas7_7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μιας και διαβασα τα πρωτα σχολια μονο, θελω να πω οτι εχω 5 pc και στα 2 εχω 2 bluescreens. Το κακο ειναι οτι το ενα ειναι σαν σερβερ στο γραφειο μου, και ειναι αυτο που εχει κανει τα πιο πολλα, με specs ι7, 16GB ram, 850pro κλπ επανω, δηλαδη δυνατο μηχανακι που δουλευε αριστα ως τωρα, και δυστυχως μια ημερα εχασα την δουλεια μου σε excel αφου εσκασε ετσι. Ειχα κανει save ευτυχως καποια πραγματα αλλα δεν το περιμενα κατι τετοιο (Εχω και Ups για ρευμα) και δεν κανω καθε 2 λεπτα αποθηκευση. Τελος παντων, τα BS υπαρχουν δυστυχως και ελπιζω να βγει η διορθωτικη αναβαθμιση γρηγορα! 1
GregSabbath Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Nikolas7_7 είπε Μιας και διαβασα τα πρωτα σχολια μονο, θελω να πω οτι εχω 5 pc και στα 2 εχω 2 bluescreens. Το κακο ειναι οτι το ενα ειναι σαν σερβερ στο γραφειο μου, και ειναι αυτο που εχει κανει τα πιο πολλα, με specs ι7, 16GB ram, 850pro κλπ επανω, δηλαδη δυνατο μηχανακι που δουλευε αριστα ως τωρα, και δυστυχως μια ημερα εχασα την δουλεια μου σε excel αφου εσκασε ετσι. Ειχα κανει save ευτυχως καποια πραγματα αλλα δεν το περιμενα κατι τετοιο (Εχω και Ups για ρευμα) και δεν κανω καθε 2 λεπτα αποθηκευση. Τελος παντων, τα BS υπαρχουν δυστυχως και ελπιζω να βγει η διορθωτικη αναβαθμιση γρηγορα! Καταλαβαίνω και δυστυχως με τα windows για δουλειές γραφείου παίζεις ρώσικη ρουλέτα. Εγώ όταν θελω να κάνω κατι σοβαρό μπαίνω απο linux mint. Όχι οτι εκεί δε μπορεί να συμβεί kernel panic και να πάθεις τα ίδια, αλλά τουλάχιστον απο το 2013 που τα χρησιμοποιώ παράλληλα με τα windows, τα linux μου έχουν πεταξει kernel panic για κατι που εφταιγε ενα στικάκι ram, και όχι για software κλπ που θα δεις στα windows.
KilliK Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, chris_g92 είπε Μπορεις να την κατηγορησει καποιος για τα bugs , αλλα να την κατηγορησεις για bug σε update που δεν εδωσε ακομη? Για αυτο δεν εβγαλε το update για να μην το φαμε στην μαπα. το φαγαμε ομως στο προηγουμενο update. απο οτι λενε ειναι το ιδιο bug που σταματαγε τελειως το auto-update feature των windows. φαινεται υπαρχει και στην νεα μεγαλη αναβαθμιση και προσπαθουν να το φτιαξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα