Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα θελω μια γνωμη για καταλληλη μητρικη για αυτον τον επεξεργαστη.Σκοπευω να τον κανω και oc για αυτο ψαχνω μια καταλληλη για αυτο.Εχω δει πολυ να λενε για αυτην https://www.skroutz.gr/s/11553176/Asrock-AB350M-Pro4.html αλλα βλεπω στα σχολια πολλους να εχουν θεμα με αυτην κυριως με αυτους τους επεξεργαστες αν γνωριζει κανεις κατι παραπανω πανω σε αυτο να μου πει.Και αν οχι αυτη ποια θα ηταν η καλυτερη κοντα σε αυτα τα λεφτα για oc.Ευχαριστω εκ τον προτερων!

Δημοσ.

ATX, micro ATX ή mini ITX; Θα μπει κάποια στιγμή άλλος ΑΜ4 επεξεργαστής (πχ κανένας 3700 του χρονου) ή θα μείνει πάντα με APU ή άντε κανέναν εξαπύρηνο; Η Pro4 micro ATX παρουσίασε κάποια παγώματα, δεν ξέρω αν έχουν λυθεί ή αν ήταν προβληματική παρτίδα. Η ΑΤΧ είναι ΟΚ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mindtrapper είπε

ATX, micro ATX ή mini ITX; Θα μπει κάποια στιγμή άλλος ΑΜ4 επεξεργαστής (πχ κανένας 3700 του χρονου) ή θα μείνει πάντα με APU ή άντε κανέναν εξαπύρηνο; Η Pro4 micro ATX παρουσίασε κάποια παγώματα, δεν ξέρω αν έχουν λυθεί ή αν ήταν προβληματική παρτίδα. Η ΑΤΧ είναι ΟΚ.

μετα τo 4.70 bios λυθηκε το θεμα με τα παγωματα

Δημοσ.

απλα ειδα πολλα σχολια απο ατομα που τους εβγαλε θεμα λογο ελατωματικων παρτιδων η μπορει και κατι αλλο.Αρα δηλαδη ηταν θεμα bios? μην την παρω φοβαμαι και μου βγει ελατωματικη και τρεχουμε για βλακειες μετα.Επισης αξιζει μηπως η gigabyte που ανεβασε ο φιλος απο πανω περισσοτερο απο αυτη της asrock?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν βλεπεις πολλα θεματα να αναφερουν καλυτερα σε κατι δοκιμασμενο . Ειναι οικονομικη αλλα σκεψου και 1-2 γορες πηγαινε ελα και λιγες μερες αναμονη. Εχουν πολλα θεματα γενικα ολες με τους νεους επεξεργαστες τα bios update καθε 2 εβδομαδες μεσο ορο σε ολες τις μητρικες. Και αντε να δεις αν εχει θεμα η μητρικη ή το bios .... δες και μια msi mortar b350 η τιμη ειναι κοντα και οι νεες παρτιδες ειναι οκ για 2000 σειρα. Και εχει παραπανω εξοδους μεχρι και display port 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, busellatos είπε

Αν βλεπεις πολλα θεματα να αναφερουν καλυτερα σε κατι δοκιμασμενο . Ειναι οικονομικη αλλα σκεψου και 1-2 γορες πηγαινε ελα και λιγες μερες αναμονη. Εχουν πολλα θεματα γενικα ολες με τους νεους επεξεργαστες τα bios update καθε 2 εβδομαδες μεσο ορο σε ολες τις μητρικες. Και αντε να δεις αν εχει θεμα η μητρικη ή το bios .... δες και μια msi mortar b350 η τιμη ειναι κοντα και οι νεες παρτιδες ειναι οκ για 2000 σειρα. Και εχει παραπανω εξοδους μεχρι και display port 

Το μισείς τον ts έτσι; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...