Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Εγω το πηρα πριν 3 μερες απο πλαισιο αλλα δεν με εχει βολεψει, λογικα θα το πουλησω ακριβως οσο το πηρα, αν το θελει καποιος ας μου πει, εχει εγγυηση για δυο χρονια.
alani123321 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Στις 4/18/2018 στις 10:48 ΜΜ, zacharis1955 είπε http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/3406 https://www.priveshop.gr/product/11003355/EKSARTHMATA/SKLHROI-DISKOI/SEAGATE-HDD-SATA-III-FIRECUDA-2-5-2TB-ST2000LX001 OK? Ε ότι υπάρχει στις αποθήκες που δεν πουλιέται, δώρο, Πλαίσιο λέμε... Ξέρεις πόσοι δεν θα δούνε αυτή την...λεπτομέρεια και θα παραπονιούνται μετά? Εκανα τηλεφωνικα την παραγγελια στο πλαισιο και μου το ειπε ο τυπος στο τηλεφωνο (εγω ουτε που το ειχα προσεξει). Οποτε μου ειπε να την αλλαξουμε με τσαντα για 17αρη λαπτοπ, χωρις επιβαρυνση.
Damachi Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Στις 4/22/2018 στις 2:21 ΠΜ, ConstantineAb είπε Εγω το πηρα πριν 3 μερες απο πλαισιο αλλα δεν με εχει βολεψει, λογικα θα το πουλησω ακριβως οσο το πηρα, αν το θελει καποιος ας μου πει, εχει εγγυηση για δυο χρονια. Λογω μεγεθους η δε κραταει αρκετα η μπαταρια ;
stelios18120 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Στις 22/4/2018 στις 2:21 ΠΜ, ConstantineAb είπε Εγω το πηρα πριν 3 μερες απο πλαισιο αλλα δεν με εχει βολεψει, λογικα θα το πουλησω ακριβως οσο το πηρα, αν το θελει καποιος ας μου πει, εχει εγγυηση για δυο χρονια. Εφόσον το άνοιξες και το δούλεψες δεν νομίζω να είναι σωστό (και να βρεις εύκολα αγοραστή) να το δώσεις σε τιμή σφραγισμενου Αλλά ελεύθερη αγορά εχουμε,ότι θέλεις κάνεις. 3
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, stelios18120 είπε Εφόσον το άνοιξες και το δούλεψες δεν νομίζω να είναι σωστό (και να βρεις εύκολα αγοραστή) να το δώσεις σε τιμή σφραγισμενου Αλλά ελεύθερη αγορά εχουμε,ότι θέλεις κάνεις. Ειδικά αν έχει τελειώσει η προσφορά και δεν μπορείς να το βρεις σε αυτά τα λεφτά δεν το βρίσκω κακό να το δώσει όσο το πήρε. Δεν είναι τίποτα 3 μέρες χρήσης, καινούργιο είναι.
stelios18120 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, zio10 είπε Ειδικά αν έχει τελειώσει η προσφορά και δεν μπορείς να το βρεις σε αυτά τα λεφτά δεν το βρίσκω κακό να το δώσει όσο το πήρε. Δεν είναι τίποτα 3 μέρες χρήσης, καινούργιο είναι. 3 μέρες χρήσης δεν είναι πολλές. Αλλά ξέρεις εσυ, σε αυτές τις 3 μέρες τι έκανε ο άλλος; Και ειδικά σε ένα μηχάνημα αξίας 1000€ ; Καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί,ειδικά σε άτομα που δεν ξέρουμε Δεν είναι λίγες οι φορές φίλε zio που ο άλλος λέει το άνοιξα απλά να το δω,το αγοράζεις και μετά ανακαλύπτεις γρατζουνιες σε κάποιο σημείο,κάποια δυσλειτουργία ή ζημια ή οτιδήποτε άλλο (και ξαναλέω,πόσο σε ένα μηχάνημα που κοστίζει όσο 2 βασικοί μισθοί ) Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από stelios18120 5
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε 3 μέρες χρήσης δεν είναι πολλές. Αλλά ξέρεις εσυ, σε αυτές τις 3 μέρες τι έκανε ο άλλος; Και ειδικά σε ένα μηχάνημα αξίας 1000€ ; Καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί,ειδικά σε άτομα που δεν ξέρουμε Δεν είναι λίγες οι φορές φίλε zio που ο άλλος λέει το άνοιξα απλά να το δω,το αγοράζεις και μετά ανακαλύπτεις γρατζουνιες σε κάποιο σημείο,κάποια δυσλειτουργία ή ζημια ή οτιδήποτε άλλο (και ξαναλέω,πόσο σε ένα μηχάνημα που κοστίζει όσο 2 βασικοί μισθοί ) Εντάξει θα το τσεκάρεις πριν το πάρεις ή θα το πάρεις από άτομο εμπιστοσύνης. Και επαναλαμβάνω ότι μου φαίνεται οκ (και βάλε) η τιμή αν η προσφορά έχει τελειώσει και έχει πχ 1300€. Αν παίζει ακόμα στα μαγαζιά στα 1000 τότε όχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Προφανως το καταλαβαινω οτι δεν ειναι σωστο να πωληθει στην ιδια τιμη, εγω το ειπα μηπως το ηθελε καποιος, επειδη δεν υπαρχει πια σε προσφορα. Τωρα αν χρειαζοταν να κοψω και ενα κατοσταρι σε καποιον που το θελει πραγματικα θα το εκανα, δεν ειμαι κανας μαλακας. Δεν με βολεψε λογω μεγεθους, αν το ανοιξει μπροστα μου και βρει μιση γρατζουνια ειλικρινα του δινω 500 ευρω. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από ConstantineAb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα