Προς το περιεχόμενο

Αγορές φωτογραφικών ειδών από E-Infinity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, Rush13 είπε

Για candid Photos τυπου αναμνηστικές σε συνθήκες μέρας ΙΣΩΣ να συναγωνίζονται τα κινητά κάποιες τέτοιες φωτογραφικές, ειδικά σε ευκολία χρήσης.  Άμα θές να εξελιχθείς φωτογραφικά όμως και να μάθεις την τέχνη της φωτογραφίας δέν υπάρχει σύγκριση

Δεν εχω προθεση για vs αλλα οταν πιασεις στα χερια σου το p30 pro , θα αλλαξεις γνωμη , και στο λεω εγω που εχω την α6400.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να αλλάξω γνώμη γιατι? Δεν αμφισβητώ την ποιότητα εικόνας απλά αναφέρω τους περιορισμούς του κινητού. πώς αλλάζεις φακό στο p30? .

Και εγώ το κινητό παίρνω μαζί μου στις διακοπές, αλλα άμα μέχρι εκει. Οποιαδήποτε μηχανή  interchangeable lens camera σε Manual mode μου ανοίγει τον δημιουργικό κόσμο της φωτογραφίας. 

• Like 1

Ενώ σε compact πως αλλάζεις φακό;;;;

Κανείς δεν είπε ότι θα αντικαταστήσει  mirroless η dslr...

Θέλουν ακόμη 2-3 χρόνια για να το πετύχουν κι αυτό!!!!

Ναι βγάζουν καλές φωτογραφίες όπου έχει φως τα κινητά.

Αντί να πάρεις μια compact  με 200 ευρώ, και να σου κρατήσει 3-5 χρόνια δίνεις 1000 για ένα κινητό που θα κρατήσει 2 χρόνια

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lefta_yparxoun είπε

Ναι βγάζουν καλές φωτογραφίες όπου έχει φως τα κινητά.

Αντί να πάρεις μια compact  με 200 ευρώ, και να σου κρατήσει 3-5 χρόνια δίνεις 1000 για ένα κινητό που θα κρατήσει 2 χρόνια

Ειμαστε εκτος θεματος ηδη.

Καμια compact των 200 ευρω δεν ειναι  καλυτερη απο το συγκεκριμενο κινητο , κι επειδη δεν το εχεις οπως αντιλαμβανομαι να σε ενημερωσω οτι , ναι βγαζει πολυ καλες φωτο και  το  βραδυ. 

Επεξ/σία από aenaos15
  • Like 1

Στις 22/4/2019 στις 10:31 ΠΜ, steve62742 είπε

** Επίσης, έχω διαβάσει διάφορα άρθρα που αναφέρουν πως high-end κινητά ( συγκεκριμένα παντού μιλάνε για το p20 pro που ίσως θεωρείται εξαίρεση αλλά με τον καιρό δεν θα είναι ) έχουν φτάσει/ξεπεράσει τις budget (~500euro) mirrorless κάμερες. Ποια η γνώμη σας για αυτό?

Οπως βλέπεις ο άνθρωπος ρώτησε αν τα High End κινητά εχουν ξεπεράσει τις budget mirrorless. Εκει πήγαινε και η απάντηση μου οπου και σχολίασες

Δεν μίλησε κανένας για compact. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Rush13 είπε

Για candid Photos τυπου αναμνηστικές σε συνθήκες μέρας ΙΣΩΣ να συναγωνίζονται τα κινητά κάποιες τέτοιες φωτογραφικές, ειδικά σε ευκολία χρήσης.  Άμα θές να εξελιχθείς φωτογραφικά όμως και να μάθεις την τέχνη της φωτογραφίας δέν υπάρχει σύγκριση

Εδω απανταω σε σενα και  οχι  στο φιλο που λες.

Για compact μιλησε ο φιλος "lefta yparxoyn " πιο πανω και  απανταω σ' αυτον.

Μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις.

Χρησιμοποιησε p30 pro η s10+  και  ελα να τα ξαναπουμε,

Διαφορετικα συνεχισε μονος να υποστηριζεις αυτα που λες.

Δεν θα συμμετεχω αλλο.

Επεξ/σία από aenaos15

50 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Χρησιμοποιησε p30 pro η s10+  και  ελα να τα ξαναπουμε,

Μια γρήγορη αναζήτηση στο flickr, μου έβγαλε για το s10+ , φωτογραφίες δύο χρηστών μόνο ... ο ένας είχε κάποιες φωτογραφίες σε παμπ , τηγανητά μπέηκον και μερικά άλλα πιάτα 

και ο άλλος το αμάξι του στο γρασίδι .

Αν  έχεις κάποιο λινκ με κάμποσες φωτογραφίες, (προτιμότερο landscapes μου με ενδιαφέρουν) θα ήθελα να ρίξω μια ματιά .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Εγώ πάλι βάζω στην αναζήτηση μέσα στο flickr "p30 pro" και μου βγάζει άπειρες φωτό ...

Τη φωτό (hdr)  που έβαλες, τη θεωρείς καλή φωτογραφία, για συσκευή των 1000+ ευρώ ;;;; Γιατί τόσο δεν κάνει το p30 pro ;;;;

Για να μην πω 1000 ευρώ το χρόνο , γιατί δεν περιμένει κανείς να βγάλει πάνω από 1 χρόνο . Οπότε μια d810 , που θα δουλεύει 12+ χρόνια, έρχεται πολύ φθηνότερα. 

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 2

4 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Τη φωτό (hdr)  που έβαλες, τη θεωρείς καλή φωτογραφία, για συσκευή των 1000+ ευρώ ;;;; Γιατί τόσο δεν κάνει το p30 pro ;;;;

Για να μην πω 1000 ευρώ το χρόνο , γιατί δεν περιμένει κανείς να βγάλει πάνω από 1 χρόνο . Οπότε μια d810 , που θα δουλεύει 12+ χρόνια, έρχεται πολύ φθηνότερα. 

Η φωτό δεν είναι δική μου , ενδεικτικά την ανέβασα επειδή είπες ότι δεν έβρισκες στο flickr , αλλά μάλλον ειρωνικά το έλεγες ....

Κράτα εσύ την dslr κι ασε  εμενα με το κινητό και την α6400 ..

Γούστα είναι αυτά..

Καλό Πάσχα 

21 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Ειμαστε εκτος θεματος ηδη.

Καμια compact των 200 ευρω δεν ειναι  καλυτερη απο το συγκεκριμενο κινητο , κι επειδη δεν το εχεις οπως αντιλαμβανομαι να σε ενημερωσω οτι , ναι βγαζει πολυ καλες φωτο και  το  βραδυ. 

Μια και το έχεις εσύ, ανέβασέ μερικές βραδυνές φωτογραφίες για να το καταλάβω και εγώ που δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Ναι οντως θα ήθελα και εγώ αν είναι εύκολο να δω μερικές βραδυνές λήψεις.

Υπαρχουν παρα πολλες  στο flickr.

Καλο Πασχα!!

Επεξ/σία από aenaos15

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...