RTW4ever Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Ανοίγω αυτό το θέμα συνεχίζοντας μια κουβέντα που άνοιξε πριν λίγες ημέρες, σε ένα άλλο νήμα σε αυτό το υπο-φόρουμ, διότι πιστεύω ότι είναι καλύτερο να είναι συγκεντρωμένες όλες οι σχετικές πληροφορίες εδώ, για όποιον άλλο ενδιαφέρεται. Το E-infinity είναι ένα site-κατάστημα φωτογραφικών ειδών, που ανακάλυψα πριν λίγο καιρό εδώ στο φόρουμ, και ειδικεύεται στα φωτογραφικά είδη. Έχει ευρωπαϊκή έδρα - υποκατάστημα κάπου στην Αγγλία (United Kingdom) και πραγματική έδρα στο Hong Kong. Οι τιμές του είναι εκπληκτικά μικρότερες από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα στην Ελλάδα ή Ευρώπη. Στο ebay υπάρχει με το όνομα Kachashop . Βλέποντας τις απίστευτες πραγματικά τιμές, πριν μερικές ημέρες παρήγγειλα μία Canon 80D, στα 2/3 της τιμής που πωλείται κανονικά. Σήμερα, μετά από τρεις εργάσιμες, μου ήλθε e-mail με το οποίο με ενημέρωσαν ότι η παραγγελία μου προχώρησε. Στο email περιλαμβάνεται φωτογραφία του κουτιού της μηχανής, του εκδοθέντος τιμολογίου στο όνομά μου και του serial number της μηχανής. Μου ανακοίνωσαν ότι σε μια-δυο εργάσιμες θα το αποστείλουν με courier. Η καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της παραγγελίας ήταν μέσα στα όρια της ανακοίνωσης που έχουν εδώ και μέρες στο site τους, ότι λόγω πολλών παραγγελιών υπάρχει μια επιπλέον καθυστέρηση 2-4 εργασίμων ημερών στην διεκπεραίωση. Όλα καλά λοιπόν, και μάλιστα θεωρώ εξαιρετικό ότι μου απέστειλαν την συγκεκριμένη φωτογραφία. Γνωρίζω ότι πρόκειται για "grey imports", ότι δηλαδή δεν θα υπάρχει κάλυψη εγγύησης από την τοπική αντιπροσωπεία κλπ., αλλά η διαφορά στην τιμή είναι πραγματικά αποστομωτική. Το τιμολόγιο που έχει η φωτό, αναγράφει Canon 80D Japan version. Πώς το βλέπω; Σαν να πήγα στην Ιαπωνία διακοπές και αγόρασα τη μηχανή από εκεί. Θα ενημερώσω για όλες τις εξελίξεις της συγκεκριμένης αγοράς, ώστε να γνωρίζει κάθε ενδιαφερόμενος. Καλείται όποιος άλλος έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα, να την γράψει εδώ, ώστε να είναι όλα συγκεντρωμένα. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Εχω ψωνισει απο το Kachashop του ebay, εναν tamron 24-70 2.8 VC, και η τιμη του ηταν πολυ καλη, οσο και η εξυπηρετηση. Αλλο παρομοιο μαγαζι ειναι το Eglobalcentral.eu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Συνέχεια ενημέρωσης. Δύο εργάσιμες ημέρες μετά, έλαβα email με tracking link για την αποστολή του προϊόντος και νέα φωτογραφία με την εξωτερική συκευασία αυτού, όπως δηλαδή θα μου έλθει. Η αποστολή γίνεται με DHL και σημείο αναχώρησης το Manchester Αγγλίας. Όλα τέλεια λοιπόν μέχρι στιγμής. Ομολογώ ότι ουδέποτε σε αγορά από Internet, έχω δει τέτοια τυπικότητα προς τον πελάτη! Στην επόμενη ανάρτησή μου θα ενημερώσω για την παραλαβή και αφού εξετάσω ενδελεχώς τη μηχανή! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Σκέφτομαι και εγω τον 55-200 vr ii απο εκεί στα 125 ευρώ. Ελλάδα ξεκίναγε μέχρι πριν λίγο καιρό απο 180 ευρώ και τωρα εχει φτάσει 240 από μη επίσημο μεταπωλητη και απο 350 σε επισημο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Ε ναι, για τοσο μεγαλη διαφορα εννοειται αξιζει απ εξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Την παραγγελία RTW την έκανες την περασμένη Πέμπτη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, Dr_73 είπε Την παραγγελία RTW την έκανες την περασμένη Πέμπτη ; Ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ήλθε!! [Canon 500D, EF 50mm F1.8 II, F5.0, S1/60, ISO 400, flash fired] Δύο εργάσιμες ημέρες μετά! Και είμαι