Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη την στιγμη χρησιμοποιω ενα OnePlus One απο το οποιο εμεινα πληρως ικανοποιημενος, αλλα ηρθε η ωρα για μια αλλαγη. Ψαχνω ενα κινητο οσο γινεται future-proof καθως δεν συνηθιζω να αλλαζω συχνα. Εχω ξεχωρισει 4 συσκευες απο την δικη μου ερευνα, οποτε θα ηθελα γνωμες για το ποια να προτιμησω. 

• Honor 9 
  • Lg G6
  • Huawei P20 Lite Dual
  • Samsung S7

Ανοικτος και σε αλλες προτασεις, συμπληρωσα και την φορμα αγορας.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing, Email, Facebook, Camera
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5+
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιαφορο
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι (οχι απαραιτητο)
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αδιαφορο
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Αδιαφορο
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο

Επεξ/σία από Caiden
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Από αυτά τα τέσσερα το S7 με διαφορά.

Επίσης βάλε και στο παιχνίδι το Htc u ultra

Εδώ σου έχω και μια σύγκριση με το S7

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/htc-u-ultra,samsung-galaxy-s7-eu

Διαβασα κακες κριτικες για την καμερα του HTC U Ultra. Ισχυουν?

Δημοσ.

Εφόσον θέλεις το κινητό να σου κρατήσει καιρό ,όπως γράφεις ,το ξεχνάς το s7 .εκτός και αν δεν σε νοιάζει που δεν θα  πάρει άλλη αναβάθμιση .αν πάρει την 8αρα .

Δημοσ.

Προσωπικα εκλεινα προς το Honor και το Huawei σαν πρωτη εντυπωση. Οσον αφορα το samsung διαβασα οτι θα παρει Oreo και το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι αποτελει μοντελο 2 χρονων. Αν ομως εχει τοσο αισθητη διαφορα απο τα υπολοιπα θα το προτιμησω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Διαβασα κακες κριτικες για την καμερα του HTC U Ultra. Ισχυουν?

Όχι δεν έχω ακούσει κάτι για την κάμερα , ίσα ίσα που έχει f/1.8 και OIS και έχει την ίδια του Htc 10.

Οι κριτικές αν είναι από Σκρουτζαδικα μην τις ακούς.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Όχι δεν έχω ακούσει κάτι για την κάμερα , ίσα ίσα που έχει f/1.8 και OIS και έχει την ίδια του Htc 10.

Οι κριτικές αν είναι από Σκρουτζαδικα μην τις ακούς.

Οχι Skroutz. Διαβαζω για ξεπλυμενα χρωματα, overexposing κλπ. Φωτο που βλεπω το δικαιολογουν. Η καμερα σαν αισθητηρας ειναι η γνωστη Sony αλλα οπως φαινεται ολα τα υπολοιπα ειναι κακοσχεδιασμενα. Επειδη μπορει να ειναι θεμα software υπαρχουν επλιδες βεβαια για βελτιωση.

Δημοσ.

Οποτε αν τα βαλουμε σε μια σειρα, αφαιρωντας το LG, καταληγουμε οτι S7 > Honor 9 > P20 Lite?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Caiden είπε

Οποτε αν τα βαλουμε σε μια σειρα, αφαιρωντας το LG, καταληγουμε οτι S7 > Honor 9 > P20 Lite?

Ναι αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι εκτός από αυτά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...