Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, webparts είπε

Γιατι κυριε,εχετε κατι με τη microsoft??

Δε με κατάλαβες. Είναι, όντως σκυλιά. Έχω ένα πάνω από 10 χρόνια (το έχω σε αγγελία) και δεν έχει χαλάσει ούτε το χρώμα από τα γράμματα!-

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Δε με κατάλαβες. Είναι, όντως σκυλιά. Έχω ένα πάνω από 10 χρόνια (το έχω σε αγγελία) και δεν έχει χαλάσει ούτε το χρώμα από τα γράμματα!-

Που να σε πιασω ετσι που το εγραψες!!
Εγω ειχα ενα ιδιο κανα 8ρι χρονια,δεν ειχα ποτε θεμα και ενα βραδυ μου πεφτει κοκα κολα πανω.
Το λυνω το καθαριζω,πλενω και τα πλαστικα,στεγνωνει το κουμπωνω ολα καλα.Μετα απο καμια ωρα ξαναριξα την ιδια κοκακολα πανω,δεν σωθηκε δευτερη φορα.
Να τονισω οτι δε μου ειχε ξαναπεσει κατι στο πληκτρολογιο,μου επεσε 2 φορες το ιδιο βραδυ ομως!
Πηγα την αλλη μερα και πηρα το ιδιο πληκτρολογιο!Αυτο εγινε το 12,απο τοτε δεν ειχα αλλαξει.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, webparts είπε

Που να σε πιασω ετσι που το εγραψες!!
Εγω ειχα ενα ιδιο κανα 8ρι χρονια,δεν ειχα ποτε θεμα και ενα βραδυ μου πεφτει κοκα κολα πανω.
Το λυνω το καθαριζω,πλενω και τα πλαστικα,στεγνωνει το κουμπωνω ολα καλα.Μετα απο καμια ωρα ξαναριξα την ιδια κοκακολα πανω,δεν σωθηκε δευτερη φορα.
Να τονισω οτι δε μου ειχε ξαναπεσει κατι στο πληκτρολογιο,μου επεσε 2 φορες το ιδιο βραδυ ομως!
Πηγα την αλλη μερα και πηρα το ιδιο πληκτρολογιο!Αυτο εγινε το 12,απο τοτε δεν ειχα αλλαξει.

Πόσα να αντέξει. Αν ήταν zero μπορεί να γινόταν κάτι! 😎

Υ.γ.: Αφού σου έκανα like,πως δε το κατάλαβες; Σε κορόιδευα;😉

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Πόσα να αντέξει. Αν ήταν zero μπορεί να γινόταν κάτι! 😎

Υ.γ.: Αφού σου έκανα like,πως δε το κατάλαβες; Σε κορόιδευα;😉

Η αληθεια ειναι οτι δεν δινω τοσο σημασια στα reactions..

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/5839756/Genesis-RX22.html?keyphrase=GENESIS+NKG-0554+RX22+BACKLIGHT+GAMING#reviews

Τα ποιό πολλά σχόλια στο skroutz δίνουν κακή βαθμολογία και αναφέρουν ότι τα πλήκτρα έχουν πρόβλημα και χαλάνε οπότε κακώς το αγόρασες εξαρχής.
Πήγαινε το πίσω και πιθανότατα να στο αντικαταστήσουν, για υπαναχώρηση και επιστροφή χρημάτων δεν νομίζω ότι ισχύει αφού είναι σπασμένο πλέον.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dpolal είπε

https://www.skroutz.gr/s/5839756/Genesis-RX22.html?keyphrase=GENESIS+NKG-0554+RX22+BACKLIGHT+GAMING#reviews

Τα ποιό πολλά σχόλια στο skroutz δίνουν κακή βαθμολογία και αναφέρουν ότι τα πλήκτρα έχουν πρόβλημα και χαλάνε οπότε κακώς το αγόρασες εξαρχής.
Πήγαινε το πίσω και πιθανότατα να στο αντικαταστήσουν, για υπαναχώρηση και επιστροφή χρημάτων δεν νομίζω ότι ισχύει αφού είναι σπασμένο πλέον.

Δεν ειχα κοιταξει skroutz,αλλιως δε θα το επαιρνα..
Ευχαριστω.

Δημοσ.
Στις 18/4/2018 στις 3:24 ΠΜ, webparts είπε

Παρελαβα αυτο το πληκτρολογιο πριν μια βδομαδα περιπου.

Διαβασα νορμαλ αξιολογησεις,αλλα καπου διαβασα οτι τα πληκτρα σπανε ευκολα,για αυτο και φροντισα να μην ακουμπησει ουτε το κινητο μου επανω.

Στη βδομαδα πανω εσπασε το δεξι enter επειδη το πατουσα με τον αντιχειρα στο κατω σημειο,εχοντας σαν αποτελεσμα αυτης της κινησης να ανασηκωνεται η πανω μερια του πληκτρου μεχρι που εσπασε το κλιπακι.

Τι προβλεπεται τωρα για επιστροφη;Προφανως και δε θελω αλλο ιδιο πληκτρολογιο,ειναι δεδομενο πλεον οτι τα πληκτρα του σπανε ευκολα.

Θα μπορουσα να κανω τον κινεζο,να το κολλησω με κολλα και απλα να κανω υπαναχωρηση,να το επιστρεψω και να ζητησω πιστωση,αλλα θελω να παω με το γραμμα του νομου.

Ξερω οτι θα με ταλαιπωρησουν οπως κανουν οποτε τους επιστρεφω προιον που κουτσοδουλευει,για να μου το ξαναστειλουν μετα απο 15 μερες λεγοντας οτι "δουλευει".

Το θεμα ειναι,θα το δεχθουν οτι ειναι κακη η ποιοτητα η θα το φορτωσουν πανω μου λογω κακης χρησης;

γύρισε το και ζήτα πιστωτικό αντί για αλλαγή εκείνη την στιγμή , το χω κάνει αρκετές φορές , δεν μου χουν πει ποτέ τίποτα .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, V-a-c είπε

γύρισε το και ζήτα πιστωτικό αντί για αλλαγή εκείνη την στιγμή , το χω κάνει αρκετές φορές , δεν μου χουν πει ποτέ τίποτα .

με ζημια;

Δημοσ.
Στις 4/18/2018 στις 6:31 ΜΜ, siralexgio7 είπε

"Σκυλί της microsoft..."!!!-

κάλα αυτό ισχύει εγώ έχω ένα microsoft πληκτρολόγιο που το είχα πάρει το 2005! και το χρησιμοποιώ καθημερινά εννοείτε από τότε, έχει περάσει τα πάνδεινα από χτυπήματα κτλ, και δεν έχει πάθει τίποτα. άπλα δεν βρίσκω κανένα κάλο λόγο να πάρω καινούργιο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mkp είπε

κάλα αυτό ισχύει εγώ έχω ένα microsoft πληκτρολόγιο που το είχα πάρει το 2005! και το χρησιμοποιώ καθημερινά εννοείτε από τότε, έχει περάσει τα πάνδεινα από χτυπήματα κτλ, και δεν έχει πάθει τίποτα. άπλα δεν βρίσκω κανένα κάλο λόγο να πάρω καινούργιο.

Καλημέρα. Εγώ το άλλαξα γιατί ήθελα να πάρω gaming (K95), το οποίο, όμως, είναι και φοβερό στη δακτυλογράφηση. Για γενική χρήση, είναι πολύ καλά τα microsoft και σημαντικό ότι δε χαλάνε.-

Δημοσ.
14 ώρες πριν, webparts είπε

με ζημια;

εε με ζημιά , δε πως θα το χειριστείς , αφού είναι πρόσφατη αγορά , πες για ελαττωματικό κλπ

Δημοσ.

Μέσα στην εγγύηση είναι. Θα πας και θα ζητήσεις πιστωτικό.  Εκτός και αν το χτύπησες με βαριοπούλα ή του έβαλες φωτιά :P

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το eshop και έχω κάνει πάρα πολλές αγορές.

Για τα microsoft έχω καλή εντύπωση, αλλά και αυτά έχουν ρίξει αρκετά την ποιότητα τα τελευταία χρόνια. Εχω αρκετά χαλασμένα και τα κάνω πλέον σερβις μόνος μου, χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά από τα παλιά χαλασμένα...

Αλλά και πάλι σε σχέση με άλλες μάρκες έχουν καλύτερη αντοχή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/4/2018 στις 4:18 ΜΜ, Fulgore είπε

Με συγχωρεις αλλα το παραπανω που περιγραφεις ειναι παρανομο/δεν γινεται.

Δυστυχώς όμως κάποιες φορές δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Όπως εγώ αποτελείωσα την R9 390 μιας και το πρόβλημα δεν γινόταν αντιληπτό εύκολα. Κόλλαγε μόνο σε 2D και μπορεί να χρειαζόταν 2 μέρες λειτουργίας. Πέρναγε όλα τα benchamarks.
Μακάρι να ήταν ενημερωμένα τα Service και η εξυπηρέτηση των εταιριών ανάλογη που να μην χρειαζόταν να κάνουμε τέτοια πράγματα.

Στις 18/4/2018 στις 6:20 ΜΜ, Fulgore είπε

Το αν θα επισκευαστει ή αν θα κοπει πιστωτικο αυτο δεν το γνωριζω γιατι δεν εχω αγορασει κατι απο την εν λογω εταιρεια και να εχω κανει χρηση της εγγυησης.

Αυτό με τα πιστωτικά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Πιστωτικό παίρνεις από το κατάστημα μόνο εάν θέλεις να αγοράσεις ξανά πάλι από το ίδιο κατάστημα. Δηλαδή αντί να σου δώσει τα λεφτά στο χέρι, να πας στο ράφι, να πάρεις κάτι και να του τα ξαναδώσεις, σου κόβει πιστωτικό.
Επιστροφή χρημάτων γίνεται όταν το προϊόν δεν μπορεί να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί.

Τα πιστωτικά είναι κόλπο και στην ουσία κρατάνε όμηρο τον πελάτη.

@webparts

Αν το κολλήσεις θα χάσεις σίγουρα την εγγύηση καθώς είναι κάτι που φαίνεται.
Το πας πίσω και ζητάς επισκευή. 

Επεξ/σία από Heatspreader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Τα πιστωτικά είναι κόλπο και στην ουσία κρατάνε όμηρο τον πελάτη.

Στο καταστημα της Καλαματας παντως τα παιδια μου τα δινουν κανονικα τα χρηματα,αντι για πιστωτικο.

Ειναι θεμα καταστηματος το ποσο μαλακισμενα θα αντιμετωπισουν τον πελατη.

9 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Αν το κολλήσεις θα χάσεις σίγουρα την εγγύηση καθώς είναι κάτι που φαίνεται.
Το πας πίσω και ζητάς επισκευή. 

Δεν τεθηκε ποτε τετοιο θεμα απο τη μερια μου,απλα καποιος παλικαρος αρχισε να λεει οτι θα ηταν παρανομο κατι τετοιο και καπως ετσι καταληξαμε εδω.

Δε θελω ουτε επισκευη ουτε αντικατασταση,καθως ειναι σιγουρο οτι θα χαλασει παλι.

Επεξ/σία από webparts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...