Rush13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Την 5d IV την πήρα σχεδόν αμέσως όταν βγήκε. Όντως η μπαταρία της δεν μου κρατάει όσο κραταγε σε 5D II. Αλλιώς κανένα άλλο πρόβλημα, η μηχανή ειναι κορυφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Στις 18/1/2019 στις 12:15 ΜΜ, Rush13 είπε Την 5d IV την πήρα σχεδόν αμέσως όταν βγήκε. Όντως η μπαταρία της δεν μου κρατάει όσο κραταγε σε 5D II. Αλλιώς κανένα άλλο πρόβλημα, η μηχανή ειναι κορυφή πόσο σου βγάζει?περίπου σε κλικ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Περίπου 500-700 κλικ . Εγω στο μυαλό μου έχω οτι η 5d2 με battery grip και 2 μπαταρίες μέσα , έβγαζε εναν γάμο και 1 βάπτιση ισως και παραπάνω. Δηλαδή πές 3500 κλικ Ενω η Mark IV , την χρησιμοποιώ σαν δευτερη μηχανή μόνο για πορτραίτα μόνιμα με τον 85mm , δηλαδή πές 400-800 φωτογραφίες ανα γάμο και με το ζόρι την βγάζει με μια μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Rush13 είπε Περίπου 500-700 κλικ . Εγω στο μυαλό μου έχω οτι η 5d2 με battery grip και 2 μπαταρίες μέσα , έβγαζε εναν γάμο και 1 βάπτιση ισως και παραπάνω. Δηλαδή πές 3500 κλικ Ενω η Mark IV , την χρησιμοποιώ σαν δευτερη μηχανή μόνο για πορτραίτα μόνιμα με τον 85mm , δηλαδή πές 400-800 φωτογραφίες ανα γάμο και με το ζόρι την βγάζει με μια μπαταρία. Με grip μπορει να εβγαζε περισσοτερες απο τις διπλασιες ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Γιατι? δεν εχει καμια μαγικη ιδιώτητα το grip . Αν η 5D mark II εβγαζε με 2 μπαταρίες 3500 φωτό , η Mark IV θα έπρεπε με μία μπαταρία να βγάζει τουλάχιστον 1500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Rush13 είπε Γιατι? δεν εχει καμια μαγικη ιδιώτητα το grip . Αν η 5D mark II εβγαζε με 2 μπαταρίες 3500 φωτό , η Mark IV θα έπρεπε με μία μπαταρία να βγάζει τουλάχιστον 1500 Δεν ειναι το γκριπ, ειναι οι 2 μπαταριες ταυτοχρονα. Το ειχα παρατηρησει με την προηγουμενη μου. με μια μπαταρια εβαζε Χ φωτο, αλλα με 2 ιδιες εβγαζε αρκετα παραπανω απο 2Χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μου φαινεται περίεργο αυτο που λές. αλλα και έτσι να ειναι υπάρχει τεράστια διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Σε 50 περιπου ημερες γινεται πραξη το brexit , ξερουμε τι γινεται μετα απο αυτο , σε σχεση με τις τριγωνικες αγορες μεσω αγγλιας;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή φαίνεται να είναι «άτακτο» (χωρίς συμφωνία) μάλλον θα υπάρξουν δασμοί σε αγορές από Αγγλία. Θα πάει στο status των τρίτων χωρών. Κρίμα... το Amazon UK με είχε βολέψει. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από Jiakometi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arispap1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Γεια και χαρά σε όλους και όλες. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα όλες τις προηγούμενες 17 σελίδες σχετικά με το e-infinity που τυχαία ανακάλυψα κι εγώ. Δεν πίστευα στα μάτια μου τις διαφορές τιμών που υπάρχουν σε σχέση με την Ελλάδα!!! Είμαι κι εγώ υποψήφιος αγοραστής (ίσως σε 1 - 2 εβδομάδες) δύο φακών για την D5200 Nikon μου. Nikon AF-S DX 35mm f/1.8 & Tamron AF 17-50mm f/2.8 XR Di II VC SP, φυσικά είμαι ερασιτέχνης στο σπορ αλλά η συνολική διαφορά τιμής φτάνει σχεδόν τα 200 €!!! Από όσα πάντως διάβασα εδώ και όσα είδα στο συγκεκριμένο site, δεν έχω κανέναν ενδοιασμό και γι΄αυτό σας ευχαριστώ όλους. Είδομεν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ζαχαρώνω την a7 iii αλλά έχει εξαντληθεί αν είναι δυνατόν 😫 τώρα βρήκε ⏱️ ? Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Chaos KinG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fp84 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια , θα ήθελα την βοήθεια σας ειμαι ανάμεσα σε canon 77D &80D , υπάρχει κάποιος που να είχε έστω μια απο αυτές τις μηχανές να μου πει εντυπώσεις ??? η αλήθεια είναι πως κλείνω προς 77 μιας και έχει τον ποιο καινούργιο αισθητήρα αλλά και λόγο οτι σε κάποια βιντεάκια δείχνει να έχει καλύτερο αποτέλεσμα σε χαμηλό φωτισμό χρήση θα είναι κύριος για βίντεο Ευχαριστω πολύ!!! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Fp84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Fp84 είπε Καλησπέρα παιδια , θα ήθελα την βοήθεια σας ειμαι ανάμεσα σε canon 77D &80D , υπάρχει κάποιος που να είχε έστω μια απο αυτές τις μηχανές να μου πει εντυπώσεις ??? η αλήθεια είναι πως κλείνω προς 77 μιας και έχει τον ποιο καινούργιο αισθητήρα αλλά και λόγο οτι σε κάποια βιντεάκια δείχνει να έχει καλύτερο αποτέλεσμα σε χαμηλό φωτισμό χρήση θα είναι κύριος για βίντεο Ευχαριστω πολύ!!! Σε λαθος νημα εισαι φιλε.... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από aenaos15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THSSALONIKI Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Καλησπερα, υπάρχει κάποιο τυχόν τελωνείο από αυτο το σάιτ; Σκεφτομαι να προβώ σε αγορά καινούργιας κάμερας γι’αυτό σας ρωτάω. Αν κάποιος ξέρει το οτιδήποτε θα βοηθούσε ιδιαιτέρως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skream Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, THSSALONIKI είπε Καλησπερα, υπάρχει κάποιο τυχόν τελωνείο από αυτο το σάιτ; Σκεφτομαι να προβώ σε αγορά καινούργιας κάμερας γι’αυτό σας ρωτάω. Αν κάποιος ξέρει το οτιδήποτε θα βοηθούσε ιδιαιτέρως Από οτί γραφουν και στο site αλλά και τα παιδιά από εδώ όχι.Να ξέρεις πως αυτο το καιρό θα έχεις αναμόνη αρκετή πάντως.Έγω παρείγγειλα στις 25/02 και μου δείχνει πώς θα έρθει 12/03.Πάντως από τιμές συμφέρει. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από skream Date 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις