Minlab Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα. Αύριο θα αγοράσω το καινούριο μου smartphone και χρειάζομαι λίγη βοήθεια διότι είμαι σε αδιέξοδο... Τo budget που διαθέτω είναι γύρω στα 300-350 ευρώ. Έχω καταλήξει σε 4 συσκευές οι οποίες είναι το samsung galaxy s7, huawei P20 lite, lg g6 και honor 9. Είμαι πιο κοντά στο s7 μιας και ήμουν κάτοχος του πρώτου s καθώς και του s4 στο παρελθόν. Επίσης έχω δει ότι έχει υπεροχή οθόνη και κάμερα ενώ είναι ταχύτατο. Αυτό που με ξενίζει λίγο είναι ότι είναι 1,5-2 χρόνια κινητό άρα όπου να ναι δεν θα υποστηρίζονται οι νέες αναβαθμίσεις... Εσείς τι μου προτείνεται? Πιστεύεται αξίζει το s7 εν έτη 2018? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από Minlab
Diskimpex Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Αν περιμενεις λιγο θα παρεις κατι σε καλυτερη τιμη .Ερχονται νεα μοντελα απο ολες τις εταιριες .
saruman123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δες και το htc u ultra https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα