Προς το περιεχόμενο

Speedport entry 2i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. όπως πολλοί άλλοι έτσι και εγώ σας παραθέτω τις πληροφορίες απο το speedport entry 2i (Κάτι δεν πάει καλά, αναφερόμενος στο snr - line attenuation - actual rate):

Spoiler

Link Status 			Up
Modulation Type 		ADSL_2plus
Actual Rate(Up/Down) 		1022/14962 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 	1036/17324 kbps
Noise Margin(Up/Down) 		12.8/11 dB
Line Attenuation(Up/Down) 	3.4/0 dB
Output Power(Up/Down) 		12.1/1.3 dBm
Data Path(Up/Down) 		Interleaved/Interleaved
Interleave Depth(Up/Down) 	8/160
Interleave Delay(Up/Down) 	4/8 ms
INP(Up/Down) 			1/2 symbols
Profile 			N/A
LinkEncap 			G.992.3_Annex_K_ATM
CRC Errors(Up/Down) 		0/6
FEC Errors(Up/Down) 		0/2909

Πριν το Πάσχα είχα κάπου στο  12 line attenuation και attainable rate περίπου 14 και ήμουν Data path: Fast. Ξαφνικά γίνεται διακοπή του ίντερνετ και βλέπω λίγο πιο κάτω όχημα του ΟΤΕ. Δεν δίνω σημασία. Μολις επανέρχεται το ιντερνετ, βλέπω άλλη IP, και άλλο noise attenuattion (Απο 12 πήγε 0). Απο κει και πέρα κάθε μέρα το μεσημέρι είχα διακοπή στο ίντερνετ. Κάλεσα χτες τον ΟΤΕ, και ο τεχνικος άλλαξε το Data path σε Interleaved και το snr σε 11, ώστε να το 'φτιάξει'. Το θέμα  είναι πως δεν πιστεύω οτι δικαιολογείται η ταχύτητα που έχω σε σχέση με το line attenuation. Επίσης έχω δοκιμάσει να το γυρίσω σε Annex A, αλλά εξακολουθεί να γράφει annex K, όμως η ταχύτητα ανεβαινει κατά 0,5mbps.

Tι προβλήματα εσείς εντοπίζετε?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 17/04/2018 at 17:49, Athenian23 said:

Καλησπέρα στην ομάδα. όπως πολλοί άλλοι έτσι και εγώ σας παραθέτω τις πληροφορίες απο το speedport entry 2i (Κάτι δεν πάει καλά, αναφερόμενος στο snr - line attenuation - actual rate):

Hide contents

Link Status 			Up
Modulation Type 		ADSL_2plus
Actual Rate(Up/Down) 		1022/14962 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 	1036/17324 kbps
Noise Margin(Up/Down) 		12.8/11 dB
Line Attenuation(Up/Down) 	3.4/0 dB
Output Power(Up/Down) 		12.1/1.3 dBm
Data Path(Up/Down) 		Interleaved/Interleaved
Interleave Depth(Up/Down) 	8/160
Interleave Delay(Up/Down) 	4/8 ms
INP(Up/Down) 			1/2 symbols
Profile 			N/A
LinkEncap 			G.992.3_Annex_K_ATM
CRC Errors(Up/Down) 		0/6
FEC Errors(Up/Down) 		0/2909

Πριν το Πάσχα είχα κάπου στο  12 line attenuation και attainable rate περίπου 14 και ήμουν Data path: Fast. Ξαφνικά γίνεται διακοπή του ίντερνετ και βλέπω λίγο πιο κάτω όχημα του ΟΤΕ. Δεν δίνω σημασία. Μολις επανέρχεται το ιντερνετ, βλέπω άλλη IP, και άλλο noise attenuattion (Απο 12 πήγε 0). Απο κει και πέρα κάθε μέρα το μεσημέρι είχα διακοπή στο ίντερνετ. Κάλεσα χτες τον ΟΤΕ, και ο τεχνικος άλλαξε το Data path σε Interleaved και το snr σε 11, ώστε να το 'φτιάξει'. Το θέμα  είναι πως δεν πιστεύω οτι δικαιολογείται η ταχύτητα που έχω σε σχέση με το line attenuation. Επίσης έχω δοκιμάσει να το γυρίσω σε Annex A, αλλά εξακολουθεί να γράφει annex K, όμως η ταχύτητα ανεβαινει κατά 0,5mbps.

Tι προβλήματα εσείς εντοπίζετε?

καταρχην ζητα 9 αρι profile αν και μπορει να εχεις αποσυνδεσεις.κανε και ενα hard reset τυπικα.το annex k ειναι ασχετο με τα annex a και annex b που ξερεις.απλα αν βγαλεις το annex m τοτε θα συγχρονισεις καλυτερα.θα κερδισεις κανα megabit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...