georgerapp Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Ρε παιδιά γιατί το ψάχνετε τόσο πολύ;όπως είπε και φίλος από πάνω για να κινηθεί η αστυνομία πρέπει να κάνεις μήνυση κατά άγνωστου που και πάλι για ένα ΚΙΝΗΤΌ δε θα κουνηθεί κανείς και είναι φυσικό μια αστυνομία να μη κινεί διαδικασίες για ένα τηλέφωνο. Και να το έχει κάποιος άλλος που το πήρε μεταχειρισμένο τι θα κάνει η αστυνομία;θα τον βρεί στον δρόμο και θα τον μπαγλαρωσει σαν σε ταινία;θα μπει σπίτι του με ένταλμα; Δε γίνονται αυτά ούτε στα καλύτερα κράτη. 1
AntiCambeR Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Το μπλοκάρισμα του imei δεν γίνεται σε όλους τους παρόχους;
manolis940 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Γενικά το η google έχει μια ασφάλεια έτσι ώστε σε περίπτωση που γίνει format από κάποιο recovery mode να μην μπορεί να μπει ο επόμενος παρά μόνο με το mail σου. Δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται. Εγώ είχα βέβαια καταφέρει να την παρακάμψω σε ένα τηλέφωνο και γενικά γίνεται εύκολα να την παρακάμψεις σε κινητά όπου σου δίνουν την δυνατότητα απενεργοποίησης εφαρμογών. Ψάξε όμως εδώ . Εμένα το βρίσκει μια χαρά, αν δεν , δες και την πρόσφατη δραστηριότητα εδώ. Ίσως να έκανε το λάθος και να το έκλεισε όταν πήγε σπίτι του. Δοκίμασε επίσης να ζητήσεις υλικό απ τις κάμερες. Κάποιος καλός άνθρωπος μπορεί να βρεθεί. Μην αργείς όμως πολύ τα καταγραφικά δεν κρατάνε τα video για πάντα. Καλή επιτυχία 1
mkp Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και μένα μου το είχανε κλέψει το κινητό μπροστά στα ματιά μου (πολύ γρήγορος ο κλεφτής) κάλεσα τιν αστυνομία έδωσα περιγραφή του κλεφτή κτλ, εδώ και μερικές εβδομάδες βλέπω που βρίσκετε το κινητό μου μέσο του microsoft account, άλλα πως θα το πάρω πίσω? το GPS έχει απόλυα 10-20 μετρά οπότε είναι λίγο δύσκολο μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή (ο που βρίσκεται το κινητό μου) να ψαχνό όλα τα διαμερίσματα για να τον βρω αυτόν που το έχει. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από mkp
Fabricated Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, mkp είπε Και μένα μου το είχανε κλέψει το κινητό μπροστά στα ματιά μου (πολύ γρήγορος ο κλεφτής) κάλεσα τιν αστυνομία έδωσα περιγραφή του κλεφτή κτλ, εδώ και μερικές εβδομάδες βλέπω που βρίσκετε το κινητό μου μέσο του microsoft account, άλλα πως θα το πάρω πίσω? το GPS έχει απόλυα 10-20 μετρά οπότε είναι λίγο δύσκολο μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή (ο που βρίσκεται το κινητό μου) να ψαχνό όλα τα διαμερίσματα για να τον βρω αυτόν που το έχει. Δεν έκανε επαναφορά εργαστοασιακη ;
mkp Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Fabricated είπε Δεν έκανε επαναφορά εργαστοασιακη ; Αυτό δεν το ξερό, μπορεί και να έκανε, πάντως στο microsoft account συνεχίζει να μου το δείχνει στις συσκευές μου και να μου λέι και που βρίσκετε, ποσό μπατάρια έχει, ποσά GB χρησιμοποιεί κτλ και είναι σπαστικό να βλέπεις το κινητό σου να γυροφέρνει και να μην μπορείς να το πάρεις, προχθές ο τύπος είχε πάει στο γήπεδο να δει αγώνα για παράδειγμα... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από mkp
Fabricated Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, mkp είπε Αυτό δεν το ξερό, μπορεί και να έκανε, πάντως στο microsoft account συνεχίζει να μου το δείχνει στις συσκευές μου και να μου λέι και που βρίσκετε, ποσό μπατάρια έχει, ποσά GB χρησιμοποιεί κτλ και είναι σπαστικό να βλέπεις το κινητό σου να γυροφέρνει και να μην μπορείς να το πάρεις, προχθές ο τύπος είχε πάει στο γήπεδο να δει αγώνα για παράδειγμα... Εφόσον τον έχεις δει ίσως αξίζει να πας όπου σου δείχνει το gps πάντως. Φωτο που βγάζει σου δεν ανεβαίνουν στο cloud ;
mkp Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 19 ώρες πριν, Fabricated είπε Εφόσον τον έχεις δει ίσως αξίζει να πας όπου σου δείχνει το gps πάντως. Φωτο που βγάζει σου δεν ανεβαίνουν στο cloud ; όχι δεν ανεβαίνουν στο cloud. και να πάω εκεί δεν νομίζω να βγει κάτι, γιατί ναι μεν τον έχω δει πώς μοιάζει στην φάτσα ο κλέφτης άλα κατά 99% το έχει πούλησε και το αγόρασε αυτός που το έχει τώρα
logistoulis Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι εμένα μου το έφαγε ένας γύφτος μες στη μαμά μου πρόσφατα αλλά το έκλεισε αμέσως έξω, τοποθεσία έβλεπα τη δουλειά μου Έστειλα και εντολή για lock & erase και απλά το έκλαψα Για ανταλλακτικά 10-20 ευρώ θα το δώσει η πλακέτα είναι άχρηστη δεν ξεκλειδώνει το κινητό, θέλει το email, έχω 2 step verification τη sim την αχρήστευσα άμεσα και άλλαξα κωδικό στο Gmail μου, άρα το τουβλοποιησα όσο μπορούσα Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις