Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spectaculator είπε

Ο τύπος στο διπλανό γραφείο έχει μια BSOD για wallpaper! Κανένας ψυχολόγος δω μέσα;

Είχα αδειάσει κάποτε όλα τα εικονίδια από επιφάνεια εργασίας στα Windows 7, έβαλα την έναρξη να κρύβεται και για wallpaper μπλε οθόνη. Κάποιος να με μαζέψει 😂

Spoiler

Ο μικρός μου αδερφός είχε να με σταματήσει από εργασία κάνα μήνα

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εντάξει, μπορώ να καταλάβω πως τα bugs δεν είναι κοινά για όλους και εμφανίζονται ανάλογα με τη σύνθεση του κάθε μηχανήματος, τη χρήση, κλπ κλπ. Ταυτόχρονα όμως γνωρίζω και κόσμο που τρέχει τα windows 10 χρησιμοποιώντας διάφορους activators, που πειράζουν τους drivers και φτάνουν το hardware στα όριά του και όταν "σκάνε" όλα, τα ρίχνουν στην κακιά microsoft! :P 

Να πω την αμαρτία μου και σε συστήματα φίλων που τους βάζω "λίγο γνήσια" windows επειδή δε θέλουν να αγοράσουν windows (για ιδεολογικούς λόγους:P) δεν είδα κανένα θέμα τώρα και 2 χρόνια. 

Θα σταματήσω να το λέω βέβαια, γιατί θα το γκαντεμιάσω και θα πέσει πάνω μου η κατάρα του BSOD.:o

Δημοσ.

Ελληνικά θα μάθει αυτή η Cortana όμως κάποια στιγμή;

42 λεπτά πριν, Human Soul είπε

Πού είναι όλοι αυτοί που λέγανε στο προηγούμενο thread ότι τα windows 10 είναι άψογα χωρίς bugs ? ...

Περήφανος χρήστης Windows 10 από την DAY One κυκλοφορία χωρίς κανένα BSOD.

Αντιθέτως το δευτερο PC με τα Ubuntu, 1/3 major αναβαθμίσεις λειτουργικού... θα χρειαστεί αν οχι format... τουλάχιστον ένα 6ωρο διαβάσματος στα forum τι στο καλό πήγε στραβα στο τελευταίο update που διάλυσε το σύστημα και πως να το επαναφέρεις στο προηγούμενο kernel...

• Like 2
Δημοσ.

Μα γιατί θέλουν να αφαιρέσουν ένα από τα μεγαλύτερα και παλιότερα features των Windows. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Δεν πάει καλά η Microsoft. Δεν μας τα λέει καλά ο κυρ. Satya

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GregSabbath είπε

Είχα αδειάσει κάποτε όλα τα εικονίδια από επιφάνεια εργασίας στα Windows 7, έβαλα την έναρξη να κρύβεται και για wallpaper μπλε οθόνη. Κάποιος να με μαζέψει 😂

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ο μικρός μου αδερφός είχε να με σταματήσει από εργασία κάνα μήνα

Παλιώτερα του είχα κάνει πλάκα. Είχε αφήσει ξεκλείδωτο τον υπολογιστή του. Έκανα printscreen, έκρυψα τα πάντα και το έκανα wallpaper. Του πήρε καιρό να καταλάβει το τι συνέβει! :)

• Like 1
Δημοσ.

Την βοήθεια σας  θα παρακαλούσα. Έχω εεγκαταστήσει  ένα πρόγραμμα  έσοδα - έξοδα που τηρώ τα λογιστικά  της κόρης μου.  Μέχρι  την 10 Φεβρουαρίου  πήγαιναν όλα καλά.  Μετά από  κάποια πιθανή αναβάθμιση  των 10.

,το πρόγραμμα  εμφανίζει  στο log file  ότι λείπει ένα dll  το  οποίο  υπάρχει.  Έψαξα στο  διαδίκτυο  σύνηθες το  φαινόμενο  αλλά  λύση ουδεμία. Ετοιμάζω δίσκο με Windows 7 κλείνω και  τα updates και το πρόγραμμα δουλεύει  κανονικά. 

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, kawavn800 said:

Την βοήθεια σας  θα παρακαλούσα. Έχω εεγκαταστήσει  ένα πρόγραμμα  έσοδα - έξοδα που τηρώ τα λογιστικά  της κόρης μου.  Μέχρι  την 10 Φεβρουαρίου  πήγαιναν όλα καλά.  Μετά από  κάποια πιθανή αναβάθμιση  των 10.

,το πρόγραμμα  εμφανίζει  στο log file  ότι λείπει ένα dll  το  οποίο  υπάρχει.  Έψαξα στο  διαδίκτυο  σύνηθες το  φαινόμενο  αλλά  λύση ουδεμία. Ετοιμάζω δίσκο με Windows 7 κλείνω και  τα updates και το πρόγραμμα δουλεύει  κανονικά. 

Απευθύνεσαι στον developer του προγράμματος που χρησιμοποιείς?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Παλιώτερα του είχα κάνει πλάκα. Είχε αφήσει ξεκλείδωτο τον υπολογιστή του. Έκανα printscreen, έκρυψα τα πάντα και το έκανα wallpaper. Του πήρε καιρό να καταλάβει το τι συνέβει! :)

Χαχαχαχα Καποιος να σε μαζεψει και σένα :P 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vagdesign είπε

Εδώ και 10 ημέρες έχω εγκαταστήσει την 1803 (Redstone 4 δηλαδή ή Spring Creators Update).

Δεν έχω αντιμετωπίσει BSOD σε αυτό το build. Περίεργο.

Και εγω ακριβως το ιδιο...ουτε μια μπλε οθονη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

Η μπλε οθονη στα windows αποτελει πλεον αναποσπαστο μερος των windows, την αγαπαμε , μας αρεσει , την θελουμε. Οσο πιο συχνα τοσο πιο καλα.

Εμενα και σε win 10 μου βγαζει μπλε οθονη και μου μαζευει πληροφοριες, μου βγαζει ενα κωδικο λαθους που ειναι αγνωστος στην κοινοτητα , αλλα δεν πειραζει, μου αρεσει. 

Η μπλε οθονη ειναι ο λογος που δεν αλλαζω λειτουργικο.....

Ο υπολογιστης μου δεν κλεινει, εχει ενα σωρο προγραμματα που λειτουργουν ταυτοχρονα, εχω να δω μπλε οθονη κατι χρονια (και αυτο ηταν απο τις μνημες και οχι απο τα W10).

Οποτε το παραπανω σχολιο δεν ισχυει.

Δημοσ.

Εχω παρατηρήσει ότι τα τελευταία 6-7 χρόνια που έχω original windows κυρίως λόγω του ότι έρχονται μαζι με τα laptop που έχω αγοράσει αλλά και τα 2 desktop, δεν υπάρχει κανένα BSOD. Επίσης στο macbook που είχα bootcamp με μούφα windows είχα κατά καιρούς διάφορα BSOD, νόμιζα ότι ήταν λόγω macbook (κάποιου είδους ασυμβατότητα), αλλά τελικά αγοράζοντας original serial από eBay και κάνοντας κανονικό activation, πλέον έχω πάνω από 1.5 χρόνο να δω το οποιοδήποτε πρόβλημα..

Απλά το αναφέρω, γιατί ενδεχομένως μερικές φορές κατηγορούμε το λειτουργικό χωρίς να φταίει αυτό 100%.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Human Soul είπε

Πού είναι όλοι αυτοί που λέγανε στο προηγούμενο thread ότι τα windows 10 είναι άψογα χωρίς bugs ? ...

Μπορεις να την κατηγορησει καποιος για τα bugs , αλλα να την κατηγορησεις για bug σε update που δεν εδωσε ακομη? Για αυτο δεν εβγαλε το update για να μην το φαμε στην μαπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...