Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 για την ακρίβεια αυτές οι διαφορες είναι της ταξης ότι το αυτοκινητο παει μεχρι 220 αλλα εσυ πας μεχρι 210...Σιγα τα αυγα δηλαδή...δεν θα δει διαφορα πουθενα 1
boombastik Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) O i5 4460 και το chipset υποστιριζουν 1600 mhz. Xmp δεν μπορει να βαλει γιατι εχει δυο διαφορετικα ζευγαρια και μαλλον τα xmp εχουν διαφορετικα timmings. To μονο που μπορει να κανει ειναι να βαλει χειροκίνητα 1600 mhz speed αν και τα 4dimms εχουν ιδια voltage σε αυτη την ταχύτητα. Η μητρικη κανονικα αν ολα τα modules ηταν 1600 mhz θα εβαζε default 1600 μιας και ειναι η επίσημη ταχύτητα. Αρα σιγουρα εχει καπιο stickakiμε ταχύτητα χωρις xmp 1333 mhz. Υστερογραφο : αν και τα δυο ζυγαρια εχουν ακριβως το ιδιο xmp εγω θα το ενεργοποιουσα. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από boombastik 1
Plig88 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, teoChnologist είπε Έχεις πληρώσει οθόνη 75Hz και την τρέχεις στα 70. Και επιπλέον έχεις πληρώσει 1600MHz μνήμες και τις τρέχεις στα 1333MHz. Είναι σαν να έχεις αγοράσει 4πορτο αυτοκίνητο και να μην χρησιμοποιείς την μία πόρτα. Καμία λογική, κανένα κέρδος. Τι εννοείς ; Δηλαδή ποσό να κλειδωσω τα frames ? 75 hz
teoChnologist Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε για την ακρίβεια αυτές οι διαφορες είναι της ταξης ότι το αυτοκινητο παει μεχρι 220 αλλα εσυ πας μεχρι 210...Σιγα τα αυγα δηλαδή...δεν θα δει διαφορα πουθενα Θα το πω διαφορετικά για να γίνω κατανοητός. Έχεις ένα αυτοκίνητο που μπορεί να πιάσει 280 άλλα στα 230 έχει εργοστασιακό κόφτη. Κι εσύ πας και βάζεις τον "κόφτη" στα 220. Ενδεχομένως να μην έχει καμία διάφορα πάντως σίγουρα δεν έχει νόημα μια τέτοια κίνηση. 10 λεπτά πριν, Plig88 είπε Τι εννοείς ; Δηλαδή ποσό να κλειδωσω τα frames ? 75 hz Ίσως στα 80-85. Συγκεκριμένα το έχω στα 80 στη δίκη μου για ψυχολογικούς λόγους κυρίως, ώστε να καλύψω και τις περιπτώσεις που υπάρχουν 1-5 fps drops, για να μένω μονίμως πάνω από 75. Ισχύει ότι μιλάμε για υπερ-λεπτομέρειες. Αλλά και πάλι στα 80 "ξεκουράζεις" το σύστημα με ελάχιστο κόστος σε θερμοκρασίες.
Plig88 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Κατάλαβα τι θέλεις να πεις ,,,,, όντος για της μνήμες πρέπει να δω τα timings τους ,,,,, είναι dual channel μεταξη τους ,,,,οι 2x4gb 1600 Corsair vegence black module και οι 2x4gb 1600 Corsair vegence low profile blue module ,,,,, 1
Plig88 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, teoChnologist είπε Θα το πω διαφορετικά για να γίνω κατανοητός. Έχεις ένα αυτοκίνητο που μπορεί να πιάσει 280 άλλα στα 230 έχει εργοστασιακό κόφτη. Κι εσύ πας και βάζεις τον "κόφτη" στα 220. Ενδεχομένως να μην έχει καμία διάφορα πάντως σίγουρα δεν έχει νόημα μια τέτοια κίνηση. Ίσως στα 80-85. Συγκεκριμένα το έχω στα 80 στη δίκη μου για ψυχολογικούς λόγους κυρίως, ώστε να καλύψω και τις περιπτώσεις που υπάρχουν 1-5 fps drops, για να μένω μονίμως πάνω από 75. Ισχύει ότι μιλάμε για υπερ-λεπτομέρειες. Αλλά και πάλι στα 80 "ξεκουράζεις" το σύστημα με ελάχιστο κόστος σε θερμοκρασίες. Να σου πω την αλήθεια άκου τι παίζει ,,,, υποτίθεται πήρα το monitor για να κοπούν τα screen tearing . Αλλά συνέχισε να τα έχει , όποτε το έψαξα ,,,,το monitor μου είναι το AOC 1ms 75hz freesync,,,,,, αλλά μετά έμαθα ότι το freesync λειτουργεί μόνο σε amd ,,,,, όποτε έβαλα cap και ενεργοποίησα και στις ρυθμίσεις της κάρτας και στο pubg το vsync ,,,, ΕΕ και με αυτόν το τρόπο λύθηκε το πρόβλημα του screen tearing ,,,,, 58 λεπτά πριν, Plig88 είπε Να σου πω την αλήθεια άκου τι παίζει ,,,, υποτίθεται πήρα το monitor για να κοπούν τα screen tearing . Αλλά συνέχισε να τα έχει , όποτε το έψαξα ,,,,το monitor μου είναι το AOC 1ms 75hz freesync,,,,,, αλλά μετά έμαθα ότι το freesync λειτουργεί μόνο σε amd ,,,,, όποτε έβαλα cap και ενεργοποίησα και στις ρυθμίσεις της κάρτας και στο pubg το vsync ,,,, ΕΕ και με αυτόν το τρόπο λύθηκε το πρόβλημα του screen tearing ,,,,, Να σου πω για τσέκαρε και εσυ μια τις μνήμες που έχω ,,,, αν ταιριάζουν
Plig88 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 22 ώρες πριν, Plig88 είπε Να σου πω την αλήθεια άκου τι παίζει ,,,, υποτίθεται πήρα το monitor για να κοπούν τα screen tearing . Αλλά συνέχισε να τα έχει , όποτε το έψαξα ,,,,το monitor μου είναι το AOC 1ms 75hz freesync,,,,,, αλλά μετά έμαθα ότι το freesync λειτουργεί μόνο σε amd ,,,,, όποτε έβαλα cap και ενεργοποίησα και στις ρυθμίσεις της κάρτας και στο pubg το vsync ,,,, ΕΕ και με αυτόν το τρόπο λύθηκε το πρόβλημα του screen tearing ,,,,, Να σου πω για τσέκαρε και εσυ μια τις μνήμες που έχω ,,,, αν ταιριάζουν Λοιπόν κομπλέ έκανα xmp και τρέχει στα 1600 απροβλημάτιστα ,,,, βέβαια παρατιρισα ένα άλλο πρόβλημα μετά από ώρα ,,,, σε κάποια φάση στο pubg από 70 που είχα βάλει cap στο FPS ,, έπεσαν στα 40-35, wtf
cobain_7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Plig88 είπε Λοιπόν κομπλέ έκανα xmp και τρέχει στα 1600 απροβλημάτιστα ,,,, βέβαια παρατιρισα ένα άλλο πρόβλημα μετά από ώρα ,,,, σε κάποια φάση στο pubg από 70 που είχα βάλει cap στο FPS ,, έπεσαν στα 40-35, wtf Δεν ειναι τιποτα, απλα επειδη παρεβλεψες την παροτρυνση των παιδιων να μην ασχοληθεις ιδιαιτερα, σε ετρωγε και πηγες τον κοφτη του αμαξιου απο τα 220 στα 230. Ελα μωρε, ειναι σαν να εβαλες και 30 σακια τσιμεντο μεσα στο αμαξι παραλληλα, αλλα τι σε νοιαζει.. ο κοφτης πλεον ειναι στα 230! Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από cobain_7 1
teoChnologist Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Στις 22/4/2018 στις 2:51 ΠΜ, cobain_7 είπε Δεν ειναι τιποτα, απλα επειδη παρεβλεψες την παροτρυνση των παιδιων να μην ασχοληθεις ιδιαιτερα, σε ετρωγε και πηγες τον κοφτη του αμαξιου απο τα 220 στα 230. Ελα μωρε, ειναι σαν να εβαλες και 30 σακια τσιμεντο μεσα στο αμαξι παραλληλα, αλλα τι σε νοιαζει.. ο κοφτης πλεον ειναι στα 230! Το ότι κατάφερες να συνδέσεις την τυχαία πτώση fps με την παρότρυνση να λειτουργεί τις μνήμες στην εργοστασιακή τους ταχύτητα και να το χρησιμοποιήσεις τελικά ώς επιχείρημα για να ενισχύσεις την μια εκ των δύο απόψεων που ακούστηκαν παραπάνω, είναι ταλέντο. Ειδικά ο τρόπος που πρόσθεσες το υπονοούμενο με μια μικρή δώση ειρωνίας και το κάλυψες με ένα emoticon, είναι άξιο like. Πάρτο λοιπόν, σου αξίζει στο 100%. Στις 21/4/2018 στις 1:58 ΜΜ, Plig88 είπε Λοιπόν κομπλέ έκανα xmp και τρέχει στα 1600 απροβλημάτιστα ,,,, βέβαια παρατιρισα ένα άλλο πρόβλημα μετά από ώρα ,,,, σε κάποια φάση στο pubg από 70 που είχα βάλει cap στο FPS ,, έπεσαν στα 40-35, wtf Πιθανότατα είναι εντελώς τυχαίο. Επειδή εσύ έχεις το σύστημα, αν θεωρείς ότι το προκαλούν οι μνήμες στα 1600 (για το οποίο αμφιβάλλω), μπορείς να κάνεις revert στο παλιό Setting. 1
cobain_7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, teoChnologist είπε Το ότι κατάφερες να συνδέσεις την τυχαία πτώση fps με την παρότρυνση να λειτουργεί τις μνήμες στην εργοστασιακή τους ταχύτητα και να το χρησιμοποιήσεις τελικά ώς επιχείρημα για να ενισχύσεις την μια εκ των δύο απόψεων που ακούστηκαν παραπάνω, είναι ταλέντο. Ειδικά ο τρόπος που πρόσθεσες το υπονοούμενο με μια μικρή δώση ειρωνίας και το κάλυψες με ένα emoticon, είναι άξιο like. Πάρτο λοιπόν, σου αξίζει στο 100%. Πιθανότατα είναι εντελώς τυχαίο. Επειδή εσύ έχεις το σύστημα, αν θεωρείς ότι το προκαλούν οι μνήμες στα 1600 (για το οποίο αμφιβάλλω), μπορείς να κάνεις revert στο παλιό Setting. Απλα facts. Τον διπλαρωσατε τον φιλο να πουσαρει τις μνημες παραπανω, ωστε να μπορεσει να παρει το 'μεγιστο' απο οτι του λεγατε πληρωσε, ενω η μητρικη εβαλε κατευθειαν τα settings που θεωρησε σωστο για αυτα που κουμπωσαν επανω. Μεχρι τοτε δεν ειχε προβλημα με τα fps, ενω μετα ειχε. Μιλας για τυχαια πτωση fps, ενω εγω μιλω οτι θα επαιρνε το χρυσο παπαρι εξ'αρχης που συνεχιζει να ισχυει. Τωρα αν ζοριστικες που του πουλησες παπαντζα... φτιαξε κανενα φραπεδακι να πανε κατω τα φαρμακια και φτιαξε μου και εμενα ενα αν θελεις. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από cobain_7
Plig88 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Βασικά ρε παιδιά δεν ξέρω ,,,, ίσως καλύτερα είναι που τρέχει σε xmp ,,,, εχθές πήρα καινουρια GPU , gtx 1060 3gb ,,,, καμία σχέση με 660,,, πλέον τα έχω οκά σε medium και κάποια σε ultra και παίζω σε 75-80 FPS και αν θα έχω πτώση φτάνει μέχρι 64 το πολύ ,,,,, όποτε κομπλέ ,,,,, Μόλις τώρα, Plig88 είπε Βασικά ρε παιδιά δεν ξέρω ,,,, ίσως καλύτερα είναι που τρέχει σε xmp ,,,, εχθές πήρα καινουρια GPU , gtx 1060 3gb ,,,, καμία σχέση με 660,,, πλέον τα έχω οκά σε medium και κάποια σε ultra και παίζω σε 75-80 FPS και αν θα έχω πτώση φτάνει μέχρι 64 το πολύ ,,,,, όποτε κομπλέ ,,,,, Αλλά καμία ιδέα για το Γαμω screen tearring ( ή όπως στον άνεμο λέγεται ) ,,,,, στις ρυθμίσεις της Nvidia έχω βάλει το vsync στο on και στο pubg το vsync στο on ,,,,, αλλά μμμμμμμμμμ έτσι και έτσι ,,,,,, εν ολίγης έκανα τα παραπάνω και έχω βάλει cap στα 85 FPS ,,,,,( η οθόνη είναι 75hz )........βέβαια δοκίμασα και επιλογή στο vsync επιλογή fast ,,, αλλά γινόταν πολύ «άγρια» η κίνηση ,,,,, καμία ιδέα ; Ή ρύθμιση ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα