Προς το περιεχόμενο

Smartphone έως 330ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: ~330
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing, Camera
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: ~5-5.2'' (και μεγαλύτερο αρκεί να μην έχει μεγάλα bezels για να είναι μαζεμένο)
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιάφορα
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Η βασική ναι, η selfie δε μας καίει.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Αν υπάρχει καλώς, αλλά δε το θεωρώ σημαντικό.
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Επιθυμητό το stock android, όχι απαραίτητο βέβαια.
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να βγάζει τη μέρα με αρκετή χρήση.
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Αν είναι από εξωτερικό, από Ευρώπη (amazon ή μαγαζιά από idealo)
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;

Σε γενικά πλαίσια έχω δει:

1. Samsung Galaxy A8 
2. LG G6 

Τι άλλες επιλογές υπάρχουν; Η τι καλύτερο παίζει σε αυτά που ψάχνω ή θα παίξει στο κοντινό μέλλον (αν αξίζει την αναμονή);

Δημοσ.

Μακριά απο lg, δυστυχώς τα τελευταία μοντέλα κινητών πάνε κατα διαόλου, οχι τοσο λόγω χαρακτηριστικών ή τιμης αλλα κυρίως λόγω των προβλημάτων που εμφανίζουν... Το a8 ειναι ακριβούτσικο, σε χαμηλότερη τιμή ίσως το συζητάς, αλλα σε αυτήν που εχει τώρα οχι. Θα έλεγα να δεις mi note 3 αλλά θα σε χαλάσει το μέγεθος της οθόνης οπότε προτείνω s7. Αν και κινητό του 2016 ειναι πολύ δυνατό ακόμα, ενώ η κάμερα του απλά κορυφαία. Ειναι και αρκετά compact, δηλαδή βολεύει η χρήση στο ένα χέρι. Μπορεί να είναι λίγο πιο πάνω απο το budget σου αλλά εγω, στη θέση σου, θα κοιτούσα για μεταχειρισμένο, πιστεύω αξίζει. Οσο για το xz1 compact...έχει καλό επεξεργαστή αλλά δε ξέρω τι γίνεται με τη κάμερα. Οπως ειναι γνωστό πολλά sony έχουν θέμα και ανεβάζουν θερμοκρασία μετά απο λίγα λεπτά χρήσης της κάμερας με αποτέλεσμα να χρειάζεται να περιμένεις να πεσει η θερμοκρασία. Σε αλλα sony κινητά (πχ xperia x με τον sd 650) ανεβαίνει και η θερμοκρασία του cpu αλλά λογικά δε θα έχεις πρόβλημα στο xz1 αφού έχει τον 835. 

Εν ολίγοις και μένα μ αρέσει το a8 αλλά θα διάλεγα το s7.  Το χουν πολλοί φίλοι μου και μπορώ να πω οτι ειναι εξαιρετικό κινητό, δε κολλάει καθόλου, εχει εκπληκτική οθόνη και η κάμερα του παραμένει μια απο τις καλύτερες που έχουμε δει σε κινητό. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, odystam είπε

Μακριά απο lg, δυστυχώς τα τελευταία μοντέλα κινητών πάνε κατα διαόλου

δεν τον νοιαζουν τα τελευταια μοντελα...αλλα το G6...Το οποιο αν δεν κανω καποιο λαθοος δεν εχει ακουστει κιχ για το κινητο. ισα ισα οτι σε αυτα τα λεφτα που εχει παιζει σχεδον μονο του.Μονο θεμα το service του αλλα και σε αυτο βγαζεις ακρη...

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

δεν τον νοιαζουν τα τελευταια μοντελα...αλλα το G6...Το οποιο αν δεν κανω καποιο λαθοος δεν εχει ακουστει κιχ για το κινητο. ισα ισα οτι σε αυτα τα λεφτα που εχει παιζει σχεδον μονο του.Μονο θεμα το service του αλλα και σε αυτο βγαζεις ακρη...

Έχει βγάλει προβλήματα το g6 όπως dead pixel, το κλασικό bootloop κι άλλα. Επίσης αν γίνει κάτι, ακόμα και τη πρώτη μέρα της αγοράς, δε θα στο αντικαταστήσουν... 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, saruman123 είπε

Πολύ ωραία specs, camera βλέπω καλή. Μέγεθος πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω. Αλλά με φαίνεται χοντροκομμενο, μεγάλα bezels, πολύ μεγάλα, πρέπει να το δω από κοντά βέβαια, θα βρω κάνα Γερμανό.

6 ώρες πριν, odystam είπε

Μακριά απο lg, δυστυχώς τα τελευταία μοντέλα κινητών πάνε κατα διαόλου, οχι τοσο λόγω χαρακτηριστικών ή τιμης αλλα κυρίως λόγω των προβλημάτων που εμφανίζουν... Το a8 ειναι ακριβούτσικο, σε χαμηλότερη τιμή ίσως το συζητάς, αλλα σε αυτήν που εχει τώρα οχι. Θα έλεγα να δεις mi note 3 αλλά θα σε χαλάσει το μέγεθος της οθόνης οπότε προτείνω s7. Αν και κινητό του 2016 ειναι πολύ δυνατό ακόμα, ενώ η κάμερα του απλά κορυφαία. Ειναι και αρκετά compact, δηλαδή βολεύει η χρήση στο ένα χέρι. Μπορεί να είναι λίγο πιο πάνω απο το budget σου αλλά εγω, στη θέση σου, θα κοιτούσα για μεταχειρισμένο, πιστεύω αξίζει. Οσο για το xz1 compact...έχει καλό επεξεργαστή αλλά δε ξέρω τι γίνεται με τη κάμερα. Οπως ειναι γνωστό πολλά sony έχουν θέμα και ανεβάζουν θερμοκρασία μετά απο λίγα λεπτά χρήσης της κάμερας με αποτέλεσμα να χρειάζεται να περιμένεις να πεσει η θερμοκρασία. Σε αλλα sony κινητά (πχ xperia x με τον sd 650) ανεβαίνει και η θερμοκρασία του cpu αλλά λογικά δε θα έχεις πρόβλημα στο xz1 αφού έχει τον 835. 

Εν ολίγοις και μένα μ αρέσει το a8 αλλά θα διάλεγα το s7.  Το χουν πολλοί φίλοι μου και μπορώ να πω οτι ειναι εξαιρετικό κινητό, δε κολλάει καθόλου, εχει εκπληκτική οθόνη και η κάμερα του παραμένει μια απο τις καλύτερες που έχουμε δει σε κινητό. 

Έχει ακουστεί κάτι για το G6; Καθώς αυτό που έχω βρει εγώ είναι ότι έχει σχετικά μεγάλο battery drain αν δε το ελέγξεις και σεταρεις..

Mi Note 3 έχεις δίκιο πως με χαλάει η οθόνη του, έχουμε δύο Xiaomi στο σπίτι. Δεν έχω ξετρελαθεί, έχουν κάτι κολλήματα ώρες ώρες, αλλιώς θα κοιτούσα mi6.

Κινητό γενικά καινούριο ή σφραγισμένο κοιτάω, μεταχειρισμένο δύσκολα. Απλά το S7 δε το έχω βάλει καθώς το θεωρώ παλιό, και δεν ξέρω πόσα updates θα πάρει ακόμα, πέρα της τιμής του που ανεβαίνει πιο πάνω από όσα θα ήθελα να δώσω, αν αξίζει η διαφορά τιμής θα το σκεφτώ. Το Α8 στα 290-300 που το βλέπω μερικές φορές δεν αξίζει λες εε;

Το HTC U Ultra έχει ξεπεράσει κατά πολύ αυτό που θεωρώ εγώ κινητό σε μέγεθος.. :-P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, odystam είπε

Έχει βγάλει προβλήματα το g6 όπως dead pixel, το κλασικό bootloop κι άλλα. Επίσης αν γίνει κάτι, ακόμα και τη πρώτη μέρα της αγοράς, δε θα στο αντικαταστήσουν... 

Το dead pixel μπορει να λαχει σε οποιοδήποτε κινητο...Για το "κλασσικο" bootloop που λες δεν εχω δει ουτε ένα θεμα...Τωρα αν εγινε σε ένα κινητο στα ποσα εχουν πουληθεί δεν θα το ελεγα "κλασσικο" σαν του g4....
Ωστόσο αποτελει πρόβλημα το service 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, c23 είπε

Πολύ ωραία specs, camera βλέπω καλή. Μέγεθος πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω. Αλλά με φαίνεται χοντροκομμενο, μεγάλα bezels, πολύ μεγάλα, πρέπει να το δω από κοντά βέβαια, θα βρω κάνα Γερμανό.

Καλύτερα να το δεις από κοντά,το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία του.

Αλλά έχει πολλά έξτρα και δεν θα σε απογοητεύσει.

Το mi note 3 είναι το καλύτερο στην μεσαία κατηγορία στην κάμερα,απλός δεν υποστηρίζει την 800αρα.

Το G6 δεν έχει καθόλου καλή μπροστινή κάμερα.

Για bootloop και τέτοια δεν έχει ακουστεί κάτι, εκτός και αν ο odystam εχει κάποιο link .

Το htc u ultra παρά πολύ καλό, αλλά σου ξεφεύγει λίγο στο μέγεθος :P

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το G6 δεν έχει καθόλου καλή μπροστινή κάμερα.

Οριστε?Αν δεν μπερδευομαι καπου εδώ λεει για διπλη πισω και μια μπροστα με f/2.4.

https://www.gsmarena.com/lg_g6-8466.php

Camera Primary Dual: 13 MP (f/1.8, 1/3", 1.12µm, 3-axis OIS, PDAF) + 13 MP (f/2.4, no AF), phase detection autofocus, dual-LED flash,

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Οριστε?

https://www.gsmarena.com/lg_g6-8466.php

Camera Primary Dual: 13 MP (f/1.8, 1/3", 1.12µm, 3-axis OIS, PDAF) + 13 MP (f/2.4, no AF), phase detection autofocus, dual-LED flash,

Το ξέρω,αλλά δυστυχώς στην πράξη είναι έτσι όπως στα λέω.

Και άντε μην πάρεις εμένα στα υπόψιν, ψάξε λίγο στο forum και θα δεις ότι θα στο επιβεβαιώσουν και άλλοι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Γραψε λαθος...νομιζα ειπες δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ καμερα...

Δεν πειράζει.

Για να ολοκληρώσω,δεν είναι τυχαίο στο kimovil να του δίνουν 6.7 στην selfie.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ το g6 και απο άποψη σχεδιασμού και απο κάμερα (δε νομίζω ότι υπάρχει άλλο κινητό με τέτοιους φακούς). Έλεγα να το πάρω, πραγματικά αγάπησα αυτήν την bezelless εμφάνιση αλλά μετά διάβασα αυτά που λέει ο ziaba....

https://www.insomnia.gr/forums/topic/651119-lg-g6-ναι-ή-όχι-και-γιατί/

Εχω διαβάσει κι άλλα στα xda και reddit..

Βεβαια τα προηγούμενα έχουν γραφτεί το 2017 και λογικά έχει αναβαθμιστεί το κινητό απο τότε και παλι ομως τα lg δεν έχουν και την καλύτερη υποστήριξη στην Ελλάδα. 

Επεξ/σία από odystam
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, odystam είπε

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ το g6 και απο άποψη σχεδιασμού και απο κάμερα (δε νομίζω ότι υπάρχει άλλο κινητό με τέτοιους φακούς). Έλεγα να το πάρω, πραγματικά αγάπησα αυτήν την bezelless εμφάνιση αλλά μετά διάβασα αυτά που λέει ο ziaba....

https://www.insomnia.gr/forums/topic/651119-lg-g6-ναι-ή-όχι-και-γιατί/

Εχω διαβάσει κι άλλα στα xda και reddit..

Βεβαια τα προηγούμενα έχουν γραφτεί το 2017 και λογικά έχει αναβαθμιστεί το κινητό απο τότε και παλι ομως τα lg δεν έχουν και την καλύτερη υποστήριξη στην Ελλάδα. 

Το S7 είναι καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...