aenaos15 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Κόστος;; Κι εγώ ετοιμος για παραγγελία είμαι για την α6500.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Έδωσα 600 και πήρα και ένα ευρώ ρέστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μια χαρα σε βρισκω!! 200 ευρουλακια κατω απο την τιμη Ελλαδος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Με εγγυησεις τι παιζει με infinity ? Πρεπει να σταλει για RMA στην Sony Asia department ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 θεωρητικά τους πρώτους 6 μήνες σε καλύπτει το paypal και αν έχεις ενεργοποιήσει την πληρωμή για επιστροφή σου καλύπτει μέχρι ένα ποσό και τα έξοδα επιστροφής. Μετά από αυτό το διάστημα έχεις ένα ρίσκο, που εγώ το πήρα με την άποψη ότι οι dslr δεν βγάζουν προβλήματα ή βγάζουν ελάχιστα στην αρχή. Αν τώρα παρουσιάσει βλάβη, ίσως προσπαθώντας να την επισκευάσεις εδώ φας τα διακόσια ευρώ του κέρδους. Δεν νομίζω όμως να μην φτάσουν τα 200 και να χρειαστείς ακόμη μεγαλύτερο ποσό. Βέβαια ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του και δεν φέρω καμιά ευθύνη για ότι επιλέξει κάποιος συμφορουμίτης διαβάζοντας τα γραφόμενά μου. Εγώ πήρα από εκεί ένα φακό για nikon και θα πάρω και μια φωτογραφική (nikon D750 ή κάτι αντίστοιχο) μόλις ισορροπήσει λίγο η αναλογία ευρώ /δολάριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Από Δευτέρα που παράγγειλα την Nikon D7200 την παρέλαβα σήμερα. Λίγο την άνοιξα για να δω απλά ότι λειτουργεί και ότι όλα καλά. Φορτίζω μπαταρία και από αύριο ξεκινάω μελέτη του manual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, udroxoos είπε Από Δευτέρα που παράγγειλα την Nikon D7200 την παρέλαβα σήμερα. Λίγο την άνοιξα για να δω απλά ότι λειτουργεί και ότι όλα καλά. Φορτίζω μπαταρία και από αύριο ξεκινάω μελέτη του manual Καλή αγορά! Να τη χαρείς και να βγάλεις όμορφες φωτογραφίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterpan0812 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Στις 2/1/2019 στις 12:13 ΠΜ, kostask1 είπε την πήρες τελικά?εντυπώσεις? είμαι ένα κλικ πριν πληρώσω... Ναι την πήρα, Την παρηγγειλα Κυριακη και την ειχα στα χερια μου την άλλη Τρίτη (σύνολο 9 ημερολογιακές ήμερες και μένω μακρυά απο αστικο κέντρο) την ειχα στα χερια μου. Ολοκαίνουργια χωρις κανενα προβλημα , το tracking της dhl δούλευε κανονικά και εδινε realtime status της παραγγελιας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 με ποιόν φακό την πήρες; με 18-105; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, peterpan0812 είπε Ναι την πήρα, Την παρηγγειλα Κυριακη και την ειχα στα χερια μου την άλλη Τρίτη (σύνολο 9 ημερολογιακές ήμερες και μένω μακρυά απο αστικο κέντρο) την ειχα στα χερια μου. Ολοκαίνουργια χωρις κανενα προβλημα , το tracking της dhl δούλευε κανονικά και εδινε realtime status της παραγγελιας εχω παραλάβει και εγώ απο την παρασκευή...όλα μια χαρά.σουπερ το εργαλείο...δεν παρατήρησες δηλαδή κάτι ασυνήθιστο? και εγώ δεν βρήκα κάτι σε οτι έλεγχο και αν έκανα και γλίτωσα και ενα χιλιάρικο... (κάποια αναφέρουν σε ομάδες του fb οτι ειχα θέματα ...) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από kostask1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Τι ειδους θεματα δηλαδη;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λένε για εστίαση, λένε για γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας, λένε για θέμα στην οθόνη.. Εγώ δε λέω τίποτα γιατί όλα μου φαίνονται μια χαρά.. Και γλίτωσα και κανένα φράγκο... Πείτε με καχύποπτο αλλά σκςυτηκα και το γεγονός να είναι βαλτοι κάποιοι για να πάνε λίγο κόντρα στο ινφινιτι... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από kostask1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, kostask1 είπε Λένε για εστίαση, λένε για γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας, λένε για θέμα στην οθόνη.. Εγώ δε λέω τίποτα γιατί όλα μου φαίνονται μια χαρά.. Και γλίτωσα και κανένα φράγκο... Πείτε με καχύποπτο αλλά σκςυτηκα και το γεγονός να είναι βαλτοι κάποιοι για να πάνε λίγο κόντρα στο ινφινιτι... Ε, προφανώς! Όποιος έχει "έννομα" οικονομικά συμφέροντα θα προσπαθήσει να το θάψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, kostask1 είπε Λένε για εστίαση, λένε για γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας, λένε για θέμα στην οθόνη.. Εγώ δε λέω τίποτα γιατί όλα μου φαίνονται μια χαρά.. Και γλίτωσα και κανένα φράγκο... Πείτε με καχύποπτο αλλά σκςυτηκα και το γεγονός να είναι βαλτοι κάποιοι για να πάνε λίγο κόντρα στο ινφινιτι... Για ποια καμερα μιλας;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aenaos15 είπε Για ποια καμερα μιλας;;; Για την 5d iv αναφερόμουν αλλά τα σχόλια είναι γενικά και για άλλα μοντέλα που πουλάει το e infinity. Φίλος πήρεκαι αυτός πριν λίγες μέρες την 6d ii κα όλα μια χαρά.. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από kostask1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις