Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 minute ago, MoviemakerGr said: Το λες και "ευτυχώς".. Λόγω της τιμής που θα είχε?
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 "last year".. Μόλις τώρα, ThReSh είπε Λόγω της τιμής που θα είχε? Single core
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, MoviemakerGr said: Single core Θα τον βγάλει όμως από ότι ακούγεται, φέτος, με νέο chipset κιόλας... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από ThReSh
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Θα τον βγάλει όμως από ότι ακούγεται, φέτος... εδώ θα είμαστε μάλλον να τα ξαναπούμε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, MoviemakerGr said: εδώ θα είμαστε μάλλον να τα ξαναπούμε.. Για το αν θα βγει, για το πόσο θα κάνει, για το νέο chipset, για τα base clocks, για τις επιδόσεις του γενικότερα, για το tdp του ή για all of the above? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από ThReSh
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Για το αν θα βγει, για το πόσο θα κάνει, για το νέο chipset, για τα base clocks, για τις επιδόσεις του γενικότερα, για το tdp του ή για all of the above? Πάντα.
strawman Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Just now, ThReSh said: Για το αν θα βγει, για το πόσο θα κάνει, για το νέο chipset, για τα base clocks, για τις επιδόσεις του γενικότερα, για το tdp του ή για all of the above? Tι ασχολεισαι και συ μαζι του....αστον εκει στην κλαψα του τον ανθρωπο. Σκεψου τον πονο που τραβηξε αυτος και ολοι οι κατοχοι hedt οταν βγηκε ενας 1700 και τραβηξε 2 ξαναστροφες σε οτιδηποτε κοστιζε 1000€ και κατω απο Intel μερια. Μιλαμε για μεγαλο δραμα. 2 μηνες καναμε να τους συνεφαιρουμε
ciscofreak Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, nectons είπε Δώσε πόνο Intel... και άσε να λένε. Εκεί που ΕΚΛΑΣΕ η ιντέλ βγήκαν οι "άλλοι". Και ένα σορό κομπάρσοι τρέχοντας από πίσω που μόνο να λένε εξυπνάδες ξέρουν. Πύραυλος θα είναι... αλλά φαντάζομαι πανάκριβος πύραυλος... Μονο AMD !!!!!!!!
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, strawman είπε Tι ασχολεισαι και συ μαζι του....αστον εκει στην κλαψα του τον ανθρωπο. Σκεψου τον πονο που τραβηξε αυτος και ολοι οι κατοχοι hedt οταν βγηκε ενας 1700 και τραβηξε 2 ξαναστροφες σε οτιδηποτε κοστιζε 1000€ και κατω απο Intel μερια. Μιλαμε για μεγαλο δραμα. 2 μηνες καναμε να τους συνεφαιρουμε Τι πούλησες τον 1600 τότε και πήγες 8600κ ? Εσύ έλεγες οτι έναν 8400 θα επαιρνες για φίλο συγγενη κατι μονο θυμάμαι.. Μάλλον ανακάλυψες τι σημαίνει ξαναστροφη γιατι βλεπω καινούρια λεξη στο λεξιλόγιο σου.. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από MoviemakerGr
strawman Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, MoviemakerGr said: Τι πούλησες τον 1600 τότε και πήγες 8700κ ? Εσύ έλεγες οτι έναν 8400 θα επαιρνες για φίλο συγγενη κατι μονο θυμάμαι.. Μάλλον ανακάλυψες τι σημαίνει ξαναστροφη γιατι βλεπω καινούρια λεξη στο λεξιλόγιο σου.. Δεν ανακαλυψα τιποτε αδερφε. Το πρωτο μου post οταν βγηκαν οι Ryzen ηταν οτι πλεον οι i7 αξιζουν μονο για 1080p 144hz monitor και 1080ti. Απεκτησα λοιπον τα προαναφερομενα και πηγα σε 8700k. Ακεραιος εχω μεινει τοσο καιρο, δεν αλλαξα επουδενι την θεση μου. Αλλα εφοσον και εσυ ο dr73 βαυκαλιζεται το γιατι πηρα 8700k, να σε ενημερωσω οτι 3-4 μερες αφου τον αγορασα το μετανιωσα και τωρα περιμενω να δω benchmarks του 2700x για να τον στειλω. Οποτε το επιχειρημα που πηγες να χρησιμοποιησιες για να αμυνθεις της θεσης σου μαλλον γυριζει μπουμερανγκ εν προκειμενω PS1. Τελικα ο φιλος μου για καποιο περιεργο λογο αποφασισε να παει σε 8100. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από strawman 2
SeXBOX Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 3 hours ago, nectons said: Δώσε πόνο Intel... και άσε να λένε. Εκεί που ΕΚΛΑΣΕ η ιντέλ βγήκαν οι "άλλοι". Και ένα σορό κομπάρσοι τρέχοντας από πίσω που μόνο να λένε εξυπνάδες ξέρουν. Πύραυλος θα είναι... αλλά φαντάζομαι πανάκριβος πύραυλος... F.T. ALL! Δώσε πόνο IBM 24-core Power9
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ καταθέτω γεγονότα όχι επιχειρήματα.. η Υπογραφή μου είναι εκεί πολύ καιρό με ημερομηνία και ότι άλλο χρειάζεσαι. Εσύ τι μπήκες να γράψεις σε αυτό το τοπικ δεν εχω καταλάβει ακόμα.. Ότι ΘΑ τον στείλεις ? Μπα εκεί ΘΑ μείνεις πολλά χρόνια ακόμα στο υπογράφω.. 6 λεπτά πριν, strawman είπε Δεν ανακαλυψα τοτε αδερφε. Το πρωτο μου post οταν βγηκαν οι Ryzen ηταν οτι πλεον οι i7 αξιζουν μονο για 1080p 144hz monitor και 1080ti. Απεκτησα λοιπον τα προαναφερομενα και πηγα σε 8700k. Ακεραιος εχω μεινει τοσο καιρο, δεν αλλαξα επουδενι την θεση μου. Αλλα εφοσον και εσυ ο dr73 βαυκαλιζεται το γιατι πηρα 8700k, να σε ενημερωσω οτι 3-4 μερες αφου τον αγορασα το μετανιωσα και τωρα περιμενω να δω benchmarks του 2700x για να τον στειλω. Οποτε το επιχειρημα που πηγες να χρησιμοποιησιες για να αμυνθεις της θεσης σου μαλλον γυριζει μπουμερανγκ εν προκειμενω PS1. Τελικα ο φιλος μου για καποιο περιεργο λογο αποφασισε να παει σε 8100. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από MoviemakerGr
strawman Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, MoviemakerGr said: Εγώ καταθέτω γεγονότα όχι επιχειρήματα.. η Υπογραφή μου είναι εκεί πολύ καιρό με ημερομηνία και ότι άλλο χρειάζεσαι. Εσύ τι μπήκες να γράψεις σε αυτό το τοπικ δεν εχω καταλάβει ακόμα.. Ότι ΘΑ τον στείλεις ? Μπα εκεί ΘΑ μείνεις πολλά χρόνια ακόμα στο υπογράφω.. Ειτε μεινω ειτε οχι δεν αλλαζει κατι επι της ουσιας. Το ποιος επεξεργαστης ειναι VFM δεν εξαρταται απο τις δικες μου αγορες. Απο τοτε που τον αγορασα παντως το σπιτι μου μετατραπηκε σε USS Nimitz απο την βαβουρα της υδροψυξης. Τραγικα πραματα απλα. Ειτε νυστερι θα φαει ειτε ποδι, θα δειξει απο το ποσο καλος ειναι ο 2700x. Και εχουμε και τα γνωστα trolls να μας λενε για τις θερμοκρασιες των AMD PS1. Ενημερωτικα και συ ειχες παρει 1800x, σωστα? Μας λεει κατι αυτο για την ποιοτητα του επεξεργαστη? Οχι, γιατι λοιπον οταν προκειται για την Ιntel εχεις αλλα μετρα και παιζει ρολο το oτι αγορασα 8700k? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από strawman
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, strawman είπε Ειτε μεινω ειτε οχι δεν αλλαζει κατι επι της ουσιας. Το ποιος επεξεργαστης ειναι VFM δεν εξαρταται απο τις δικες μου αγορες. Απο τοτε που τον αγορασα παντως το σπιτι μου μετατραπηκε σε USS Nimitz απο την βαβουρα της υδροψυξης. Τραγικα πραματα απλα. Ειτε νυστερι θα φαει ειτε ποδι, θα δειξει απο το ποσο καλος ειναι ο 2700x. Και εχουμε και τα γνωστα trolls να μας λενε για τις θερμοκρασιες των AMD PS1. Ενημερωτικα και συ ειχες παρει 1800x, σωστα? Μας λεει κατι αυτο για την ποιοτητα του επεξεργαστη? Οχι, γιατι λοιπον οταν προκειται για την Ιntel εχεις αλλα μετρα και παιζει ρολο το oτι αγορασα 8700k? Ειχα παρει 1700 και έγραψα και καλα λόγια σε σχέση με το παρελθόν της AMD, τον οποίο πούλησα εντός λιγότερο του διμήνου αφού εχω μάθει τα PC να δουλεύουν για εμένα και όχι εγώ για αυτά, εφόσον λοιπόν τους δυο πρώτους μήνες δεν δούλεψε σωστά,θέλεις απο μνήμες θέλεις από bios θέλεις απο lightroom, πηρε πόδι και πηγα σε αυτο που μου δίνει εύκολα και τα πάντα αλλα κυρίως σταθερότητα που στην δουλειά μου ειναι το σημαντικότερο.. Τώρα λοιπον μπορώ να είμαι χαλαρός,παραγωγικός, παιχνιδιάρης αν θέλω (τερμάτισα το far cry) και να χαζευω στο forum για το VFM του 1800x αλλα και των υπολοίπων που βιάστηκες να πουλήσεις γιατί έβλεπες την κατηφόρα να έρχεται και χαζός δεν είσαι.. Άρα ναι μας λέει πολλά για την ποιότητα τελικά.. Τώρα όμως τι δουλειά έχουν όλα αυτά με την φήμη του επετειακού στα 5GHz που εσύ μπορείς πολύ καλά να καταλάβεις ως κάτοχος του 8700κ τι σημαίνει, δεν εχω καταλάβει.. Αρα αν ψάχνεις απαντήσεις έλα πμ και ρωταμε αν θέλεις να συζητήσουμε κατι πάνω στο νήμα στην διάθεση σου.. εγώ λεω να επιβεβαιωθεί πρωτα η φημη πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα