Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω μια τηλεόραση Sony smart tv και έχω πρόβλημα με το net flix δεν μου εμφανίζει όταν μπαίνει ελληνικούς υπότιτλους ( μόνο το μενού είναι ελληνικό) και πολλές φορές δεν με συνδέει να μπω μέσα τι παίζει με το software η Sony δεν κάνει αναβαθμίσεις στα παλιά μοντέλα ?

Δημοσ.

Είναι σίγουρο ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει ελληνικούς υπότιτλους;  Έχεις μπει από υπολογιστή να ελέγξεις τις ρυθμίσεις στο netflix;

Λογικά από την στιγμή που είναι στο ιντερνετ η τηλεόραση θα είχε κάνει αναβάθμηση από μόνη της, αλλά δεν βλάπτει να το ψάξεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, inflation είπε

Είναι σίγουρο ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει ελληνικούς υπότιτλους;  Έχεις μπει από υπολογιστή να ελέγξεις τις ρυθμίσεις στο netflix;

Λογικά από την στιγμή που είναι στο ιντερνετ η τηλεόραση θα είχε κάνει αναβάθμηση από μόνη της, αλλά δεν βλάπτει να το ψάξεις.

Πήρα την Sony και μόυ είπε η version αυτή που έχει είναι η 4.600 αλλά η πιο πρόσφατη όπως μου είπε το Netflix είναι η 4.1 όποτε όπως καταλαβαίνεις σαν να σου λέει η Κυρια Sony πετάξε την τηλεόραση σου και παρε καινουργια αν θέλεις να βλέπεις κανονικά Netflix 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...