και σε νησί, όπου τα πάντα έρχονται με πλοίο... Ολοκαίνουρια στο κουτί της, όπως ακριβώς ήταν στις φωτογραφίες που μου είχαν στείλει. Με όλα τα συνοδευτικά που λέει το manual ότι έπρεπε να έχει μέσα, και με έξτρα που δεν αναφερόταν... σε έντυπη μορφή το full manual της μηχανής στα Αγγλικά, 524 σελίδων! Η μπαταρία φόρτισε κανονικά, είναι ο τύπος που λέει το manual (LP-E6N) και το serial της μηχανής έγινε αμέσως δεκτό στο επίσημο site της Canon για Ευρώπη, το https://www.canon-europe.com/ Το μενού της μηχανής είναι στα Αγγλικά, όπως ακριβώς το ήθελα, φυσικά δεν με ενδιαφέρουν τυχόν άλλες γλώσσες. Δύο δοκιμαστικές φωτό που έβγαλα, η πρώτη χωρίς φλας: [Canon 80D, EF-S 15-85 @ 42mm, F5.0, S1/20, ISO 6400] Η δεύτερη με φλας: [Canon 80D, EF-S 15-85 @ 40mm, F5.0, S1/60, ISO 400, flash fired] Πρώτες εντυπώσεις Φυσικά ξετρελλαμένος, η μηχανή είναι περίπου 25% μεγαλύτερη από την 500D και κάθεται τέλεια στο χέρι μου, καθώς είμαι 1.90 ύψος και με σχετικά μακριά δάκτυλα, οπότε το μέγεθός της που όλοι φωνάζουν για σμίκρυνση και ξανά σμίκρυνση, για εμένα είναι τεράστιο πλεονέκτημα. Η 500D μπροστά της τώρα μου φαίνεται παιχνιδάκι. Επιτέλους θα μπορώ να τραβάω άφλασες φωτό σε κλειστούς χώρους χωρίς πρόβλημα, η παραπάνω φωτό στο ISO 6400 είναι στην κουζίνα του σπιτιού μου που έχει σχετικά χαμηλό φως, απλά καμία σχέση με την 500D, τώρα νιώθω ότι κρατάω πραγματικό εργαλείο και όχι παιχνίδι. Η κατασκευή ακτινοβολεί ποιότητα από παντού, DSLR και πάλι DSLR παιδιά, όλα τα άλλα για mirrorless τα ακούω βερεσέ. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sorry για το μικρό offtopic, επιστρέφοντας στο θέμα του καταστήματος, όλη η αγορά εξελίχθηκε απολύτως άψογα, είμαι 100% ευχαριστημένος από την ποιότητα της εξυπηρέτησης και την συμπεριφορά του καταστήματος, σε επόμενη φωτογραφική αγορά μου σίγουρα θα είναι η πρώτη επιλογή που θα εξετάσω. Ευχαριστώ για την υπομονή σας να διαβάσετε το σεντόνι! 6 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Με τα serials τι παίζει ; Σε μήνυμα που μου έστειλαν σε άλλο φόρουμ* , μου πρότεινε κάποιος να "τσεκάρω το serial της μηχανής που θα μου στείλουν , πριν μου τη στείλουν" μήπως χρειάζεται ... recall για πρόβλημα από την εταιρεία και δεν μπορέσει να γίνει λόγω ... grey import !!!!! Το λαμβάνω υπόψην ; (*)=ήθελε να με αποτρέψει από τέτοια παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ωραία, να την χαρείς!! Την πήρε φίλος μου πριν κανα μήνα και την δούλεψα ένα απόγευμα μαζί του με έναν sigma art 30mm και είχε πολύ καλό αποτέλεσμα. Η απόδοση της όντως αξίζει και ευτυχώς η canon σε αυτή ανέβασε το dynamic range (13.2) όταν η canon συνήθως έπαιζε σε 11-12 κλπ. Ωραίο και το κράτημα της, καμία σχέση με eos 750d που έχει άλλος φίλος (όχι ότι τις συγκρίνω, για το κράτημα μιλάω μόνο). Την d7100 (και εγώ έχω μεγάλα δάχτυλά) την κρατάω λίγο καλύτερα, αλλά όπως είπα, έχει καλό κράτημα. 'Ολα αυτά όμως είναι να χαμε να λέγαμε, παντού κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις... και εσύ έχεις σπαστή οθόνη, αφής, wifi και άλλα που εγώ δεν τα χω στην 7100. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Παιδιά από περιέργεια μπορείτε όσοι αγοράσατε από e-infinity κάμερα να ελέγξετε πέρα από το serial και πόσα κλικς είναι; Γιατί ένας που διάβασα είχε πει ότι αντί να στείλουν καινούρια κάμερα, έστειλαν refurbished και με πάρα πολλά κλικς και άλλαξαν επίσης πλακέτα! Οπότε για καλό και για κακό ελέγξτε το. Εγώ θα ήθελα να πάρω μια κάμερα Nikon αλλά λόγω το ότι δεν θα έχει εγγύηση δεν θα πάρω δυστυχώς.. Φακούς ίσως στο μέλλον. Είχα ρωτήσει την Nikon πρόσφατα και μου είπε ότι οι κάμερες που είναι από Ιαπωνία κτλ εκτός ΕΕ δεν έχουν εγγύηση ενώ οι φακοί, τα αξεσουάρ κτλ έχουν κανονικά εγγύηση παντού.. Το θεωρώ μεγάλη βλακεία αυτό για τις κάμερες..γιατί μόνο φακούς και όχι και κάμερες; We will never know. Η Canon έχει εγγύηση κανονικά παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 @Dr_73 Τι να παίζει με τα serials; Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς εννοείς... Έχω ήδη γράψει για το θέμα της εγγύησης στην πρώτη ανάρτησή μου (ποστ). Το serial είναι γνήσιο, το έλεγξα ήδη, και επίσης ταυτίζεται αυτό που αναγράφει έξω η μηχανή με αυτό που αποτυπώνεται στα EXIF data των αρχείων. @L-Griever Επίσης ξαναλέω ότι έχω γράψει για το θέμα της εγγύησης. Δεν το έχω ελέγξει προσωπικά, αλλά στο site του E-infinity γράφουν ευθέως ότι δεν θα υπάρχει εγγύηση από την αντιπροσωπεία: " Please note all products we sell are imports and international version. They will be covered by our 12 months warranty instead of the manufacturer's guarantee. The warranty starts on the day that you receive your product. " https://www.e-infin.com/eu/common/return_policy Εγγύηση δίνουν αυτοί υποτίθεται. Έχοντας Canon μηχανή και φακούς επί 8 χρόνια που δεν έχουν παρουσιάσει κιχ, απλά πιστεύω / ελπίζω ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα. Η διαφορά στην τιμή ήταν συγκλονιστική για οποιαδήποτε άλλη σκέψη. Να το πω αλλιώς, με την ελληνική τιμή, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάρω αυτή τη μηχανή. Η μηχανή είναι ολοκαίνουρια και φαίνεται. Μυρίζει καινουργίλα, πως να το πω. Επίσης, από όσο έχω ψάξει στο νετ, δεν υπάρχει τρόπος στις Canon να ελέγξεις το shutter count. Σιγά μη βάλω σε καινούρια μηχανή magic lantern firmware, αν μπαίνει κιόλας. Κάτι εφαρμογούλες που υπήρχαν για πιο παλιά μοντέλα, π.χ. EOSinfo, είναι από το... 2009 και δεν λειτουργούν στα καινούρια μοντέλα. Υγεία!! Finding Your Camera’s Current Shutter Actuations Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όλα αυτά τα κάποιος είπε ότι ήταν μεταχειρισμένο κλπ. συνήθως είναι επί της ουσίας κουραφέξαλα. Μυρίζουν κλασσική ελληνική κακοήθεια από όσους χάνουν πωλήσεις. Τέτοια καταστήματα δε θα ρίσκαραν να στείλουν κάποιες μεταχειρισμένες. Αν το έκαναν θα το έκαναν συστηματικά και θα ήταν εύκολο να το ανακαλύψεις, δε θα υπήρχαν αόριστες φήμες που άκουσε κάποιος. Με γειά η μηχανή, και εγώ σίγουρα την επόμενη αγορά μου, όποτε είναι αυτή από εκεί η κάποιο παρόμοιο θα την κάνω. Αν όντως δεν αποδίδουν ΦΠΑ, δεν είναι κάτι που θα το λύσω εγώ... σαν καταναλωτής απλά βλέπω τί πληρώνω και τι παίρνω. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από nickolas 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μεταχειρισμένα δεν είναι αλλά μου έχει τύχει σε μηχανή από το kacha shop να μου έρθει με 1200 κλικ. Όταν τους το είπα η απάντηση τους ηταν η εξης We are sorry to know that , we believe it should be our supplier provide the demo unit to us. Η κάμερα βέβαια ήταν σαν καινούργια και την κράτησα αλλά από που τα παίρνουν δεν έχω καταλάβει ακόμα. Μάλιστα όταν τους είπα να σας την στείλω και να μου στείλετε καινούργια μου είπαν ότι δεν μπορούν να εγγυηθουν ότι δεν θα έχει κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, snik είπε Μεταχειρισμένα δεν είναι αλλά μου έχει τύχει σε μηχανή από το kacha shop να μου έρθει με 1200 κλικ. Πες και τι μάρκα/μοντέλο ήταν και πόσο καιρό την έχεις και αν έβγαλε κάποιο πρόβλημα , καθώς και πόσα είχες γλυτώσει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις