gamer73 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Γεια σας έχω μια τηλεόραση Sony smart tv και έχω πρόβλημα με το net flix δεν μου εμφανίζει όταν μπαίνει ελληνικούς υπότιτλους ( μόνο το μενού είναι ελληνικό) και πολλές φορές δεν με συνδέει να μπω μέσα τι παίζει με το software η Sony δεν κάνει αναβαθμίσεις στα παλιά μοντέλα ?
inflation Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Είναι σίγουρο ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει ελληνικούς υπότιτλους; Έχεις μπει από υπολογιστή να ελέγξεις τις ρυθμίσεις στο netflix; Λογικά από την στιγμή που είναι στο ιντερνετ η τηλεόραση θα είχε κάνει αναβάθμηση από μόνη της, αλλά δεν βλάπτει να το ψάξεις.
gamer73 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, inflation είπε Είναι σίγουρο ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει ελληνικούς υπότιτλους; Έχεις μπει από υπολογιστή να ελέγξεις τις ρυθμίσεις στο netflix; Λογικά από την στιγμή που είναι στο ιντερνετ η τηλεόραση θα είχε κάνει αναβάθμηση από μόνη της, αλλά δεν βλάπτει να το ψάξεις. Πήρα την Sony και μόυ είπε η version αυτή που έχει είναι η 4.600 αλλά η πιο πρόσφατη όπως μου είπε το Netflix είναι η 4.1 όποτε όπως καταλαβαίνεις σαν να σου λέει η Κυρια Sony πετάξε την τηλεόραση σου και παρε καινουργια αν θέλεις να βλέπεις κανονικά Netflix
gamer73 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Ναι εκεί παίζει κανονικά απλά στην τηλεόραση χωρίς υπότιτλους
mynam3 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 https://www.insomnia.gr/forums/topic/629449-netflix-ελληνικοί-υπότιτλοι/?page=42&tab=comments#comment-56386488
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα