thelos257 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα δυστοιχως μ κλεψαν το κινητο μ την παρασκευη ενω βρισκομουν στο μαλλ της πολης μου. Εχω την αποδειξη αγορας της συσκευης η οποια ειναι πανω στο ονομα επωνυμο μου αφου το αγορασα στις 24/5/2016. Τι μπορω να κανω ; Πηγα στην αστυνομια και το διλωσα ως κλεμενο μαζι με την αποδειξη αγορας του που αναγραφει το ΙΜΕΙ πανω. Το ξεχασα στο τραπεζι του μαλλ ενω πηγα τουαλετα δεν αντιληπτικα οτι μ το εκλεψαν μετα που επεστρεψα πισω το κινητο ηταν αφαντο απο εκει. Χρωμα ηταν προς το μαυρο. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από thelos257
georgerapp Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Έλα ρε φίλε άφησες το κινητό ορφανό στο τραπέζι; Πάρε και στον πάροχο και δώσε imei να κλειδώσει την συσκευή από το να λαμβάνει σήμα και αν ήταν ενεργοποιημένη η ασφάλεια της Google στους διαχειριστές συσκευής κάνε μια εύρεση συσκευής από το Google account (δε θα βρεις τίποτα φυσικά) και μετά μια διαγραφή του τηλεφώνου. Αν και ο κλέφτης σιγά με το άνοιξε και κυκλοφορεί με τον λογαριασμό μέσα του,θα το έκλεισε και θα το έκανε φορμάτ αμέσως.
Fronimitis Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Οι πιθανοτητες να το ξαναπαρεις στα χερια σου ειναι οσες και να κερδισεις το τζοκερ 3 συνεχομενες φορες. Ολοι το εχουμε παθει με καποιο αντικειμενο. Ποναει,τσουζει,αλλα αναγκαστικα θα το καταπιεις και θα πας παρακατω κι εσυ.
thelos257 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, georgerapp είπε Έλα ρε φίλε άφησες το κινητό ορφανό στο τραπέζι; Πάρε και στον πάροχο και δώσε imei να κλειδώσει την συσκευή από το να λαμβάνει σήμα και αν ήταν ενεργοποιημένη η ασφάλεια της Google στους διαχειριστές συσκευής κάνε μια εύρεση συσκευής από το Google account (δε θα βρεις τίποτα φυσικά) και μετά μια διαγραφή του τηλεφώνου. Αν και ο κλέφτης σιγά με το άνοιξε και κυκλοφορεί με τον λογαριασμό μέσα του,θα το έκλεισε και θα το έκανε φορμάτ αμέσως. Σιγουρα το εκανε φορματ αμεσος αυτο μ ειπαν και απο την αστυνομια δεν τους νοιαζει τι ειχες μεσα κλπ κλπ. 3 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Οι πιθανοτητες να το ξαναπαρεις στα χερια σου ειναι οσες και να κερδισεις το τζοκερ 3 συνεχομενες φορες. Ολοι το εχουμε παθει με καποιο αντικειμενο. Ποναει,τσουζει,αλλα αναγκαστικα θα το καταπιεις και θα πας παρακατω κι εσυ. Να παω παρακατω αλλα εκανα ολοκληρη διαδικασια για το τιποτα ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Ρώτησες στο μαγαζι που καθοσουν η στο mall μηπως καποιος το πηγε εκει μολις το βρηκε?Υπαρχουν και τέτοιοι...
georgerapp Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Ποια διαδικασία;φυσικα και δε θα το βρεις,από εκεί και πέρα το να κλειδωθεί το imei και να μη μπορει να πιάσει σήμα σε ελληνικό πάροχο το βρίσκω σημαντικό.
thelos257 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ρώτησες στο μαγαζι που καθοσουν η στο mall μηπως καποιος το πηγε εκει μολις το βρηκε?Υπαρχουν και τέτοιοι... Ρωτησα φιλε μ και τιποτα δυστοιχως. 1 ώρα πριν, georgerapp είπε Ποια διαδικασία;φυσικα και δε θα το βρεις,από εκεί και πέρα το να κλειδωθεί το imei και να μη μπορει να πιάσει σήμα σε ελληνικό πάροχο το βρίσκω σημαντικό. Να εντωπιστη και να κλειδωθει μεσω του ΙΜΕΙ του μοναδικου στοιχειου που εχω.
georgerapp Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Θα κλειδωθεί το imei σίγουρα από τους παρόχους αφού θα δηλωθεί κλεμμένο αλλά να εντοπιστεί και να πάνε να το βρούν δε το έχω ξανακουσει φίλε μου.
thelos257 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, georgerapp είπε Θα κλειδωθεί το imei σίγουρα από τους παρόχους αφού θα δηλωθεί κλεμμένο αλλά να εντοπιστεί και να πάνε να το βρούν δε το έχω ξανακουσει φίλε μου. Δηλ ειναι δυσκολο να βρεθει το ξεχναω ; τοτε γιατι κλειδωνουν το ΙΜΕΙ ;
georgerapp Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Για να μη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλέφωνο στην χώρα. Για να στο βρίσκανε δε λέω ότι δε γίνεται αλλά θα πρέπει να ασχοληθεί κάποιος επίσης κάποιος θα πρέπει να πάει στο στίγμα να κάνει ντου. Καταλαβαίνεις ότι είναι διαδικασίες που θα πάρουν μπροστά μετά από έγκλημα η αν οδηγεί σε κάποια σπείρα που ΘΕΛΟΥΝ να εξαρθρώσουν και πάει λέγοντας. Απλά για μια συσκευή κανείς δε θα κάνει τίποτα.
thelos257 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, georgerapp είπε Για να μη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλέφωνο στην χώρα. Για να στο βρίσκανε δε λέω ότι δε γίνεται αλλά θα πρέπει να ασχοληθεί κάποιος επίσης κάποιος θα πρέπει να πάει στο στίγμα να κάνει ντου. Καταλαβαίνεις ότι είναι διαδικασίες που θα πάρουν μπροστά μετά από έγκλημα η αν οδηγεί σε κάποια σπείρα που ΘΕΛΟΥΝ να εξαρθρώσουν και πάει λέγοντας. Απλά για μια συσκευή κανείς δε θα κάνει τίποτα. Μαλιστα τοσα και τοσα ακουω καθημερινα οτι κλεβουν απο σπιτια μεχρι και χρυσαθηκα. Και ισια εμενα βρηκαν να μ κλεψουν το κινητο μ ; Λοιπαμαι για την καταντια μερικων.
ziaba Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, thelos257 είπε Δηλ ειναι δυσκολο να βρεθει το ξεχναω ; τοτε γιατι κλειδωνουν το ΙΜΕΙ ; δεν θα ψάχνει κανένας τίποτα έκανες δήλωσή απώλειάς για να ασχοληθούν (και καλά) πρέπει να κάνεις μήνυσή
thelos257 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, ziaba είπε δεν θα ψάχνει κανένας τίποτα έκανες δήλωσή απώλειάς για να ασχοληθούν (και καλά) πρέπει να κάνεις μήνυσή Και ποιον να μηνυσω αφου δεν ξερω ποιος το πηρε ;;;;
georgerapp Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μήνυση κατά άγνωστου αλλά και πάλι δε θα ασχοληθεί κανένας.ξεχασε το.μακαρι να είναι το χειρότερο που θα σου συμβεί το 2018.
kormos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλησπερα δυστοιχως μ κλεψαν το κινητο μ την παρασκευη ενω βρισκομουν στο μαλλ της πολης μου. Εχω την αποδειξη αγορας της συσκευης η οποια ειναι πανω στο ονομα επωνυμο μου αφου το αγορασα στις 24/5/2016. Τι μπορω να κανω ; Πηγα στην αστυνομια και το διλωσα ως κλεμενο μαζι με την αποδειξη αγορας του που αναγραφει το ΙΜΕΙ πανω. Το ξεχασα στο τραπεζι του μαλλ ενω πηγα τουαλετα δεν αντιληπτικα οτι μ το εκλεψαν μετα που επεστρεψα πισω το κινητο ηταν αφαντο απο εκει. Χρωμα ηταν προς το μαυρο. Μίλα με τον υπέυθυνο του καταστήματος που ήσουν. Συνήθως σε όλα τα καταστήματα ακόμα ένας λόγος παραπάνω για mall όπως αναφέρεις θα έχουν κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Σίγουρα κάτι έχουν καταγράψει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις