webparts Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρελαβα αυτο το πληκτρολογιο πριν μια βδομαδα περιπου. Διαβασα νορμαλ αξιολογησεις,αλλα καπου διαβασα οτι τα πληκτρα σπανε ευκολα,για αυτο και φροντισα να μην ακουμπησει ουτε το κινητο μου επανω. Στη βδομαδα πανω εσπασε το δεξι enter επειδη το πατουσα με τον αντιχειρα στο κατω σημειο,εχοντας σαν αποτελεσμα αυτης της κινησης να ανασηκωνεται η πανω μερια του πληκτρου μεχρι που εσπασε το κλιπακι. Τι προβλεπεται τωρα για επιστροφη;Προφανως και δε θελω αλλο ιδιο πληκτρολογιο,ειναι δεδομενο πλεον οτι τα πληκτρα του σπανε ευκολα. Θα μπορουσα να κανω τον κινεζο,να το κολλησω με κολλα και απλα να κανω υπαναχωρηση,να το επιστρεψω και να ζητησω πιστωση,αλλα θελω να παω με το γραμμα του νομου. Ξερω οτι θα με ταλαιπωρησουν οπως κανουν οποτε τους επιστρεφω προιον που κουτσοδουλευει,για να μου το ξαναστειλουν μετα απο 15 μερες λεγοντας οτι "δουλευει". Το θεμα ειναι,θα το δεχθουν οτι ειναι κακη η ποιοτητα η θα το φορτωσουν πανω μου λογω κακης χρησης; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από webparts
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Πήγαινε το πίσω και ίσως δεν σου πουν τίποτα....άμα έχουν και άλλα τέτοια κρούσματα 2
siralexgio7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, webparts είπε Παρελαβα αυτο το πληκτρολογιο πριν μια βδομαδα περιπου. Διαβασα νορμαλ αξιολογησεις,αλλα καπου διαβασα οτι τα πληκτρα σπανε ευκολα,για αυτο και φροντισα να μην ακουμπησει ουτε το κινητο μου επανω. Στη βδομαδα πανω εσπασε το δεξι enter επειδη το πατουσα με τον αντιχειρα στο κατω σημειο,εχοντας σαν αποτελεσμα αυτης της κινησης να ανασηκωνεται η πανω μερια του πληκτρου μεχρι που εσπασε το κλιπακι. Τι προβλεπεται τωρα για επιστροφη;Προφανως και δε θελω αλλο ιδιο πληκτρολογιο,ειναι δεδομενο πλεον οτι τα πληκτρα του σπανε ευκολα. Θα μπορουσα να κανω τον κινεζο,να το κολλησω με κολλα και απλα να κανω υπαναχωρηση,να το επιστρεψω και να ζητησω πιστωση,αλλα θελω να παω με το γραμμα του νομου. Ξερω οτι θα με ταλαιπωρησουν οπως κανουν οποτε τους επιστρεφω προιον που κουτσοδουλευει,για να μου το ξαναστειλουν μετα απο 15 μερες λεγοντας οτι "δουλευει". Το θεμα ειναι,θα το δεχθουν οτι ειναι κακη η ποιοτητα η θα το φορτωσουν πανω μου λογω κακης χρησης; Λογικά θα σου το αλλάξουν. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για "κακή χρήση". Δε μπορεί να αποδειχτεί. Αν έσπαγες κανά razer ή κανά corsair, τότε θα ήταν, ίσως, διαφορετικά. Αλλά, αφού την είδες τη "λούμπα" γιατί το πήρες; Τέλος πάντων, όλοι την έχουμε πατήσει με τέτοιες αγορές, υψηλού ρίσκου...-🙂
webparts Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 31 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε Λογικά θα σου το αλλάξουν. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για "κακή χρήση". Δε μπορεί να αποδειχτεί. Αν έσπαγες κανά razer ή κανά corsair, τότε θα ήταν, ίσως, διαφορετικά. Αλλά, αφού την είδες τη "λούμπα" γιατί το πήρες; Τέλος πάντων, όλοι την έχουμε πατήσει με τέτοιες αγορές, υψηλού ρίσκου...-🙂 Ε δεν το περιμενα και τοσο φολα.. Ειχε ωραια χρωματακια για αυτο
siralexgio7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, webparts είπε Ε δεν το περιμενα και τοσο φολα.. Ειχε ωραια χρωματακια για αυτο Γι' αυτό τα κάνουν όμορφα,αυτά που είναι προβληματικά! Corsair και πάλι Corsair!😎- 1
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, webparts είπε Θα μπορουσα να κανω τον κινεζο,να το κολλησω με κολλα και απλα να κανω υπαναχωρηση,να το επιστρεψω και να ζητησω πιστωση Με συγχωρεις αλλα το παραπανω που περιγραφεις ειναι παρανομο/δεν γινεται.
webparts Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 55 λεπτά πριν, Fulgore είπε Με συγχωρεις αλλα το παραπανω που περιγραφεις ειναι παρανομο/δεν γινεται. Συγχωρεμένος και εκτος θεματος.
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, webparts είπε Συγχωρεμένος και εκτος θεματος. Δεν ειναι εκτος θεματος αλλα οκ. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Fulgore
siralexgio7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 38 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν ειναι εκτος θεματος αλλα οκ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είπε ότι θέλει να/θα το κάνει. "Θα μπορούσα να...".🤔 1
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, siralexgio7 είπε Η αλήθεια είναι ότι δεν είπε ότι θέλει να/θα το κάνει. "Θα μπορούσα να...".🤔 Δεν αντιλεγω αλλα και εγω απαντησα στο κατα ποσο στεκει αυτο ή οχι.
webparts Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 43 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν ειναι εκτος θεματος αλλα οκ. Δεν απαντησες σε κατι εντος θεματος,απλα ειπες κατι δικο σου. Εαν εχεις να προσθεσεις κατι που να βοηθησει στη συζητηση και στο προβλημα μου εισαι καλοδεχουμενος. 1
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, webparts είπε Ξερω οτι θα με ταλαιπωρησουν οπως κανουν οποτε τους επιστρεφω προιον που κουτσοδουλευει,για να μου το ξαναστειλουν μετα απο 15 μερες λεγοντας οτι "δουλευει". Το θεμα ειναι,θα το δεχθουν οτι ειναι κακη η ποιοτητα η θα το φορτωσουν πανω μου λογω κακης χρησης; Στα του θεματος τωρα το eshop οφειλει να παρει το πληκτρολογιο και να το στειλει πισω στην εταιρεια(δεν ξερω αν εχει καποιο επισημο service εδω η εν λογω εταιρεια),δεν εχει σε καμια περιπτωση επισημο service για να παρει αποφασεις και να κρινει αν ενα πληκτρολογιο ''δουλευει'' ή οχι. Πωλητης ειναι και πρεπει να δρασει αναλογα. Το αν θα επισκευαστει ή αν θα κοπει πιστωτικο αυτο δεν το γνωριζω γιατι δεν εχω αγορασει κατι απο την εν λογω εταιρεια και να εχω κανει χρηση της εγγυησης. Το μονο προβλημα σε αυτο ειναι μην τυχον η εταιρεια σου πει οτι δεν στο καλυπτει επειδη το προβλημα το προκαλεσες εσυ(δεν γνωριζω ακριβως για τι μεγεθος ζημιας μιλαμε),αλλα ακομα και να στο πει το eshop να ζητησεις να σου δωσουν το αντιστοιχο email.
webparts Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Στα του θεματος τωρα το eshop οφειλει να παρει το πληκτρολογιο και να το στειλει πισω στην εταιρεια(δεν ξερω αν εχει καποιο επισημο service εδω η εν λογω εταιρεια),δεν εχει σε καμια περιπτωση επισημο service για να παρει αποφασεις και να κρινει αν ενα πληκτρολογιο ''δουλευει'' ή οχι. Πωλητης ειναι και πρεπει να δρασει αναλογα. Το αν θα επισκευαστει ή αν θα κοπει πιστωτικο αυτο δεν το γνωριζω γιατι δεν εχω αγορασει κατι απο την εν λογω εταιρεια και να εχω κανει χρηση της εγγυησης. Το μονο προβλημα σε αυτο ειναι μην τυχον η εταιρεια σου πει οτι δεν στο καλυπτει επειδη το προβλημα το προκαλεσες εσυ(δεν γνωριζω ακριβως για τι μεγεθος ζημιας μιλαμε),αλλα ακομα και να στο πει το eshop να ζητησεις να σου δωσουν το αντιστοιχο email. Η ζημια ειναι οτι απο τα 4 κλιπακια του πληκτρου εσπασε το ενα,με αποτελεσμα τα αλλα 3 να μην το κρατανε. Δεν ειναι κατι που με καιει,αλλα ξερω οτι θα αντιμετωπισω πολλη ταλαιπωρια επειδη προκειται για "φυσικη φθορα". Φυσικα ενα πληκτρο δε μπορει να σπαει ετσι,εδω εχουμε αλλα φθηνα πληκτρολογια πολλα χρονια, που εχουν φαει μπουνιες και το μονο που παθαν ηταν να σπασει η βαση που τα κραταει "ορθια". Καλα να παθω που ηθελα να αλλαξω απο το κλασσικο σκυλι της microsoft ! 1
siralexgio7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, webparts είπε Η ζημια ειναι οτι απο τα 4 κλιπακια του πληκτρου εσπασε το ενα,με αποτελεσμα τα αλλα 3 να μην το κρατανε. Δεν ειναι κατι που με καιει,αλλα ξερω οτι θα αντιμετωπισω πολλη ταλαιπωρια επειδη προκειται για "φυσικη φθορα". Φυσικα ενα πληκτρο δε μπορει να σπαει ετσι,εδω εχουμε αλλα φθηνα πληκτρολογια πολλα χρονια, που εχουν φαει μπουνιες και το μονο που παθαν ηταν να σπασει η βαση που τα κραταει "ορθια". Καλα να παθω που ηθελα να αλλαξω απο το κλασσικο σκυλι της microsoft ! "Σκυλί της microsoft..."!!!-
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, webparts είπε Η ζημια ειναι οτι απο τα 4 κλιπακια του πληκτρου εσπασε το ενα,με αποτελεσμα τα αλλα 3 να μην το κρατανε. Δεν ειναι κατι που με καιει,αλλα ξερω οτι θα αντιμετωπισω πολλη ταλαιπωρια επειδη προκειται για "φυσικη φθορα". Φυσικα ενα πληκτρο δε μπορει να σπαει ετσι,εδω εχουμε αλλα φθηνα πληκτρολογια πολλα χρονια, που εχουν φαει μπουνιες και το μονο που παθαν ηταν να σπασει η βαση που τα κραταει "ορθια". Καλα να παθω που ηθελα να αλλαξω απο το κλασσικο σκυλι της microsoft ! Οπως ειπα και πιο πισω,μιλησε καλυτερα κατευθειαν με την εταιρεια πρωτα(στειλε τους αν ειναι και καμια φωτογραφια μεσω email αν χρειαστει για να το δουν κιολας)πριν το πας στο eshop. Αν καταφερεις να βγαλεις ακρη με την εταιρεια,μετα οτι και να σου πει το eshop δεν σε νοιαζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα