drelos2 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, Ntinaras είπε ebay? Απο αυτό το site λίγο που κοίταξα στο νετ έχει πολύ καλές κριτικές και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Είναι αξιόπιστο; Ρωτάω και από προσωπικό ενδιαφέρον 😉 εχουν παρει απο μενα κοντα στα 2χιλιαρικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drelos2 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Είναι αξιόπιστο; Ρωτάω και από προσωπικό ενδιαφέρον 😉 απο όσο έχω διαβάσει εδώ μέσα είναι αξιόπιστο , βέβαια με το e-infinty δεν έχουν διαφορά στης τιμές αν δεν κάνω λάθος , και το e-infinty μου φαίνεται καλύτερο τουλάχιστον απο πρωσοπική εμπειρία . Απο e-global δεν έχω αγοράσει για να μπορώ να συγκρίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, chessplayer-alexis είπε Είναι αξιόπιστο; Ρωτάω και από προσωπικό ενδιαφέρον 😉 είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, drelos2 είπε απο όσο έχω διαβάσει εδώ μέσα είναι αξιόπιστο , βέβαια με το e-infinty δεν έχουν διαφορά στης τιμές αν δεν κάνω λάθος , και το e-infinty μου φαίνεται καλύτερο τουλάχιστον απο πρωσοπική εμπειρία . Απο e-global δεν έχω αγοράσει για να μπορώ να συγκρίνω To site του infinity μου φαίνεται πολύ πιο καλά σχεδιασμένο ενώ του eglobal πιο ... "παλιό κινέζικο". Το θέμα είναι ότι ψάχνω για τον sigma 150-600 c που δεν υπάρχει στο infinity. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drelos2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, chessplayer-alexis είπε To site του infinity μου φαίνεται πολύ πιο καλά σχεδιασμένο ενώ του eglobal πιο ... "παλιό κινέζικο". Το θέμα είναι ότι ψάχνω για τον sigma 150-600 c που δεν υπάρχει στο infinity. Μιά απο τα ίδια και εγώ ψάχνω για τον olympus 40-150 f2.8 και απο ότι φαίνεται δεν έχουν σκοπό να έχουν stock σύντομα (μετα απο επικοινωνία μαζί τους) , και ψάχνομαι να βρώ την πιο φθηνή εναλλακτική , αλλά τίποτα μέχρι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 24 λεπτά πριν, drelos2 είπε Μιά απο τα ίδια και εγώ ψάχνω για τον olympus 40-150 f2.8 και απο ότι φαίνεται δεν έχουν σκοπό να έχουν stock σύντομα (μετα απο επικοινωνία μαζί τους) , και ψάχνομαι να βρώ την πιο φθηνή εναλλακτική , αλλά τίποτα μέχρι τώρα Ωραιος φακος αυτος! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, chessplayer-alexis είπε To site του infinity μου φαίνεται πολύ πιο καλά σχεδιασμένο ενώ του eglobal πιο ... "παλιό κινέζικο". Το θέμα είναι ότι ψάχνω για τον sigma 150-600 c που δεν υπάρχει στο infinity. σε σχεση με τον tamron ο sigma θεωρειτα οτι ειναι καλυτερος; μιλαω παντα για την ιδια εστιακη αποσταση. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από maik42 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drelos2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ωραιος φακος αυτος! Ισχύει ο 12-40 f2.8 (που τον έχω ήδη και είναι εκπληκτικός) και ο 40-150 f2.8 έχουν πάρει καταπληκτικές κριτικές , και όντως τα δείγματα εικόνων και η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική σε όλη την Pro σειρά της Olympus. Και μαζί με το teleconverter (που σκοπεύω να πάρω ) έχεις 112-420 χωρίς απώλεια ποιότητας εικόνας όπως κοκορεύεται η Olympus τώρα μένει να το δω και στην πράξει , πάντως κακα λόγια γι αυτόν τον φακό δεν έχω διαβάσει πουθενά στο νετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, maik42 είπε σε σχεση με τον tamron ο sigma θεωρειτα οτι ειναι καλυτερος; μιλαω παντα για την ιδια εστιακη αποσταση. 2-3 κριτικές (να μία) που έχω διαβάσει "σχετικά" αναλυτικά δίνουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στον sigma στα 500 στην οξύτητα + το dock για ρύθμιση (αν και αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο στην πράξη από έναν ερασιτέχνη ...). Γενικά τους θεωρούν μάλλον ισοδύναμους συνολικά και με παραπλήσιες τιμές Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 https://www.e-infin.com/eu/item/1189/canon_eos_m_black_digital_camera_kit_+_canon_ef-m_18-55mm_stm_lens τι φτηνό είναι την έχει 424 eu!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Agraf είπε https://www.e-infin.com/eu/item/1189/canon_eos_m_black_digital_camera_kit_+_canon_ef-m_18-55mm_stm_lens τι φτηνό είναι την έχει 424 eu!! +13 euros μεταφορικά κι είσαι έτοιμος! + ασφάλεια από paypal κλπ. - προσωπικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος! [Canon 6D markii + Tamron 24-70 G2). Παράδοση εντός 5 εργασίμων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, chessplayer-alexis είπε +13 euros μεταφορικά κι είσαι έτοιμος! + ασφάλεια από paypal κλπ. - προσωπικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος! [Canon 6D markii + Tamron 24-70 G2). Παράδοση εντός 5 εργασίμων! εμ ναι αλλά φαίνεται πως βάζουν ό,τι τιμές θέλουν.. Φυσικα κοπανάνε στην Μ και οχι Μ10 κτλπ γιατί ο κόσμος την ζητάει/ψάχνει (Magic Lantern). Τι φτηνό είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Agraf είπε εμ ναι αλλά φαίνεται πως βάζουν ό,τι τιμές θέλουν.. Φυσικα κοπανάνε στην Μ και οχι Μ10 κτλπ γιατί ο κόσμος την ζητάει/ψάχνει (Magic Lantern). Τι φτηνό είναι.. Ή αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι γίνεται με τις mirrorless για αυτό ... πάω πάσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 δεν εχει σχεση αυτό, απλά στις τιμές βάζουν ο,τι θέλουν. Αλλου αξίζει αλλού όχι.. https://www.amazon.co.uk/Canon-EOS-Compact-System-Camera/dp/B008O0IAKK/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1534942213&sr=8-3&keywords=canon+Eos+M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις