Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα Samsung Galaxy Tab 2 10.1 κι ενώ το είχα σε χέρια μου δουλεύοντας έως τότε απροβλημάτιστα, ξαφνικά μαύρισε η οθόνη! Κ λέω μαύρισε γιατί δεν ξέρω αν έκλεισε το ίδιο απότομα, άρα είναι θέμα στον πυρήνα (μπαταρία;) του τάμπλετ ή απλά έσβησε η οθόνη κι άρα το πρόβλημα είναι εκεί.. Κ τα άτιμα τα τάμπλετς είναι αθόρυβα κ έτσι δεν καταλαβαίνω καν αν τώρα πχ είναι κλειστό ή ανοιχτό. Προφανώς το έβαλα στην πρίζα μπας κ ξαφνικά το έβλεπα να φορτίζει, τπτ (κ έως τότε δεν είχα ποτέ θέμα με την μπαταρία, έστω να αδείζει πχ πιο γρήγορα, όλα καλά ήταν), όπως κ πάτησα κλασικά τα κουμπιά για μισό λεπτό μόνα ή σε συνδυασμό, επίσης τπτ.

Έχει κάποιος την παραμικρή ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω να τσεκάρω έστω τι είναι (εικάζω πως είτε η οθόνη είτε η μπαταρία ξαφνικά πέθανε και δε θα είναι κάτι άλλο.. Σαφώς τόσων χρόνων μηχάνημα είναι εκτός εγγύησης προ πολλού κ ιδανικά θα ήθελα να αποφύγω να πληρώσω απλά για τη διάγνωση (αν ήξερα τι είναι κ πόσο στοίχιζε, πιθανώς να προχωρούσα ανάλογα με την τιμή).

Δημοσ.

Ξεκινάς με μπαταρία.

Που είναι το ποιο πιθανόν γιατί αν ήταν η οθόνη θα σου είχε δείξει κάποια ένδειξη (π.χ καμένα pixel).

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε. Κάνε εγκατάσταση Samsung drivers σε ένα pc (κατά προτίμηση όχι Windows 10), κατέβασε ένα Odin (3.9,3.10 ή 3.12) και προσπάθησε να συνδέσεις το tablet στο pc. Πιθανόν ο συνδυασμός είναι volume down+ home button +power και μετά από 4,5 δευτερα πατάς το volume up. Αν δεις added στο Odin, τότε είναι νεκρή η οθόνη σου. Διαφορετικά μάλλον μητρική. Μπαταρία δεν νομίζω μπαμ και κάτω. Θα σου είχε δώσει σημάδια (γρήγορη αποφόρτιση, κλείσιμο του tablet πριν φτάσει η μπαταρία στο 0% κλπ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...