lawlezz Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 ειδα κ τους amd Που κατηγορειται τους ιντελ για single core k οι αλλοι idle αλλα δν ειδα περισσοτερα fps με τους σουπερ amd σας 12 πυρηνοι κ τερατα κ fps εως κ 40 κατω.....με εναν i7 8700k τωρα το ποιος κοροιδευει ποιον φενεται στα benchs
aneurysm Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Στις 19/4/2018 στις 2:47 ΠΜ, lawlezz είπε .με εναν i7 8700k τωρα το ποιος κοροιδευει ποιον φενεται στα benchs Όποιος το λέει ειναι, καθρεφτάκι και ο μπαμπάς μου ειναι αστυνόμος....
Que sera sera Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 40 ΧΡΟΝΙΑ::::: 40 ΧΡΟΝΙΑ::::: 40 ΧΡΟΝΙΑ::::: 40 ΧΡΟΝΙΑ::::: 40 ΧΡΟΝΙΑ:::::
lawlezz Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, aneurysm είπε Όποιος το λέει ειναι, καθρεφτάκι και ο μπαμπάς μου ειναι αστυνόμος.... hahaha εγω παντως....λεγανε λεγανε gaming cpu RYZEN ΤΗΕ GOD και ειδα κατι 40+ fps πανω Intel...Παλι κ με τα πατσ...τπτ...εκει στα υψη...μακαρι ο ryzen 2 να βγει τερας...για να βγει ο i7 ακομα πιο τερας μονο γιαυτο λεω amdddd παμεεεε
Heybro Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Στις 19/4/2018 στις 2:47 ΠΜ, lawlezz είπε ειδα κ τους amd Που κατηγορειται τους ιντελ για single core k οι αλλοι idle αλλα δν ειδα περισσοτερα fps με τους σουπερ amd σας 12 πυρηνοι κ τερατα κ fps εως κ 40 κατω.....με εναν i7 8700k τωρα το ποιος κοροιδευει ποιον φενεται στα benchs Γενικά η AMD δίνει πυρήνες όπως και η mediatek που βάζει 10 πυρήνες και ο sd με τους 4 είναι καλύτερος. Για τις θερμοκρασίες στο μυαλό είναι όλα. 2500k επεξεργαστής που δουλεύει 5 χρόνια στους 85 90 βαθμούς 3 5 ώρες τη μέρα δουλεύει ακόμα άψογα. Απλά μπορεί να μην κρατήσει 20 χρόνια αλλά 15. Για τέτοιες διαφορές μιλάμε. Ειδικά όταν έχουν tjmax 105 τα 80 τα λες και λίγο. Απο εκεί και πέρα τα άλλα είναι περιττά.
mindtrapper Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 πυρήνας Mediatek = 1 πυρήνας Snapdragon σε ισχύ; Όχι. Οι Ryzen είναι κοντά όμως στους CL. Επίσης ο 2500k είναι soldered και οι θερμοκρασίες είναι στο θερμόμετρο, όχι στο μυαλό. 1
Heybro Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mindtrapper είπε 1 πυρήνας Mediatek = 1 πυρήνας Snapdragon σε ισχύ; Όχι. Οι Ryzen είναι κοντά όμως στους CL. Επίσης ο 2500k είναι soldered και οι θερμοκρασίες είναι στο θερμόμετρο, όχι στο μυαλό. Είναι το ίδιο 4ghz με 5ghz? Σε καμία περίπτωση και αυτό φαίνεται. Αλλιώς ο 1700 θα είχε 600 όχι 250 και ο8700k 200 όχι 320. Οι θερμοκρασίες είναι αυτές που είναι. Τώρα αν ο επεξεργαστής ζήσει 10 χρόνια ενώ με 20 βαθμούς κάτω 15 λίγη σημασία έχει. Γιατί τέτοιες είναι οι διαφορές. Τώρα επειδή εμείς θέλουμε χαμηλές θερμοκρασίες για το ψυχολογικό είναι δικό μας θέμα. Η Intel δίνει auto ρεύμα 1.4 και πάνω. Για να το κάνει κάτι θα ξέρει. Δεν είναι χαζή μιας και 3 χρόνια είναι η εγγύηση και ποτέ δεν ακούστηκε κάτι και σίγουρα ο περισσότερος κόσμος στο auto τους έχει και δεν παθαίνουν τίποτα. Επίσης ο 2500k παίζει ακόμα τα πάντα με μια καλή κάρτα σε υψηλά fps. Οι AMD του 2011 μέχρι 2014 δεν παίζουν τίποτα. Το ίδιο θα γίνει και με τους Coffee και τους Ryzen σε λίγα χρόνια καλά να είμαστε και θα το δούμε. Τα benchmark σε 720p μόνο χαζά δεν είναι. Με τις νέες κάρτες ακόμα και σε 2k θα ανοίξει πολύ η ψαλίδα. Για αυτό γίνονται τα συγκεκριμένα benchmark ξέρεις πως θα τα πηγαίνει στο μέλλον με πολύ δυνατότερες κάρτες. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από Heybro 1
strawman Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) On 4/19/2018 at 2:47 ΠΜ, lawlezz said: ειδα κ τους amd Που κατηγορειται τους ιντελ για single core k οι αλλοι idle αλλα δν ειδα περισσοτερα fps με τους σουπερ amd σας 12 πυρηνοι κ τερατα κ fps εως κ 40 κατω.....με εναν i7 8700k τωρα το ποιος κοροιδευει ποιον φενεται στα benchs Οχι, 200 fps πισω μη σου πω. Κανε κλικ το spoiler. Στο 1ο βλεπεις την διαφορα σε average μεταξυ 5-10 games. 15 fps διαφορα εοχυν στα 170. Ποσο ειναι αυτο, 6-7%? Στην δευτερη εικονα βλεπεις σε τι χρησιμευουν 16 threads. Αν δεν τα χρειαζεσαι ,σαφως πας σε 8700k, αυτο δεν κανει τον 2700x αχρηστο, οπως δεν κανει και τον xeon των 9.000€ αχρηστο το γεγονος οτι ΕΣΥ παιζεις κολοφντουτι. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από strawman
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Φίλε ούτε σοβαρός είσαι ούτε μπαίνεις στο νήμα του Oc να δεις ότι οι επεξεργαστές είναι στα ίσια. Μην τα γράφεις αυτά σε παρακαλώ στο Insomnia .. εδώ ούτε ένα screenshot δεν διαβάζεται σωστά, εδώ στέλνουμε τους πιτσιρικάδες στα τσικό της AMD αλλά εμείς υπερχρονίζουμε τους Intel (μαγκιά) βρίζοντας τους γιατί θέλουν υδροψηξη που κάνει θόρυβο,άκουσον με ακουστικά κιόλας.. τώρα να πάρουμε 2 noctua (μαλ@κια) και να γλυτώσουμε δεν φτάνει η σκέψη μας γιατί κάνουν 50 ευρώ και εμείς τα λεφτά μας τα επενδύουμε δεν τα πετάμε.. οκ ? Εξάλλου όλοι φτάνουν 5GHz .. τώρα αν ο 5GHz φτάσει 5.5GHz oc χαλαρά, ούτε αυτό μάλλον θέλουμε να το σκεφτούμε..
strawman Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Heybro said: Επίσης ο 2500k παίζει ακόμα τα πάντα με μια καλή κάρτα σε υψηλά fps. Οι AMD του 2011 μέχρι 2014 δεν παίζουν τίποτα. Το ίδιο θα γίνει και με τους Coffee και τους Ryzen σε λίγα χρόνια καλά να είμαστε και θα το δούμε. Καλα, relax που δεν παιζουν τιποτα. Με την 1060 που ειχα στον fx8350 ως επι το πλειστον ειμουν καρα gpu bound. Σιγουρα υπαρχουν 2-3 outliers που μπουκωναν αλλα μιλαμε για 2-3 games . Αντε κανα arma 3, wacthdogs 2 (που και στον 2500k βεβαια σκατα πηγαινε), και ξερω γω τι αλλο. Γενικα τις ιδιες επιδοσεις εχει ο 8350 με τον 2500k με ελαχιστες εξαιρεσεις. 16 minutes ago, MoviemakerGr said: να πάρουμε 2 noctua (μαλ@κια) και να γλυτώσουμε δεν φτάνει η σκέψη μας γιατί κάνουν 50 ευρώ και εμείς τα λεφτά μας τα επενδύουμε δεν τα πετάμε.. οκ ? Θα δωσω εγω 50€ απο την δικια μου τσεπη για να γλυτωσει η Intel 50 απτην δικια της. Εχεις δικιο, πως διαολο δεν το σκεφτηκα...κραταω σημειωσεις, τι αλλο χρειαζεται να αγορασω για να παιζει απροβληματιστα περα απο τους noctua? Delid kit να παρω? Conductonaut? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από strawman
aneurysm Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, MoviemakerGr είπε Εξάλλου όλοι φτάνουν 5GHz .. τώρα αν ο 5GHz φτάσει 5.5GHz oc χαλαρά, ούτε αυτό μάλλον θέλουμε να το σκεφτούμε.. α) μη φας, θα σε κερασει γλαροσουπα η ιντελα. β) ετοιμασε κάνιστρα για lN2 γ)παρε και εναν πυροσβεστηρα καλου κακου δ)Δεν θα βγει καινουριο τσιπσετ αρα και μητρικη για να κανει unleash ολη αυτη τη δυναμη? ε)ελεος.
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, strawman είπε Καλα, relax που δεν παιζουν τιποτα. Με την 1060 που ειχα στον fx8350 ως επι το πλειστον ειμουν καρα gpu bound. Σιγουρα υπαρχουν 2-3 outliers που μπουκωναν αλλα μιλαμε για 2-3 games . Αντε κανα arma 3, wacthdogs 2 (που και στον 2500k βεβαια σκατα πηγαινε), και ξερω γω τι αλλο. Γενικα τις ιδιες επιδοσεις εχει ο 8350 με τον 2500k με ελαχιστες εξαιρεσεις. Θα δωσω εγω 50€ απο την δικια μου τσεπη για να γλυτωσει η Intel 50 απτην δικια της. Εχεις δικιο, πως διαολο δεν το σκεφτηκα...κραταω σημειωσεις, τι αλλο χρειαζεται να αγορασω για να παιζει απροβληματιστα περα απο τους noctua? Delid kit να παρω? Conductonaut? Σωστά.. ζήτα 5.2 oc αλλά τα 50 δωστα για ledakia η για RGB μνήμες.. αλλά μην ξεχάσεις να μπαίνεις και στο oc νήμα.. 4 λεπτά πριν, aneurysm είπε α) μη φας, θα σε κερασει γλαροσουπα η ιντελα. β) ετοιμασε κάνιστρα για lN2 γ)παρε και εναν πυροσβεστηρα καλου κακου δ)Δεν θα βγει καινουριο τσιπσετ αρα και μητρικη για να κανει unleash ολη αυτη τη δυναμη? ε)ελεος. Το chipset διαχειρίζεται την δύναμη ? .. μάλιστα.. οκ μακάρι να ήταν ετσι με ένα bios update καθαρίζαμε.. Χαίρομαι όμως την παραδοχή ότι όταν μιλάμε για δύναμη πλέον μιλάμε και για coffelake..
aneurysm Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Φακ λοτζικ εισαι.... την ειρωνια οτι για το ιδιο σοκετ σου ζητησε αλλο τσιπσετ την περασες αβαβα? Οσο για την δυναμη, μονος σου τα λες, μονος σου τα χαιρεσαι.
strawman Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 hour ago, MoviemakerGr said: Σωστά.. ζήτα 5.2 oc αλλά τα 50 δωστα για ledakia η για RGB μνήμες.. αλλά μην ξεχάσεις να μπαίνεις και στο oc νήμα.. Χαίρομαι όμως την παραδοχή ότι όταν μιλάμε για δύναμη πλέον μιλάμε και για coffelake.. Ποιος μιλησε για 5.2? Oh ναι, κανεις. Αμα ηταν στα 5.2 που κανει σαν ελικοπτερο δεν θα ειχα θεμα. Αλλα νταξει μωρε, αμα δεν μπορεις να διαφωνησεις με αυτο που σου λενε, διαβασε με αυτο που δεν σου λενε Τωρα που κολλανε τα λαμπακια με το οτι μου λες ουσιαστικα οτι πρεπει να δωσω εγω 50€ για να γλυτωσει η Intel 5€ δεν ξερω.
Heybro Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Ποιος μιλησε για 5.2? Oh ναι, κανεις. Αμα ηταν στα 5.2 που κανει σαν ελικοπτερο δεν θα ειχα θεμα. Αλλα νταξει μωρε, αμα δεν μπορεις να διαφωνησεις με αυτο που σου λενε, διαβασε με αυτο που δεν σου λενε Τωρα που κολλανε τα λαμπακια με το οτι μου λες ουσιαστικα οτι πρεπει να δωσω εγω 50€ για να γλυτωσει η Intel 5€ δεν ξερω. Κοιτα και 5.2 να βαλω με 1.40voltage στα παιχνιδια που τρεχω καθημερινα δεν εχω κανενα θεμα με θερμοκρασιες. Max 70 75 σε silence mode η ψυκτρα. Τωρα επειδη ανεβαζει σε 2 3 benchmark 85 λιγο με νοιαζει. Περισσοτερο για stability τα τρεχω. Αυτη τη στιγμη παιζω το wildlands στα 5ghz silence η ψυκτρα και ειμαι στους 45 με 55 βαθμους. Στο far cry 5 origins payback παει μεχρι 65 70. 1.32voltage. Tjmax 105 ετσι το ξανα λεω. Και πανω απο 89 δεν εχω δει σε κανενα benchmark μεχρι στιγμης. Απολαυσε τον 8700k και μην το ψηριζεις και πολυ. Σε 2 3 χρονια για τον 8700k θα μιλαμε που θα εχουμε οι περισσοτεροι ενω για τον 1700x 1600x θα ειναι σαν τους fx που κανεις δεν εμεινε ευχαριστημενος. Οι διαφορες ειναι πολυ μεγαλες στους 2 επεξεργαστες που εβαλα πριν. Και μιλαμε για 4ghz ο 2500k σκεψου στα 4.7 που παει ανετα ποσο πισω θα μεινει ο fx. O 2500k βγηκε αρχες του 2011 https://ark.intel.com/products/52210/Intel-Core-i5-2500K-Processor-6M-Cache-up-to-3_70-GHz Και ο 8350 τελος 2012. https://www.techradar.com/reviews/pc-mac/pc-components/processors/amd-fx-8350-1110369/review 2 χρονια διαφορα και ειναι πολυ καλυτερος ο 2500k. Οποτε ναι προτιμω 6 πυρηνες τουμπανους παρα 8 ψοφιους. Σε 3 χρονια με τις νεες καρτες θα φανει το bottleneck ακομα και σε 2k οπως γινεται τωρα στα 1080p με 1070 και πανω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα