4saken Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Θα ειναι για ενοικιαστηριο, εχω ηδη το καινουργιο i10 (κανενα παραπονο), ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο μοντελα, το i10 βγαινει 250 ευρω πιο ακριβα. 1
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Εγώ το panda συμπαθώ αλλά αφού το έχεις δοκιμασμένο το άλλο μήπως να πήγαινες σε αυτό;
paylidis Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Εξαιρετικό αυτοκίνητο για τη δουλειά που το θέλεις κ πολύ άνετο και εντός και εκτός πόλης. Σε σύγκριση με το i10 για εμένα εννοείται καλύτερο το panda 1 1
mp123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Αφου θα ειναι για να το νοικιασεις παρε το πιο φτηνο να οδηγησεις ενα αλλο αμαξι ετσι για την εμπειρια. Αυτο μονο.τωρα επειδη εχω και εγω το ιδιο αμαξι με εσενα και εχω οδηγησει και το πιο παλιο panda ειναι μερα με την νυχτα σε ολα. Αλλα παρε το panta ετσι για να το δεις.
4saken Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δεν θέλω να το νοικιάσω,να το αγοράσω θέλω για να το νοικιάσω!
zio10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, mp123 είπε Αφου θα ειναι για να το νοικιασεις παρε το πιο φτηνο να οδηγησεις ενα αλλο αμαξι ετσι για την εμπειρια. Αυτο μονο.τωρα επειδη εχω και εγω το ιδιο αμαξι με εσενα και εχω οδηγησει και το πιο παλιο panda ειναι μερα με την νυχτα σε ολα. Αλλα παρε το panta ετσι για να το δεις. Τόσο καλύτερο το i10;
mp123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Τόσο καλύτερο το i10; Προσωπικα για μενα στην κατηγορια του ειναι το vfm. Τιμη, χωρους, ποιοτητα, συμπεριφορα. Ευκολοδηγητο αμαξακι για μεσα στην πολη. 2
paylidis Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Συμπεριφορά. Και ποιότητα. Το i10. Hahahahahahaha καλό ήταν και είχα δύσκολη μέρα. Καποιος το είχε πάρει για οικογενειακό με μπαγκαζιέρα και επέμενε ότι είναι ότι καλύτερο. Εσυ ήσουν; για νοίκιαρικο και μέσα στη πόλη πήγαινε έλα φροντιστήρια κ σούπερ μάρκετ και πολύ του είναι. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από paylidis
mp123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, paylidis είπε Συμπεριφορά. Και ποιότητα. Το i10. Hahahahahahaha καλό ήταν και είχα δύσκολη μέρα. Καποιος το είχε πάρει για οικογενειακό με μπαγκαζιέρα και επέμενε ότι είναι ότι καλύτερο. Εσυ ήσουν; για νοίκιαρικο και μέσα στη πόλη πήγαινε έλα φροντιστήρια κ σούπερ μάρκετ και πολύ του είναι. Εγω ειμαι. Δεν ειμαστε ολοι πλουσιοι για ακριβα αυτοκινητα .
Amix Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Εγω θα πηγαινα στο i10. Fiat ουτε τζαμπα να μου τα εδιναν
Tenshi Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Επειδή είδα και τα 2 οχήματα (επίσης για rent a car),είπα απλά όχι στο Panda παρόλο που το βρήκα 9200 κούτα,πινακιδωμένο,με το κλειδί στο χέρι.Και μιλάμε 600 ευρώ φθηνότερο σε σχέση με το i10. Οχι πως το μικρό Hyundai παίρνει βραβεία ποιότητας,χώρων ή απόδοσης άλλα το Panda μου έδωσε την εντύπωση πως πρόκειται για ένα κουτί μέσα σε ένα άλλο κουτί,τόσο ακίνητο όσο και στον δρόμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα