vaggelis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, έχω το iPad 2 16 gb και μου έχει κλειδώσει. Να επισημάνω επίσης ότι είναι δικό μου και δεν είναι κλεμμένο. Ήταν της αδερφής μου, είχε βάλει κωδικούς , emails, και το χειρότερο της υπόθεσης δεν θυμάται τίποτα! Δεν έχω πρόσβαση σε iCloud...ουτε σε gmail που έχει βάλει! Κοινώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είχα σκεφτεί να κάνω μια επαναφορά μέσω iTunes αλλά τζίφος η υπόθεση διότι πάλι μου ζητούσε συνθηματικό, το οποίο δεν το ξέρω! Παιδιά τι μπορώ να κάνω σε αυτή την κατάσταση; μπορώ να κανω κάτι ο ίδιος ή αν γίνεται να το πάω κάπου να πληρώσω για να το ξεκλειδώσω! Γιατί είναι αμαρτία το έχω κλειδωμένο ένα εξάμηνο! Ευχαριστώ! Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από vaggelis13
kormos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, vaggelis13 είπε Καλησπέρα σας, έχω το iPad 2 16 gb και μου έχει κλειδώσει. Να επισημάνω επίσης ότι είναι δικό μου και δεν είναι κλεμμένο. Ήταν της αδερφής μου, είχε βάλει κωδικούς , emails, και το χειρότερο της υπόθεσης δεν θυμάται τίποτα! Δεν έχω πρόσβαση σε iCloud...ουτε σε gmail που έχει βάλει! Κοινώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είχα σκεφτεί να κάνω μια επαναφορά μέσω iTunes αλλά τζίφος η υπόθεση διότι πάλι μου ζητούσε συνθηματικό, το οποίο δεν το ξέρω! Παιδιά τι μπορώ να κάνω σε αυτή την κατάσταση; μπορώ να κανω κάτι ο ίδιος ή αν γίνεται να το πάω κάπου να πληρώσω για να το ξεκλειδώσω! Γιατί είναι αμαρτία το έχω κλειδωμένο ένα εξάμηνο! Ευχαριστώ! Αφού είναι δικό σου και δεν θυμάσαι στοιχεία μπορείς απλά να το βάλεις στο συρτάρι... Δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου. Δεν ξεκλειδώνει πέρα από την apple τη συσκευή από iCloud. *εκτός αν έχεις απόδειξη αγοράς, κουτί που να είναι εμφανής ο s/n και να καταφέρεις μετά από επικοινωνία να στο ξεκλειδώσει. . Μου κάνει εντύπωση πως ενώ το είχες ήδη 6 μήνες κλειδωμένο πως τώρα ξαφνικά σου ήρθε η "Θεία Φώτιση" να το ξεκλειδώσεις άμεσα... 3
vaggelis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Καλησπέρα φίλε μου, δεν καθόταν 6 μήνες. Το είχα δώσει υποτίθεται σε κάποιον να μου το φτιάξει! Αλλά με κορόιδευε όλο αυτό τον καιρό! Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου, να σαι καλά!
kormos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, vaggelis13 είπε Καλησπέρα φίλε μου, δεν καθόταν 6 μήνες. Το είχα δώσει υποτίθεται σε κάποιον να μου το φτιάξει! Αλλά με κορόιδευε όλο αυτό τον καιρό! Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου, να σαι καλά! Δεν είδα κάπου να το αναφέρεις αυτό. Όπως και να έχει κανείς δεν μπορεί να ξεκλειδώσει iCloud εκτός από την Apple.
AlexisG13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vaggelis13 είπε Καλησπέρα σας, έχω το iPad 2 16 gb και μου έχει κλειδώσει. Να επισημάνω επίσης ότι είναι δικό μου και δεν είναι κλεμμένο. Ήταν της αδερφής μου, είχε βάλει κωδικούς , emails, και το χειρότερο της υπόθεσης δεν θυμάται τίποτα! Δεν έχω πρόσβαση σε iCloud...ουτε σε gmail που έχει βάλει! Κοινώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είχα σκεφτεί να κάνω μια επαναφορά μέσω iTunes αλλά τζίφος η υπόθεση διότι πάλι μου ζητούσε συνθηματικό, το οποίο δεν το ξέρω! Παιδιά τι μπορώ να κάνω σε αυτή την κατάσταση; μπορώ να κανω κάτι ο ίδιος ή αν γίνεται να το πάω κάπου να πληρώσω για να το ξεκλειδώσω! Γιατί είναι αμαρτία το έχω κλειδωμένο ένα εξάμηνο! Ευχαριστώ! Φίλε μου έχεις δοκιμάσει να ακολουθήσεις τα βήματα που σου προτείνει η Apple; Θα τα βρεις στο παρακάτω link. https://support.apple.com/en-us/HT201487 Επίσης δοκίμασε να κάνεις ανάκτηση του λογαριασμού Gmail. Υπάρχουν κάποια βήματα μέσα στο site του Gmail. Αν τα καταφέρεις τότε το πρόβλημά σου λύθηκε! Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από AlexisG13
isay Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 @vaggelis13 Εφόσον δεν εχεις κανενα τρόπο ανακτησης των κωδικών, τοτε η μονη λύση ειναι : να βάλεις την αδερφή σου να βρει την αποδειξη αγοράς να επικοινωνήσετε με την apple για το ξεκλείδωμα (και αυτοί θα σας ζητήσουν διάφορα στοιχεία - θα χρειαστεί να εμπλακει η αδερφή σου) Αν τα παραπάνω δεν μπορουν να γίνουν, ειτε θα μείνεις με ενα ακριβό design δισκο σερβιρίσματος ή θα το πουλήσεις για ανταλλακτικά (σε τιμή ... καταλαβαίνεις ... χώμα) 1
Fabricated Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσιευσε και εξαφανιστηκε. Μαλλον πηγε να βοηθησει το παιδι που τον κλεψανε στα public 1 1
vaggelis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Για την βοήθεια σας! Θα προσπαθήσω μέσω gmail. Πιστεύω να βρω άκρη!
onelonelystar Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) To Gmail που κολλάει? (εκτός και αν θες να διαβάσεις τα emails της αδερφής σου) Το πρόβλημά σου είναι τα στοιχεία του iCloud. Τώρα το πως ακριβώς κλειδώθηκε στα καλά του καθουμένου........................... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από onelonelystar
CheOnWeb Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 16 minutes ago, onelonelystar said: To Gmail που κολλάει? Επειδή μάλλον είναι το Apple ID και αν είχε πρόσβαση θα μπορούσε να κάνει Reset Password.
kormos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Στις 4/18/2018 στις 10:12 ΠΜ, vaggelis13 είπε Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Για την βοήθεια σας! Θα προσπαθήσω μέσω gmail. Πιστεύω να βρω άκρη! Τελικά έκανες κάτι;
vaggelis13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Εκανα reset password και ολα λυθηκαν! Ευχαριστω παιδια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα