voltmod Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Η Google έδωσε στη δημοσιότητα τα ποσοστά για τις διανομές του Android για τον μήνα Απρίλιο αποκαλύπτοντας ότι το μερίδιο της τελευταίας έκδοσης της πλατφόρμας της εταιρείας, του Oreo, έφτασε συνολικά το 4,6% Μπορεί το Oreo να έχει –φυσιολογικά- τη μεγαλύτερη αύξηση από κάθε άλλη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, ωστόσο το ποσοστό του παραμένει χαμηλό, αν λάβουμε υπόψη το λανσάρισμα στις 21 Αυγούστου του 2017. Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση Android 8.0 βρίσκεται στο 4,1% των συσκευών με το mobile λειτουργικό σύστημα της Google (αυξήθηκε από το 3,3% τον Φεβρουάριο), ενώ το Android 7.0 και 7.1 Nougat βρίσκεται στο 30,8% συνολικά. Η έκδοση 6.0 του Android, Marshmallow βρίσκεται στο 26% των smartphones με Android. Από τις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Google, το Lollipop συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά σε ποσοστό με 23% ενώ το KitKat διατηρεί διψήφιο ποσοστό, 10,5%. Τα ποσοστά των Jelly Bean, Ice Cream Sandwich και Gingerbread βρίσκονται στο 4,5%, 0,4% και 0,3% αντίστοιχα. Να αναφέρουμε ότι τα ποσοστά που έδωσε στη δημοσιότητα η Google αφορούσαν συσκευές Android με πρόσβαση στο Play store για μία επταήμερη περίοδο που έληξε στις 16 Απριλίου. GSMArena View full article
D.Luffy Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πω πω, τι ρεκόρ είναι αυτό. Και βγήκε μόλις το 2017. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από D.Luffy
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 ρε παιδια, θυμαται κανενας με τι ρυθμο αναβαθμιζαν οι εταιρειες στις προηγουμενες εκδοσεις? εχω την αισθηση οτι με το oreo καθυστερουν πιο πολυ
Theodore1890 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Oreo oreo re, Oreo oreo re, kitkat κινητό μου δε σ' αλλάζω βρε ποτέ.
D.Luffy Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε ρε παιδια, θυμαται κανενας με τι ρυθμο αναβαθμιζαν οι εταιρειες στις προηγουμενες εκδοσεις? Με ρυθμό χελώνας.
Retromaniac Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Άντε ο προγραμματιστής να υποστηρίξει τα νέα apis, με τόσο fragmentation. Πάνε στο χαμηλότερο εφικτό.
gasantony Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Αφου έχει βγει για ελάχιστες συσκευες !! Ας υπήρχε για όλα και τα νούμερα θα ήταν διαφορετικά !
what_if Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) απο το μαρσμελοου κ μετα δεν με νοιαζει μια τι android εχει το κινητο μου Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από what_if 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, gasantony είπε Αφου έχει βγει για ελάχιστες συσκευες !! Ας υπήρχε για όλα και τα νούμερα θα ήταν διαφορετικά ! μα αυτο ειναι το θεμα, οι εταιρειες ολο σπρωχνουν την αναβαθμιση πιο μετα. σε ενα τριμηνο η google θα βγαλει το Ρ και καποια κινητα που σιγουρα θα παρουν Ο δεν το εχουν ακομα (ή ειναι soak test σε λιγες συσκευες μονο)
sski Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Πιο καλά! Συνήθως οι αναβαθμίσεις σκοτώνουν τις επιδόσεις του κινητού ειδικά αν αυτό δεν είναι και πολύ πρόσφατης κυκλοφορίας. Καλύτερα μια έκδοση πίσω πάρα σε μια νέα... Έτσι για να λέμε... Εγώ έχω την έκδοση 7. Δηλαδή τι το τρομερό θα μας έδινε στην καθημερινότητα μας ή 8; 2
madtheo Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, sski είπε Πιο καλά! Συνήθως οι αναβαθμίσεις σκοτώνουν τις επιδόσεις του κινητού ειδικά αν αυτό δεν είναι και πολύ πρόσφατης κυκλοφορίας. Καλύτερα μια έκδοση πίσω πάρα σε μια νέα... Έτσι για να λέμε... Εγώ έχω την έκδοση 7. Δηλαδή τι το τρομερό θα μας έδινε στην καθημερινότητα μας ή 8; Από 7 σε 8 Όχι κάτι τρελό....Έμενα περισσότερο με νοιάζουν τα security patches!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, sski είπε Πιο καλά! Συνήθως οι αναβαθμίσεις σκοτώνουν τις επιδόσεις του κινητού ειδικά αν αυτό δεν είναι και πολύ πρόσφατης κυκλοφορίας. Καλύτερα μια έκδοση πίσω πάρα σε μια νέα... Έτσι για να λέμε... Εγώ έχω την έκδοση 7. Δηλαδή τι το τρομερό θα μας έδινε στην καθημερινότητα μας ή 8; επειδη ειχα τα χα στο nexus (τωρα εχω ακομα Ν στο μοτο) το 7 θα σου μοιαζει σα beta οταν πιασεις στα χερια σου τα 8 παρολο που δεν θα σου δωσει τιποτα καινουργιο μιλαω για κοντα στο στοκ android, δεν ξερω πως ειναι με πολυ αλλαγμενες ρομ οπως sammy κ xiaomi Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Τι λεφτά να πήρε η εταιρεία που βγάζει τα oreo;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα