cloud13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Την καλημέρα μου σε όλους. Ψάχνω τον διάδοχο του Μoto Χ 2014 που έχω και έχω χάσει την μπάλα με τις επιλογές που υπάρχουν χωρίς να βρω κάτι που να με καλύπτει στο 100% για αυτό και ζητώ ξανά τη βοήθειά σας. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350 πάνω κάτω 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Πολλαπλά tab στον chrome με ταυτόχρονη χρήση social media, φωτογραφίες, μουσική. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: ~5-5.5'' δεν θέλω να ξεφεύγει τρομακτικά από τα 72.4 mm x 140.8 mm x 10.0 mm του Moto X με ανώτατο όριο τα 150mm σε ύψος 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Gorilla glass-fm radio-oθονη amoled-dlna για cast στην tv (τα πρώτα ιδανικά το τελευταίο must) 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Αρκετά έως πολύ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Καθόλου 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ROM ναι, 800αρα μένω Αθήνα με Vodafone αρα υποθέτω όχι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Καλό θα ήταν όχι απαραίτητο. 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; stock android θα ήταν ιδανικό 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να βγάζει τη μέρα με αρκετή χρήση. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ιδανικά Ελλάδα αλλά και εξωτερικό συζητάω αν υπάρχει 100% αποφυγή τελωνείων και ταλαιπωρίας. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);- 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Εχω ψαχτεί αρκετά έως πολύ για το θέμα μιας και δεν αλλάζω κάθε χρόνο κινητό και το θεωρώ εργαλείο και για δουλειά. Ειχα φτάσει στο δίλημμα Nokia 8 και mi 6, βλέποντας τα από κοντά το Nokia με απογοήτευσε από το τεράστιο μέγεθος του (μη μου προτείνετε το htc u ultra λοιπόν) και το mi6 δεν είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστώ στο miui. Αλλες επιλογές που βλέπω (χωρίς να φτάνω απαραίτητα στο ταβάνι από μπατζετ) ηταν το Α8, τo Mi A1, το Meizu Pro 6 plus. Σε lenovo-moto πλεον δεν με τραβαει σχεδιαστικα τιποτα. Ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον τρελο προσπαθησει να καλυψει ολα τα θέλω μου (bto χρειαζομαι κανονικα ) Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από cloud13
saruman123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Το OnePlus 5 με μόνο αρνητικό ότι δεν έχει ραδιόφωνο (εεε κάνε και καμία θυσία). Η από έξω ή μεταχειρισμένο. Εδώ σου έχω και τα χαρακτηριστικά https://www.google.gr/amp/s/m.gsmarena.com/oneplus_5-ampp-8647.php 1 1
cloud13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το OnePlus 5 με μόνο αρνητικό ότι δεν έχει ραδιόφωνο (εεε κάνε και καμία θυσία). Η από έξω ή μεταχειρισμένο. Εδώ σου έχω και τα χαρακτηριστικά https://www.google.gr/amp/s/m.gsmarena.com/oneplus_5-ampp-8647.php Mε καλύπτει απολυτα εχεις δικιο και το εχω δει με μονη ενσταση οτι τραβαει πολυ το μπατζετ μου για μεταχειρισμενο ειδικα. Αλλα ειναι σοβαρος υποψηφιος. Σε ευχαριστω πολυ! edit: ξεφευγει και σε μεγεθος στο υψος ξεχασα να αναφερω.. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από cloud13
saruman123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Για δες και αυτό https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-xz1-compact/20367419/ 1
cloud13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, saruman123 είπε Για δες και αυτό https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-xz1-compact/20367419/ Θα με βρισεις αλλα αυτο ειναι υπερβολικα μικρο για να κανω ανετα τη δουλεια μου, συν την πολυ μικρη μπαταρια και την κακη μου εμπειρια απο sony. 1 ώρα πριν, cloud13 είπε Ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον τρελο προσπαθησει να καλυψει ολα τα θέλω μου Τold you so χαχα Περα απο την πλακα νομιζω οτι η θα χωνεψω τα αρνητικα του Mi6 σε σχεση με τα θελω μου η θα βαλω το χερι πιο βαθια στην τσεπη για το 5Τ εν γνωσει μου οτι θα κουβαλαω παντοφλα..
saruman123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, cloud13 είπε Θα με βρισεις αλλα αυτο ειναι υπερβολικα μικρο για να κανω ανετα τη δουλεια μου, συν την πολυ μικρη μπαταρια και την κακη μου εμπειρια απο sony. Τold you so χαχα Περα απο την πλακα νομιζω οτι η θα χωνεψω τα αρνητικα του Mi6 σε σχεση με τα θελω μου η θα βαλω το χερι πιο βαθια στην τσεπη για το 5Τ εν γνωσει μου οτι θα κουβαλαω παντοφλα.. Κάπου πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις,δεν μπορείς να τα έχεις όλα δυστυχώς. Το XZ1(οχι το compact)πέραν από την μπαταρία τι σου λέει..... https://www.google.gr/amp/s/m.gsmarena.com/sony_xperia_xz1-ampp-8804.php Moto X4 https://www.google.gr/amp/s/m.gsmarena.com/motorola_moto_x4-ampp-8634.php Htc 11 life https://www.google.gr/amp/s/m.gsmarena.com/htc_u11_life-ampp-8885.php
cloud13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Το XZ1(οχι το compact)πέραν από την μπαταρία τι σου λέει..... Πολυ καλο σε μεγεθος, antutu και καμερα. Η μπαταρια θα βγαζει τη μερα εστω?? Το UI της Sony ειναι τιγκα στο bloat? 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Moto X4 Παλιο κακομουτσουνο και μη διαθεσιμο σε skroutz και kimovil 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Htc 11 life Αδύναμο (??) και με τρομαζει η μπαταρια.. Το sony δεν το ειχα ψαξει καν μιας και ειχα καποτε απαραδεκτη εμπειρια απο ενα J που ειχα και το ετρεχα στα κτελ του κηφισου χωρις νοημα. Αλλα μοιαζει πολυ καλη επιλογη μαζι με το 5Τ μτχ και το Μi6. Απο αυτα τι θα ελεγες?? Σε υπερευχαριστω για το χρονο και τον κοπο σου saruman!
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 LG G6 στα 350ευρω που αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει και ραδιο. Επισης αν και 5.7 ιντσες στο χερι ειναι σαν να κρατας 5.2-5.3ιντσες κινητο,ειναι απιστευτα ανετη η χρηση με το ενα χερι. Για το Mi6 εχε υποψη σου οτι δεν εχει θυρα ακουστικων(επειδη αναφερεις πιο πανω την μουσικη).
cloud13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε LG G6 στα 350ευρω που αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει και ραδιο. Επισης αν και 5.7 ιντσες στο χερι ειναι σαν να κρατας 5.2-5.3ιντσες κινητο,ειναι απιστευτα ανετη η χρηση με το ενα χερι. Για το Mi6 εχε υποψη σου οτι δεν εχει θυρα ακουστικων(επειδη αναφερεις πιο πανω την μουσικη). Το γνωριζω (αν και μικρο το κακο νομιζω βαζει ανταπτορα στη συσκευασια). Για το LG διαβαζω απαισιες κριτικες για τη σελφοκαμερα και με αποθαρρυνει να δωσω τοσα χρηματα για snap821 ενω παιζει ο 835 σε αλλες συσκευες. Eυχαριστω ομως Fulgore!
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, cloud13 είπε Το γνωριζω (αν και μικρο το κακο νομιζω βαζει ανταπτορα στη συσκευασια). Για το LG διαβαζω απαισιες κριτικες για τη σελφοκαμερα και με αποθαρρυνει να δωσω τοσα χρηματα για snap821 ενω παιζει ο 835 σε αλλες συσκευες. Eυχαριστω ομως Fulgore! Το θεμα ειναι οτι μεχρι 350ευρω δεν αγοραζεις κινητο με snap835 απο Ελλαδα,ειδικα για αυτα που ζητας.Κοινως εγω προτεινα αυστηρα με βαση τα 350ευρω οπως αναφερεις+το ραδιο+την κεντρικη καμερα.To xz1 ειναι στα 400ευρω και αν ψαξεις λιγο δεν εχει καθολου ανταγωνιστικη κεντρικη καμερα και αγνωστο και για την selfie του.......Επισης και για το Nokia 8 θα διαβασεις μετρια πραγματα για την κεντρικη του καμερα. Για την σελφοκαμερα του G6 ισχυει οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα δεν ειδα παραπανω να σε ενδιαφερει τοσο πολυ η συγκεκριμενη καμερα.
cloud13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το θεμα ειναι οτι μεχρι 350ευρω δεν αγοραζεις κινητο με snap835 απο Ελλαδα,ειδικα για αυτα που ζητας.Κοινως εγω προτεινα αυστηρα με βαση τα 350ευρω οπως αναφερεις+το ραδιο+την κεντρικη καμερα.To xz1 ειναι στα 400ευρω και αν ψαξεις λιγο δεν εχει καθολου ανταγωνιστικη κεντρικη καμερα και αγνωστο και για την selfie του.......Επισης και για το Nokia 8 θα διαβασεις μετρια πραγματα για την κεντρικη του καμερα. Για την σελφοκαμερα του G6 ισχυει οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα δεν ειδα παραπανω να σε ενδιαφερει τοσο πολυ η συγκεκριμενη καμερα. Για αυτο αναφερω στην τιμη το 'πανω κατω' φιλε μου. Το Mi6 παιζει στα 370, το Sony που προταθηκε στα 399 οσο περιπου και το 5Τ απο εξω. Φυσικα και καλοδεχουμενη η προταση σου δεν κανω κριτικη απλα απαντω ως προς το τι διαβαζω για το συγκεκριμενο κινητο! Για τις καμερες λεω αρκετα εως πολυ οποτε για πρωην ναυαρχιδα αμαρτια να εχει κακη σελφοκαμερα θα φαμε παντοφλα edit: Για το Νοκια πρωτη φορα απο εσενα διαβαζω κακη κριτικη για τις καμερες. Ειδικα με το apk της google πεταει λενε οσοι το εχουν. Οπως και να εχει το εχω απορριψει λογω μεγεθους ''γκουμουτσας'' Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από cloud13
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, cloud13 είπε Για αυτο αναφερω στην τιμη το 'πανω κατω' φιλε μου. Το Mi6 παιζει στα 370, το Sony που προταθηκε στα 399 οσο περιπου και το 5Τ απο εξω Οι τιμες απεξω ομως οπως γνωριζεις φανταζομαι ερχονται και με αναλογες υποχωρησεις του τυπου κινεζικος/αμερικανικος φορτιστης(θελει ανταπτορα),αναλογη κινεζικη rom,1χρονος εγγυηση αντι για 2 που εχουμε εδω και σε περιπτωση που σου βγαλει προβλημα μπλεκεις με αποστολη με Κινα που το πηγαινε ελα μπορει να παρει και πανω απο 1 μηνα. Αν ειναι πχ να αγορασεις το Mi6 παρτο τουλαχιστον απο Ελλαδα αν και δεν γνωριζω απο καμερες(και selfie)τι λεει. 1
cloud13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οι τιμες απεξω ομως οπως γνωριζεις φανταζομαι ερχονται και με αναλογες υποχωρησεις του τυπου κινεζικος/αμερικανικος φορτιστης(θελει ανταπτορα),αναλογη κινεζικη rom,1χρονος εγγυηση αντι για 2 που εχουμε εδω και σε περιπτωση που σου βγαλει προβλημα μπλεκεις με αποστολη με Κινα που το πηγαινε ελα μπορει να παρει και πανω απο 1 μηνα. Αν ειναι πχ να αγορασεις το Mi6 παρτο τουλαχιστον απο Ελλαδα αν και δεν γνωριζω απο καμερες(και selfie)τι λεει. Συμφωνω για αυτο και το εχω σαν plan B απο οτι καταλαβες. Η τιμη του Μι6 ειναι απο ελληνικο μαγαζι στο bestprice.
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, cloud13 είπε Συμφωνω για αυτο και το εχω σαν plan B απο οτι καταλαβες. Η τιμη του Μι6 ειναι απο ελληνικο μαγαζι στο bestprice. Να σε ενημερωσω λοιπον για το bestprice οτι τα κινητα που πουλανε τα καταστηματα ειναι και αυτα απο Κινα.Κοινως αν παθουν κατι τα πας στο καταστημα και περιμενεις να τα στειλει εξω Κινα και εχουν 1 χρονο εγγυηση. Μονο αυτα τα οποια εισαγει επισημα η infoquest και τα παρεχει στις αλυσιδες καλυπτονται απο 2 χρονια εγγυηση απο αυτην σε περιπτωση προβληματος και δεν χρειαζεται να ασχοληθεις με roms. http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points
cloud13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Kαταλαβα.. Δεν το γνωριζα αυτο. Αρα το Μι 6 το υπολογιζω στα 399 λοιπον. Ευχαριστω για την ενημερωση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα