Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, geophi είπε Δεν θέλω να υπερασπιστώ το android αλλά υπάρχει το Google Play Protect στο Play Store. Επιπροσθέτως στην δεύτερη παράγραφο το άρθρο λέει: "Ορισμένοι ενδεχομένως να ρωτήσουν γιατί στη μελέτη αναφέρεται το Play Store αλλά όχι και το App Store. Φαίνεται λοιπόν ότι οι πληροφορίες για το online app store της Apple είναι πιο περιορισμένες και πως βρισκόταν εκτός του πλαισίου αυτής της μελέτης." Αυτό για μένα σημαίνει ότι θα πρέπει να εξηγηθεί γιατί είναι περιορισμένες οι πληροφορίες για το App Store και δεύτερον ότι θα πρέπει να γίνει μια αντίστοιχη έρευνα ώστε να μπορέσουμε να πληροφορηθούμε αν και σε ποιο βαθμό υπάρχουν στο App Store αντίστοιχες παραβάσεις. Τι να σου πω, δεν ξερω. Το μονο που ξερω είναι οτι για να βαλεις εφαρμογή στο app store ή να την αναβαθμίσεις χρειάζεται να περάσει από ότι ελέγχους κάνουν στο μήλο, ενω στο play store μπατε σκυλοι αλεστε Πιστεψε με ουτε γω θελω να υπερασπιστώ το μηλο, ισα ισα αρκετες φορες εχω δηλωσει οτι δεν μου αρεσει καν το λογισμικο της και προτιμω κοντα στοκ ανδροιδ, αλλα τα καλα να λεγονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Cyberespionage operation targets Android users in the Middle East Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα