cabocla Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά γεια σας. Είμαι σε στιγμή να αγοράσω τηλεόραση, μεταξύ 43 με 50 ιντσών. Ο βασικός της σκοπός είναι για ελληνικά κανάλια , και για δορυφορικά , από ote tv τα σπορ. Λοιπόν.. δεν θα ρωτήσω ποια τηλεόραση να αγοράσω; Αλλά τι τηλεόραση να επιλέξω; Να επιλέξω 4K Ultra HD η Full HD; Και αυτό για ότι έχει σχέση με την ποιότητα της εικόνας. Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από cabocla
inflation Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Να πάρεις κάτι που θα σε καλύψει τα επόμενα χρόνια δηλαδη 4Κ και oled
bromiaris Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Το σημαντικότερο είναι πόσα χρήματα διαθέτεις και πόσες ίντσες θέλεις… Μόλις αποφασίσεις, θα πας σε έναν κατάστημα με πολλές τηλεοράσεις για να δεις live την εικόνα τους, όχι στα demo που παίζουν, αλλά να βάλεις πχ επίγεια τηλεόραση σε HD κανάλια… Αλλιώς ότι και να σου πουν εδώ μέσα είναι καθαρά υποκειμενική άποψη. Διαφορετικά θα σου προτείνουν εδώ μέσα ότι νάνε… από 250 ευρώ έως 1800 ευρώ… Εγώ επέλεξα την συγκεκριμένη… μέχρι τα 470 ευρώ που διέθετα, είχε την καλύτερη εικόνα στα δικά μου μάτια ανάμεσα σε δεκάδες… Τελική τιμή πριν 2 μήνες την αγόρασα στα 399 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα