cpc464 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Και άλλη μία φορά, βρες μου έναν εδώ μέσα να μην τον έχει 5GHz, το νέο που είναι; Έχω εδώ τέστ με 10 δείγματα που έβγαλαν όλα απο 5.0 εώς 5,2 άρα η αξία του επετειακού είναι μόνο στο οτι γράφει 8086κ άν και θα έπρεπε να συμπληρώνει απο κάτω "Scamming you since 1978".
Yellowie Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Off-topic: Spoiler Μ'άρεσε αυτός ο μικρός πόλεμος "AMD vs intel" (που σίγουρα συνεχίζεται), είχα πολύ καιρό να διαβάσω ένα 1
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) "Η διαμαχη" οπως την λες εσυ ξεκίνησε απο τους πολύ γνωστούς εδω μέσα που αλλα κάνουν άλλα λένε κλπ.. ειναι καταγεγραμμένα μπορείς να ανατρεξεις αντίθετα εγω προσπαθώ να σας πω εδω και ωρα οτι ολα αυτά είναι άσχετα με το νήμα, Όλα τα βλέπετε υποτίθεται αλλά το screenshot δεν το είδε κανείς. και φυσικά αυτή είναι η δημιουργία εντυπώσεων να γράφεις ανακρίβειες και να προσπαθείς να αποδομησεις κάποιον που επισήμανε ένα λάθος. Τώρα το εξής απλό ότι οι επιδόσεις θέλουν υποστήριξη τα γρήγορα αμάξια π.χ θέλουν φρένα κ καύσιμο η ότι ένας αθλητής τα ισοτονικά του η δεν ξέρω εγω τι άλλο .. αρα ενας επεξεργαστής την σωστή του ψύξη μητρική και τροφοδοτικό και αυτο που έγραψα σου φαίνεται περίεργο πάλι δικαίωμα σου είναι να μην το καταλαβαίνεις η να μην θέλεις να το κάνεις. Απλά εγω σε ολο αυτό δεν μπορώ να συμμετάσχω το θεωρώ μάταιο πάνω απ'ολα. Την επόμενη φορά όμως διορθώστε και εσείς καμιά ανακρίβεια που γράφεται on topic ,ετσι ρε παιδί μου για να μην σας περάσει κανείς για οπαδούς εδώ μέσα.. ..και μόνο η εξομοίωση που έκανες ανάμεσα στα 5GHz out of the box και στα 5GHz oc αρκεί για να καταλάβει κανείς. άντε κ όνειρα γλυκά.. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από MoviemakerGr
cpc464 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μου αρέσει που πάντα οι ίδιοι γνωστοί άγνωστοι μπαίνουν σε ένα θέμα, σε λένε amd-akbar (ενώ οι ίδιοι συμπεριφέρονται σαν ταλιμπάν), πετάνε επιχειρήματα χωρίς να αναλύσουν-στηρίξουν, δέν έχουν κάνει ούτε μία βόλτα απο το thread του overclocking-benchmarking να δούν πώς κονταροχτυπιούνται στα ίσα τα τελευταία chip και παρόλα αυτά θεωρούν πως η άποψή τους είναι χρυσός κανόνας, όχι ρε παιδιά τον σεβασμό τον κερδίζεις δέν τον απαιτείς. 2
ZahosDoganos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, cpc464 είπε Μου αρέσει που πάντα οι ίδιοι γνωστοί άγνωστοι μπαίνουν σε ένα θέμα, σε λένε amd-akbar (ενώ οι ίδιοι συμπεριφέρονται σαν ταλιμπάν), πετάνε επιχειρήματα χωρίς να αναλύσουν-στηρίξουν, δέν έχουν κάνει ούτε μία βόλτα απο το thread του overclocking-benchmarking να δούν πώς κονταροχτυπιούνται στα ίσα τα τελευταία chip και παρόλα αυτά θεωρούν πως η άποψή τους είναι χρυσός κανόνας, όχι ρε παιδιά τον σεβασμό τον κερδίζεις δέν τον απαιτείς. Αφού άμα πας πρώτες σελίδες οι γνωστοί άγνωστοι μέτοχοι ιντελ σε θέμα για ιντελ έκαναν σχόλιο για amd. Άβυσσος 1
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 hour ago, MoviemakerGr said: Είναι μαγκιά να τον πας 5GHz αλλά να βάλεις και την αντίστοιχη υδροψυξη μ@λακια ε ? Τι να απαντήσω στον αχταρμά περασμένου έτους σε ένα νήμα που μιλάει για το αύριο ? Αν δεν τα εχεις λύσει μεχρι τωρα στο κεφάλι σου δεν μπορώ να κάνω κατι εγώ.. Το πραγματικά περίεργο είναι ότι τα 5GHz σε όλους τους πυρήνες εδώ μέσα το είδα μόνο εγώ.. και δεν το λες και μικρο το screenshot,το αναφέρω ξανά για να θυμόμαστε από ξεκίνησε η συζήτηση και πως πάει να αποδομηθει τελικά.. Καταρχας 5ghz πανε ολοι. Κατα δευτερον πια ειναι η αντιστοιχη υδροψυξη που δεν θα κανει σαν αεροπλανο under load? Εκτος αν μιλας για custom loop των 300€ minimum οποτε no thnx, προφανως και δεν θα βαλω. Γιατι κατι kraken x62 που ειναι στις top ο αλλος σου λεει φοραει ακουστικα για να μην ακουει τα ανεμιστηρια! Να μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωταω. Αλλωστε το περασμενο ετος βγηκε ο 1700. Και αντε, στη θεση του 7700 / 6950 βαλε τα αντιστοιχα coffee και sky-x. Τα ιδια αποτελεσματα θα βγαλεις.
~Palpatin~ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, strawman είπε Καταρχας 5ghz πανε ολοι. Κατα δευτερον πια ειναι η αντιστοιχη υδροψυξη που δεν θα κανει σαν αεροπλανο under load? Εκτος αν μιλας για custom loop των 300€ minimum οποτε no thnx, προφανως και δεν θα βαλω. Γιατι κατι kraken x62 που ειναι στις top ο αλλος σου λεει φοραει ακουστικα για να μην ακουει τα ανεμιστηρια! Να μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωταω. Αλλωστε το περασμενο ετος βγηκε ο 1700. Και αντε, στη θεση του 7700 / 6950 βαλε τα αντιστοιχα coffee και sky-x. Τα ιδια αποτελεσματα θα βγαλεις. Τα γρήγορα αυτοκίνητα κάνουν θόρυβο, σε κάλυψα; PS πρόλαβα και επιχειρηματολόγησα σε μπλε στυλ
dimtsef Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε Τα γρήγορα αυτοκίνητα κάνουν θόρυβο, σε κάλυψα; PS πρόλαβα και επιχειρηματολόγησα σε μπλε στυλ ξεχνάς τα ηλεκτροκίνητα το τερμάτισα..
cpc464 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 27 λεπτά πριν, dimtsef είπε ξεχνάς τα ηλεκτροκίνητα το τερμάτισα.. Τα ηλεκτροκίνητα είναι AMD, πτου κ@κ@.
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 5 hours ago, ~Palpatin~ said: Τα γρήγορα αυτοκίνητα κάνουν θόρυβο, σε κάλυψα; PS πρόλαβα και επιχειρηματολόγησα σε μπλε στυλ Και τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρο μπουκαλακι.
jmirko15 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, strawman είπε Και τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρο μπουκαλακι. Και τα δείγματα.. Trololol
dimoskoutr Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Βέβαια υπάρχουν και κάτι δείγματα ναααααααααααααααα!!! Χαχα Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από dimoskoutr
nectons Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 22 ώρες πριν, nikos1982 είπε εσυ πρεπει να εισαι απο τους αλους κομπαρσουν που δεν εκλασε η ιντελ και βγηκαν ε?αν αυτο που εγραψες το ενοις προσβαλεις εκατομμύρια κοσμο με τον τροπο σου. γιατι αν δεν ηταν αυτη την στιγμη οι αλλοι οπως λες παιζει να αγωραζες ακομα μονοπυρηνο στα 1000 ευρω.οπως φανικε που εβγαλε 6 πυρηνο φετος σε τιμη της προκοπής λογο ανταγωνισμού. Θεωρίες.. καμία σχέση. Και είπα "κομπάρσοι" ίσον υποστηρικτές... Αυτοί δεν βγήκαν από εκεί που έκλασε η Ιντέλ. Δεν κατηγόρησα κανέναν φίλε. Το ότι την πατάει κάποιος αγοράζοντας ένα προιόν θα πρέπει περισσότερο να συμπαραστεκόμαστε παρά να κατηγορούμε. Εγώ δεν βγήκα από πουθενά. Δοκιμάζω βλέπω αποτελέσματα και πάω όπου κλίνει η ζυγαριά. Από την στιγμή που πληρώνω έχω απαιτήσεις. Αυτό θα πρέπει να κάνει ο καταναλωτής. Και να μην λέει εξυπνάδες προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ελπίζω να ξεκαθάρισα και να μην παρεξηγήθηκαν εκατομμύρια αγοραστές της AMD.
nikos1982 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, nectons είπε Θεωρίες.. καμία σχέση. Και είπα "κομπάρσοι" ίσον υποστηρικτές... Αυτοί δεν βγήκαν από εκεί που έκλασε η Ιντέλ. Δεν κατηγόρησα κανέναν φίλε. Το ότι την πατάει κάποιος αγοράζοντας ένα προιόν θα πρέπει περισσότερο να συμπαραστεκόμαστε παρά να κατηγορούμε. Εγώ δεν βγήκα από πουθενά. Δοκιμάζω βλέπω αποτελέσματα και πάω όπου κλίνει η ζυγαριά. Από την στιγμή που πληρώνω έχω απαιτήσεις. Αυτό θα πρέπει να κάνει ο καταναλωτής. Και να μην λέει εξυπνάδες προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ελπίζω να ξεκαθάρισα και να μην παρεξηγήθηκαν εκατομμύρια αγοραστές της AMD. επιδει εισαι ομως σε ενα φορουμ και δεν ξερεις κανεναν προσωπικά για να γραψεις ετσι οπως εγραψες. αλλη φορα να χρησιμοποίησης την λεξει που εβαλες τωρα που απαντησες (υποστηρικτες) που ειναι ποιο κοσμια.
nectons Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, nikos1982 είπε επιδει εισαι ομως σε ενα φορουμ και δεν ξερεις κανεναν προσωπικά για να γραψεις ετσι οπως εγραψες. αλλη φορα να χρησιμοποίησης την λεξει που εβαλες τωρα που απαντησες (υποστηρικτες) που ειναι ποιο κοσμια. Καλά μη βαράς αδερφέ. Θα προσέξω την επόμενη φορά. Και εσύ δίνε περισσότερη προσοχή σε αυτά που γράφουμε και να μην παρεξηγείς τόσο εύκολα. Και όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι. Ειρήνη Υμίν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα