Athenian23 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα. όπως πολλοί άλλοι έτσι και εγώ σας παραθέτω τις πληροφορίες απο το speedport entry 2i (Κάτι δεν πάει καλά, αναφερόμενος στο snr - line attenuation - actual rate): Spoiler Link Status Up Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 1022/14962 kbps Attainable Rate(Up/Down) 1036/17324 kbps Noise Margin(Up/Down) 12.8/11 dB Line Attenuation(Up/Down) 3.4/0 dB Output Power(Up/Down) 12.1/1.3 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 8/160 Interleave Delay(Up/Down) 4/8 ms INP(Up/Down) 1/2 symbols Profile N/A LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 0/6 FEC Errors(Up/Down) 0/2909 Πριν το Πάσχα είχα κάπου στο 12 line attenuation και attainable rate περίπου 14 και ήμουν Data path: Fast. Ξαφνικά γίνεται διακοπή του ίντερνετ και βλέπω λίγο πιο κάτω όχημα του ΟΤΕ. Δεν δίνω σημασία. Μολις επανέρχεται το ιντερνετ, βλέπω άλλη IP, και άλλο noise attenuattion (Απο 12 πήγε 0). Απο κει και πέρα κάθε μέρα το μεσημέρι είχα διακοπή στο ίντερνετ. Κάλεσα χτες τον ΟΤΕ, και ο τεχνικος άλλαξε το Data path σε Interleaved και το snr σε 11, ώστε να το 'φτιάξει'. Το θέμα είναι πως δεν πιστεύω οτι δικαιολογείται η ταχύτητα που έχω σε σχέση με το line attenuation. Επίσης έχω δοκιμάσει να το γυρίσω σε Annex A, αλλά εξακολουθεί να γράφει annex K, όμως η ταχύτητα ανεβαινει κατά 0,5mbps. Tι προβλήματα εσείς εντοπίζετε?
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 On 17/04/2018 at 17:49, Athenian23 said: Καλησπέρα στην ομάδα. όπως πολλοί άλλοι έτσι και εγώ σας παραθέτω τις πληροφορίες απο το speedport entry 2i (Κάτι δεν πάει καλά, αναφερόμενος στο snr - line attenuation - actual rate): Hide contents Link Status Up Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 1022/14962 kbps Attainable Rate(Up/Down) 1036/17324 kbps Noise Margin(Up/Down) 12.8/11 dB Line Attenuation(Up/Down) 3.4/0 dB Output Power(Up/Down) 12.1/1.3 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 8/160 Interleave Delay(Up/Down) 4/8 ms INP(Up/Down) 1/2 symbols Profile N/A LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 0/6 FEC Errors(Up/Down) 0/2909 Πριν το Πάσχα είχα κάπου στο 12 line attenuation και attainable rate περίπου 14 και ήμουν Data path: Fast. Ξαφνικά γίνεται διακοπή του ίντερνετ και βλέπω λίγο πιο κάτω όχημα του ΟΤΕ. Δεν δίνω σημασία. Μολις επανέρχεται το ιντερνετ, βλέπω άλλη IP, και άλλο noise attenuattion (Απο 12 πήγε 0). Απο κει και πέρα κάθε μέρα το μεσημέρι είχα διακοπή στο ίντερνετ. Κάλεσα χτες τον ΟΤΕ, και ο τεχνικος άλλαξε το Data path σε Interleaved και το snr σε 11, ώστε να το 'φτιάξει'. Το θέμα είναι πως δεν πιστεύω οτι δικαιολογείται η ταχύτητα που έχω σε σχέση με το line attenuation. Επίσης έχω δοκιμάσει να το γυρίσω σε Annex A, αλλά εξακολουθεί να γράφει annex K, όμως η ταχύτητα ανεβαινει κατά 0,5mbps. Tι προβλήματα εσείς εντοπίζετε? καταρχην ζητα 9 αρι profile αν και μπορει να εχεις αποσυνδεσεις.κανε και ενα hard reset τυπικα.το annex k ειναι ασχετο με τα annex a και annex b που ξερεις.απλα αν βγαλεις το annex m τοτε θα συγχρονισεις καλυτερα.θα κερδισεις κανα megabit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα