nikosdet Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, Έχω ένα Samsung Galaxy Tab 2 10.1 κι ενώ το είχα σε χέρια μου δουλεύοντας έως τότε απροβλημάτιστα, ξαφνικά μαύρισε η οθόνη! Κ λέω μαύρισε γιατί δεν ξέρω αν έκλεισε το ίδιο απότομα, άρα είναι θέμα στον πυρήνα (μπαταρία;) του τάμπλετ ή απλά έσβησε η οθόνη κι άρα το πρόβλημα είναι εκεί.. Κ τα άτιμα τα τάμπλετς είναι αθόρυβα κ έτσι δεν καταλαβαίνω καν αν τώρα πχ είναι κλειστό ή ανοιχτό. Προφανώς το έβαλα στην πρίζα μπας κ ξαφνικά το έβλεπα να φορτίζει, τπτ (κ έως τότε δεν είχα ποτέ θέμα με την μπαταρία, έστω να αδείζει πχ πιο γρήγορα, όλα καλά ήταν), όπως κ πάτησα κλασικά τα κουμπιά για μισό λεπτό μόνα ή σε συνδυασμό, επίσης τπτ. Έχει κάποιος την παραμικρή ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω να τσεκάρω έστω τι είναι (εικάζω πως είτε η οθόνη είτε η μπαταρία ξαφνικά πέθανε και δε θα είναι κάτι άλλο.. Σαφώς τόσων χρόνων μηχάνημα είναι εκτός εγγύησης προ πολλού κ ιδανικά θα ήθελα να αποφύγω να πληρώσω απλά για τη διάγνωση (αν ήξερα τι είναι κ πόσο στοίχιζε, πιθανώς να προχωρούσα ανάλογα με την τιμή).
saruman123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Ξεκινάς με μπαταρία. Που είναι το ποιο πιθανόν γιατί αν ήταν η οθόνη θα σου είχε δείξει κάποια ένδειξη (π.χ καμένα pixel).
jp77s Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Καλησπέρα φίλε. Κάνε εγκατάσταση Samsung drivers σε ένα pc (κατά προτίμηση όχι Windows 10), κατέβασε ένα Odin (3.9,3.10 ή 3.12) και προσπάθησε να συνδέσεις το tablet στο pc. Πιθανόν ο συνδυασμός είναι volume down+ home button +power και μετά από 4,5 δευτερα πατάς το volume up. Αν δεις added στο Odin, τότε είναι νεκρή η οθόνη σου. Διαφορετικά μάλλον μητρική. Μπαταρία δεν νομίζω μπαμ και κάτω. Θα σου είχε δώσει σημάδια (γρήγορη αποφόρτιση, κλείσιμο του tablet πριν φτάσει η μπαταρία στο 0% κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα