Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η προγραμματισμένη κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης των Windows 10, δεν πραγματοποιήθηκε τελικά στις 10 Απριλίου εξαιτίας ενός σοβαρού bug το οποίο ανακαλύφθηκε λίγες ημέρες πριν.

Σε μια κίνηση που δε συνηθίζει, η Microsoft αποφάσισε να προχωρήσει στην κυκλοφορία νέας build αντί να διορθώσει το πρόβλημα μέσω patch το οποίο και θα διέθετε μέσω του Windows Update. Ο λόγος σύμφωνα με την επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider, Dona Sakari, είναι το υψηλό ποσοστό BSOD (Blue Screen of Death) που παρουσίασε στις δοκιμές η συγκεκριμένη έκδοση, κάτι που οδήγησε σε αρκετά προβλήματα αξιοπιστίας και σταθερότητας του λειτουργικού συστήματος. Με το δεδομένο αυτό, η εταιρεία αποφάσισε να ενσωματώσει τις διορθώσεις στη νέα δοκιμαστική έκδοση η οποία είναι διαθέσιμη ήδη στο Fast Ring του προγράμματος Windows Insider και έχει τον αριθμό 1734. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι αυτή που κατά πάσα πιθανότητα θα διατεθεί σε όλους τους χρήστες προς τα τέλη του μήνα, αποτελώντας την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10.

Σε ότι αφορά την ονομασία της, αυτή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από τη Microsoft αν και σε  βίντεο που κυκλοφόρησε προχθές,  η Microsoft κάνει λόγο για το "Windows 10 April 2018 Update". Ένα από τα πιθανά σενάρια φέρει πάντως την αναβάθμιση να κυκλοφορεί στις αρχές Μαΐου εξαιτίας του προβλήματος που παρουσιάστηκε. Σε κάθε περίπτωση όταν αυτή κυκλοφορήσει, θα προσθέσει μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά στα Windows 10 όπως τη λειτουργία Timeline, υποστήριξη HDR, αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον καθώς και δυνατότητα υπαγόρευσης. Περισσότερα για το μέλλον των Windows θα μάθουμε στο συνέδριο Build το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου.

Verge

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μπλε οθονη στα windows αποτελει πλεον αναποσπαστο μερος των windows, την αγαπαμε , μας αρεσει , την θελουμε. Οσο πιο συχνα τοσο πιο καλα.

Εμενα και σε win 10 μου βγαζει μπλε οθονη και μου μαζευει πληροφοριες, μου βγαζει ενα κωδικο λαθους που ειναι αγνωστος στην κοινοτητα , αλλα δεν πειραζει, μου αρεσει. 

Η μπλε οθονη ειναι ο λογος που δεν αλλαζω λειτουργικο.....

• Like 9
Δημοσ.

και ειναι λογος αυτος να μην βγει το update;
Κανονικα δεν ειναι δουλεια του χρηστη να βρει το/τα  bug;

Δημοσ.

Εδώ και 10 ημέρες έχω εγκαταστήσει την 1803 (Redstone 4 δηλαδή ή Spring Creators Update).

Δεν έχω αντιμετωπίσει BSOD σε αυτό το build. Περίεργο.

• Like 2
Δημοσ.

Τόσες πολλές ευπάθειες που προσπαθεί να αποτρέψει λογικό τόσες μπλε οθόνες, spektre meldown ramsomware κάθε μέρα και ένας νέος ιός που να τα προλάβει όλα η MS.

Μαζί με όλα αυτά προσπαθεί να βάλει νέα χαρακτηριστικά, πάνω από όλα σταθερότητα

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, Human Soul said:

Πού είναι όλοι αυτοί που λέγανε στο προηγούμενο thread ότι τα windows 10 είναι άψογα χωρίς bugs ? ...

Εδώ είμαι. Κανένα bug μέχρι τώρα και καμία BSOD... :)

• Like 9
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Human Soul είπε

Πού είναι όλοι αυτοί που λέγανε στο προηγούμενο thread ότι τα windows 10 είναι άψογα χωρίς bugs ? ...

Σε 3 pc το πέρασα και δεν έχω δει κανένα BSOD ή κάποιο bug γενικότερα 

• Like 6
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εδώ είμαι. Κανένα bug μέχρι τώρα και καμία BSOD... :)

Εδώ ειμαι και γω!!

Εχω να δω BSOD αιώνες...

Εχω βάλει τα 10αρια σε πολλά μηχανήματα και ολα καλα!B)

Κάτι κάνουμε λάθος μαλλον...χαχα

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για διαβάστε και εδώ

https://wccftech.com/microsoft-releases-windows-10-1803-rtm/

BTW: To build στο PC γράφοντας winver στο run/search κάτω στο taskbar, γράφει Version 1803 (OS Build 17133.1)

Οπότε δεν είναι η "προβληματική" build, αλλά έχει ήδη γίνει patch μέσω του Windows update.

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, comfuzio said:

Σε 3 pc το πέρασα και δεν έχω δει κανένα BSOD ή κάποιο bug γενικότερα 

2 minutes ago, sopas said:

Εδώ ειμαι και γω!!

Εχω να δω BSOD αιώνες...

Εχω βάλει τα 10αρια σε πολλά μηχανήματα και ολα καλα!B)

Κάτι κάνουμε λάθος μαλλον...χαχα

Εντάξει, μπορώ να καταλάβω πως τα bugs δεν είναι κοινά για όλους και εμφανίζονται ανάλογα με τη σύνθεση του κάθε μηχανήματος, τη χρήση, κλπ κλπ. Ταυτόχρονα όμως γνωρίζω και κόσμο που τρέχει τα windows 10 χρησιμοποιώντας διάφορους activators, που πειράζουν τους drivers και φτάνουν το hardware στα όριά του και όταν "σκάνε" όλα, τα ρίχνουν στην κακιά microsoft! :P 

• Like 8
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Εδώ και 10 ημέρες έχω εγκαταστήσει την 1803 (Redstone 4 δηλαδή ή Spring Creators Update).

Δεν έχω αντιμετωπίσει BSOD σε αυτό το build. Περίεργο.

Παράξενο... Και εγώ την έχω κοντά στις 15 και είναι για κάποιο λόγο σταθερότερη από την πρηγουμενη που μου εμφάνιζε τουλάχιστον μια 2 φορές τη βδομάδα μπλε οθόνη για τις μνήμες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...